Tisdag , träning och premiär för serien!

Hej på er. Var hemma sent igår för tåget gick ej & det var byte till buss. Ett mindre lyx problem egentligen men är man trött så är man. Idag kl 20:00 är det PREMIÄR för min serie på Viafree. Utöver det är det Det stora hoppet som har premiär. Min serie ligger sparad på Viafree efter programmets ni vet. Taggad!

Hängde med Lee & Klara igår. Bästa tjejerna som jag saknat ihjäl mig efter. Dock sågs jag & Klara nyligen i Stockholm . Men man kan aldrig få nog av tjejerna med bästa hjärtat. De stod verkligen bredvid mig under EM historien & det värmde enormt. Vissa vänner försvann fortare än tåget & det säger en del. Är man jävligt ledsen behöver man kramar av vänner oavsett hur dom tycker & tänker. För det är just det med vänskap, man behöver inte alltid tycka lika…det är okey. Men närheten till varandra ska alltid finnas kvar anser jag. Man kan stötta genom tuffa tider på olika sätt, men att gå upp i rök är inte ett av dom enligt mig.

Idag är det träning. Två hästar ska med Tore & Laissa. De är dom som ska tävla i helgens så de prioriteras på träningsveckan.

Inget mer dejtande för mig i veckan (tyvärr) då mr fin åker till Tyskland & provar hästar. Kul för han tråkigt för mig  om man får vara lite ärlig :)

Nu ska jag ta tag i dagen. En radio intervju väntas kl 11:00 och en intervju ska godkännas via mejl.

IKVÄLL 20:00 SMÄLLER DET. Ni hittar min serie HÄR

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tisdag , träning och premiär för serien!

  1. Hej! Hade inte du kunnat göra ett inlägg där du beskriver dina hästars foderstater? Jag fodrar själv med krafft och vet att det är väldigt individuellt vad hästarna behöver för mat. Men hade ändå vart väldigt intressant att se vad dina hästar äter :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>