In love w this moment

En frågestund var längesedan. Jag har undvikt det ett tag för jag har lite på känn vad ni vill veta. Men som sagt, det var längesedan och jag är taggad och beredd på att svara så ärligt, utförligt och så bra jag bara kan. Ställ exakt vilken fråga du vill, men endast en fråga så välj noggrant ! Jag ska lägga tid på bra svar.

Jag har fått väldigt många bra reaktioner på mitt statement och någon mindre bra. Jag brinner verkligen när jag får tjejer till mig som inte förstår? Som spelar dumma och hänger upp sig på en mening som tydligen 90% andra i kommentarsfältet förstod men inte hon, knasigt. Vem är det fel på då undrar jag. Jo, det måste ju vara  jag…. SUCK! Skäms för att vara tjej ibland när sådant trams kommer upp. Nu ska jag släppa lite kommentarer, jag är verkligen sämst på det. Glömmer 24/7, åka till stallet och ta in hästarna så dom får äta sin efm och sedan bege mig till Helsingborg. Glöm nu inte att engagera dig och släng iväg en kommentar eller fråga, PUSS

blogstats trackingpixel

56 reaktion på “In love w this moment

 1. Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du tipsar om dina läsares bloggar som du självfallet gillar? Skulle vara superroligt! Kram på dig och lycka till med honom<3

 2. Vill bara säga först att du är grym på det du gör och ÄLSKAR din blogg, fortsätt som du gör!!
  Min fråga är om du skulle vilja föreläsa? Har sett väldigt mycket nu på senaste att allt fler inom ridsporten har börjat föreläsa.
  Skulle du valt att prata mer om hästarna då eller fokusera på ditt liv utanför hästarna?

 3. Hej Nellie. Jag har verkligen såå mycket tankar i mitt huvud, haft det på sistone. Kanske 1-2 månader.
  Jag har världens finaste pojkvän, den trognaste kille jag någonsin träffat, som aldrig skulle såra mig.
  Vi har varit tillsammans nu i 2,5 år snart.
  Men på sistone har jag börjat intressera mig av att skriva med andra killar, flörta lite. Har tankar om hur det skulle vara att vara singel. Saknar spänning mm. Men ändå så vet jag att jag inte skulle kunna lämna honom för jag kommer aldrig hitta en kille som honom, så trogen som han verkligen är. Men det är så jobbigt för har tankar om andra killar hela tiden, småflörtar med andra mm. Vilket är sjukt jobbigt. & ibland frågar jag mig själv om man verkligen är kär längre? Eller om det kanske bara är en trygghet för det har varit vi så länge? Gnistan är ju inte riktigt kvar efter såhär pass lång tid. Jag vet inte. Hur tänker du kring detta, tacksam för svar/ ❤️

  • Kanske meningen att Nellie ska svara på detta men efter egna erfarenheter inom detta så kanske jag kan svara lite. Min sambo & jag har varit tsm i 7 år snart. Det är normalt att tänka på andra. Kanske inte flörta men ibland så kan sånt hända med. MEN som du själv skrev så ja det blir en trygghet och ja efter några år så försvinner en del gnista oxå. Jag tror det du saknar är omtanke, uppmärksamhet, att du behöver känna dig älskad. Du får inte kanske höra det av din pojkvän och då söker du liksom ” bekräftelse ” hos andra. Det är normalt men inget som är snällt heller mot din pojkvän. Tror han hade blivit sårad om hade fått reda på de. Hoppas något kanske hjälpte dig men jag har själv suttit där. <3

 4. Hur gör du när du med hästarna när du tex ska på möte elr något jobb i Stockholm och sover i Stocholm. Fattar ju att dina foräldrar ger dom mat osv men får dom vila dom dagarna du är borta då? Och om du åker på meeting och inte tar med alla hästar vem rider dom andra då eller vilar dom?

 5. Hej har såå mycjet tankar i mitt huvud,, haft det på sistone. Kanske 1-2 månader.
  Jag har världens finaste pojkvän, den trognaste kille jag någonsin träffat, som aldrig skulle såra mig.
  Vi har varit tillsammans nu i 2,5 år snart.
  Men på sistone har jag börjat intressera mig av att skriva med andra killar, flörta lite. Har tankar om hur det skulle vara att vara singel. Saknar spänning mm. Men ändå så vet jag att jag inte skulle kunna lämna honom för jag kommer aldrig hitta en kille som honom, så trogen som han verkligen är. Men det är så jobbigt för har tankar om andra killar hela tiden, småflörtar med andra mm. Vilket är sjukt jobbigt. & ibland frågar jag mig själv om man verkligen är kär längre? Eller om det kanske bara är en trygghet för det har varit vi så länge? Gnistan är ju inte riktigt kvar efter såhär pass lång tid. Jag vet inte. Hur tänker du kring detta, tacksam för svar/ ❤️

