Ystad and some cosy time

Hej på er. Har just vart i Ystad och minglat runt med mamma & Smilla. Åt supergod lunch & kikade sen i affärer. Älskar Ystad & älskar att strosa runt där, så avslappnande efter en intensiv vecka. Har sagt det innan & säger det igen, besök Ystad om ni inte vart där. Underbart!

Nu är det nedräkning till Det stora hoppet & min egna serie Clinic med Nellie Berntsson. Kl 20:00på VIAFREE släpps avsnittet. Samma tid som Det stora hoppet men de ligger ju sparat på Viafree så där kan ni gå in & kika efter programmet. Excited.

Nytt datum bokat för Stockholm redan!

Nu ska jag packa upp in shopping, duscha & sen ut & köra lite bil. Efter det åker jag hem till han på middag & sen får vi höras imorgon igen. Ni vet en såndär avslappnad Fredag utan måsten. Exakt en sådan har det varit idag!

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ystad and some cosy time

  1. Tur man inte bor i närheten av Ystad då 😉 med Nellie på vägarna… men nä tror du fixar det galant faktiskt. Hoppas dejtingen går fint med. Ta det lugnt… rusa inte i något förhastat bara. :)

  2. Hej nellie! Följt din blogg nu ett väldigt bra tag och följt dina förhållanden. Är väldigt glad att du hittat någon nu med samma intresse då det är det som ofta jag varit i kläm tidigare, att du haft ditt liv och han bara suttit och väntat på dig. Hoppas verkligen på er framtid. Dock lite konstruktiv kritik, och detta är verkligen för ditt eget välmående. Du klagar ofta på att tjejerna som läser din blogg eller följer dig på Instagram lägger massa tid på att leta upp denna killen med stort K och sen ”vips går han från 100 följare till 5000″. Men jag känner lite att det denna gången är upp till dig. Antingen får du gå ut med det helt, typ ”här är han, detta heter han, såhär känner vi” och sen inte göra en stor grej av det. Eller så får du hålla honom borta helt från bloggen osv. Men som du gör nu, att klaga lite på att tjejer blir nyfikna och att du önskar att ni fick va ifred samtidigt som du teasar hela tiden med en bild på hans rygg, en video på snap och skriver om honom mycket. Det funkar inte riktigt, blir lite dubbelt. Samtidigt så är det ditt liv såklart, och oavsett hur du gör så vet jag att jag varken kommer sluta läsa din blogg eller försöka stalka upp honom på instagram. Jag tänker mest för din egen skull. Puss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>