Fredag!

Men hej!

Första hästen riden och det var Tornado. Hur fin som helst i vanlig ordning, ordning på den killen. Alla hästar ska trimmas idag + en elevs ponny som jag ska rida genom. Utöver det kommer Hovis och ska sko ligan. Lunch mitt på dagen med mamma och sen ska jag sätta mig och svara på mejl. Ni vet jobberbjudandet jag fick i Stockholm . Bollen är i rullning minsta sagt. Så jääävla spännande. Utöver det ska jag övningsköra en stund ikväll.

Senare på kvällen är jag hembjuden på hemlagad middag av mr datingboy. En väldigt trevlig Fredag helt enkelt.

Söndag är det dags för 3:e Scandinavium kvalet i Karlshamn!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>