 6. Hur ofta duschar du? Alltså kroppen och håret. Hur gör du med håret? Vilka produkter? Hur många gånger schampo? Hur ofta tvättar du ditt hår, sköter det osv? :)

 7. Hej Nellie! Jag undrar vad som hänt med Zamina då jag inte sett att du skrivit om henne på ett tag? Undrar om de hänt henne någonting och isåfall en massa kärlek till henne och även dig såklart :)

 8. Säg att du bara har möjlighet att ha kvar en häst i stallet, om du då fick välja EN av dina yngre stjärnor att satsa på, vilken skulle du välja och varför? Vilka kvalitéer väger tyngst för dig? :)

 9. Vad är ditt stora mål nu? Tidigare var det ju EM, men vad är det nu?

  Finns det något du skulle vilja ändra om du ser tillbaka på din karriär hittills? Något du skulle gjort annorlunda om du fick chansen att ändra på det idag?

 10. Hej Nellie!

  när man tittar på t ex. Jennifer Bratt eller någon annan youtuber som också rider och har egna hästar, så vloggar ju dem typ en gång varje vecka. Men du vloggar inte lika mycket. Jag menar, det kommer typ aldrig ut någon vlogg på någon tävling fast du tävlar typ varje helg och man ser inte en vanlig stallvlogg någon gång i veckan heller!

  Vad är dina tankar kring vlogg och youtube! Kommer du i framtiden kunna prioritera både hästarna och youtube lite bättre så att du kanske kan vlogga?!

  Älskar dig och din blogg!

 11. Hej Nellie,
  Jag har sett att du lyssnar väldigt mycket på Chris Brown och du har varit på några av hans konserter, kul! Jag tycker själv att hans musik är suverän.

  Han misshandlade dock Rihanna några år tillbaka. Hur tänker du kring det? Tycker du att man kan skilja musik och vad man gör med sitt privatliv om det är något så allvarligt som misshandel? Skulle vara väldigt intressant att höra vad du tycker och tänker kring det då du verkligen står upp för kvinnor:) Du ÄGER Nellie och rider helt fantastiskt. STORT lycka till i framtiden!

 12. Har frågat i ett annat inlägg men ifall den inte besvaras så måste jag påminna dig! Var kommer dina fina pälsväst ifrån? Kram

 13. Hej! Du är grym tjejen! Riktig förebild – men min fråga är hur du lägger upp dina ridpass? Och har du planerat dag för dag för en vecka framåt vad hästarna ska göra och så? Kram & tack

 14. Alltså en jätteviktig fråga nu 😉 du skrev du blev med katt nyligen men INGEN BILD på den!?!? Har du sagt A får du visa B.. typ :) Kom igen nu! :)

 15. Hur känner du angående din nuvarande ”kärlek”? Kommer du att låta oss läsare att få veta vem det är eller är du för rädd att kädisskapet som du har kommer att förstöra det igen? Är han annorlunda jämfört med de innan du har träffat? Kanske är något unikt med att han håller på med samma sport och därför är lite mognare, lite bättre och lite snyggare? 😉

 16. Kul Nellie! Jag vill gärna veta vad du har för råd till mig ”gamla” tant som ska rida igen på äldre dagar men är lite rädd. Jag kan rida sen tidigare men har blivit så jävla rädd så fort hästen hoppar till och blir rädd ( och jo, även ”trygga” hästar studsar ibland, det är ju flyktdjur…). Vägrar nästan skritta ut och knatar bara runt i paddocken. Men hur kul är det för häst och mig?! Och så en liten bonusfråga: är du nånsin rädd på hästryggen? Nu blir det tv, ska bli kul att se båda programmen!

 17. För några dagar sedan skrev du att det skulle komma ett inlägg om Zamina. Jag hittar inte något så jag undrar om du skrivit det ännu?

 18. Hej! Kul med en frågestund.
  Jag undrar vad som hänt med Zamina och hur framtiden ser ut för henne. Ska hon bli ett avelsto istället? Hade varit kul om du uppdaterade om henne lite ibland även om du inte kan rida henne! Hon är ju min lilla favvo

 19. Hej!! Vill först och främst säga att jag verkligen ser upp till dig. Du är så inspirerande och verkar så snäll!! Och du rider så fint!! Wow! Men min fråga jag har till dig är… (tror fler undrar detta) är du på G med någon kille? Tänker på ditt inlägg om att du skulle på date.. Kan du berätta lite om honom isf? Förstår om du kanske vill hålla det privat men man blir lite nyfiken❤️ you go girl

 20. Hej, vad är det högsta du hoppat med respektive häst? Och hur tänker du med att hoppa högt, gör du det ofta? Menar alltså inte den höjden du tävlar hästarna på utan högre.

 21. Hej! Jag gillar en kille på min skola och vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner han entligen inte alls men han är så himla snygg. Vill lägga till han på snap vem vet inte vad han heter. Vad ska jag göra och hur ska ”hinta”? Är alldeles feg för att gå fram eller skriva på insta men det känns som det är det man kaanske måste göra?

 22. Undrar oxå som många andra vad som har hänt med Zamina? Antar väll att hon är halt men skulle vara roligt att ändå få något bekräftat om henne! Puss&Kram

 23. Planer på internationella tävlingar kommande året? Ska du till Arezzo? Efter hela EM-skandalen, satsar du på några nationshoppningar eller mästerskap? Annat?

 24. Vad hä de igentligen med Lance? Jag menar de kan ju knappt vara pga kändisskapet som ställde till de då han har en känd mamma.

 25. Hej Nellie!
  Jag har träffat en kille ett halvår ungefär, har haft det bra men han är väldigt blyg och jag skulle behöva någon som är lite mer framåt då jag är väldigt osäker i mig själv. Jag berättade för honom om hur jag mår (dåligt psykiskt) och han tog det inte så bra, sa typ att jaja man kan må dåligt ibland men att jag måste prata med honom om det. Han sa ”vad är det som är så svårt?”. Så, min fråga är hur tycker du jag ska fortsätta? Vill ju liksom ha någon som förstår hur jag mår och inte bara tänker bort det då det är en stor del av mig liksom. Vet inte om jag vill fortsätta träffas eller inte, men om inte vet jag inte hur jag ska säga det …. Skulle vara jättesnällt om du svarade!
  Kram!

 26. Jag har en häst som blir sur när man rider men rör sig friskt i alla gångarter vid longering. Världens snällaste häst vid hantering. I somras hoppade han ur hagen och skadade knät men inga leder osv. Innan skadan gick han130 banor och nu kan man inte ens rida honom ordentligt. Vad kan detta bero på? <3

  • Föreslår att du kontaktar en veterinär, det är omöjligt att kunna uttala sig utan att veta något om hästen och när man inte ens har sett den. Låter ju onekligen som om hästen fortfarande har ont någonstans och då måste en veterinär slå fast vad som gör ont och sedan hitta en lämplig behandling. Ta hjälp av kunniga veterinärer och andra hästmänniskor i din närhet. Man kan även kolla med massör eller kiropraktor ibland kan de hitta stelheter osv.

   Vad du än gör vänd dig inte till nät ”experter” och hästforum. Personen som hjälper dig med hästen ska vara rätt utbildad!

 27. Hej Nellie!
  För oss som har följt dig nu ända från starten av bloggen, så har vi fått vart med och lära känna alla dina olika hästar/ponnys genom åren. Det har verkligen vart super kul att få följa era resor tillsammans ända från början till slutet, speciellt när man får se utvecklingen och resultatet i slutändan som du verkligen har kämpat för. Vissa hästar har man verkligen fäst sig vid. Så nu till min fråga, det hade verkligen vart roligt om du typ kunde göra ett inlägg om vart alla dessa hästar befinner sig nu i livet? Tävlas de fortfarande m.m.? (Stella, Ozzy, Elvis, Bellman och Smillas ponnys m.m.) Speciellt roligt att veta då vi alla vet hur mycket tid och kraft du lade ner på dessa hästar.
  Kram;))

 28. Har frågat det förr men inte fått svar.
  Vad gör du i framtiden, när du är typ i dina föräldrars ålder? Tänker på jobb och vad du ska försörja dig på.

 29. Du har talat om att du ser en framtid för dig ute i Europa. Vill du då jobba och rida många olika typer av hästar på ex ett försäljningsstall eller räknar du med att ta med alla dina egna ner?

 30. Hej!
  Har en lite annorlunda fråga, tror du att du hade varit där du är idag utan ponnyakuten? Idag är ju inte din framgång alls förknippat med ponny akuten men tänkte mer om du tror att du har klarat dig hit utan den ”kick” starten som ponnyakuten blev? :) du gör ett toppenjobb & är så imponerad av ditt driv, kram på dig!

 31. Hej!
  Jag är 17 år och tävlar fälttävlan på elitnivå.
  Jag får periodvis så extrema kroppskomplex, nu har jag väldigt mycket komplex då jag har väldigt stora bröst. skäms och jämnför mig med allt och alla.
  hur kommer jag över de?

 32. Skulle du kunna berätta om vad du ger dina hästar för mat? Jag fodrar själv med krafft och vet att det är väldigt individuellt. Men hade varit väldigt intressant att se vad dina hästar äter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>