Träningar

Hej på er. Hade Sofie & Thomas på plats i stallet tidigt imorse. Tre hästar tränade idag & det var fokus på typ ALLT. Varenda bakben millimeter på mina skänklar & händer. Petigt värre idag & det älskar jag. Hatar hoppa bana. Älskar att trimma till min egna ridning i minsta detalj. Det går jag igång på. Små små saker som sen gör stora förändringar i ridningen.

Sen de vanliga stallet & allt de där. Nu hemma för att uppdatera er & redigera en film. Den ska släppas på mina kanal omgående. Äta middag för att sen åka tillbaka till stallet. Har egna träningar idag för mina grymma tjejer.

Lite så stressigt på Torsdagar då jag tränar själv + elever. men kul såklart.

Dejten igår undrar ni över. Seriöst…fick värsta sjukaste buketten med rosor, middag & avslutade det med bowling. Hmm…what`s the catch with this one? Underbart, fantastiskt & väldigt trevligt. Helt otroligt att han inte tröttnat på mig då jag lätt kan bli kantig, svår att nå & lära känna då jag sätter den sidan till. Samma intresse, stor tumme upp!

22405936_1955502178024042_8154018618911717645_n

Måste verkligen fixa den där filmen nu. Prenumererar ni inte på min kanal så gör det. Ni hittar den HÄR

Har ni frågor eller annat skoj släng in dom i kommentarsfältet. Svarar i ett inlägg *gud stressar nu känner jag*

8 thoughts on “Träningar

  1. Är just nu i ett läge där jag hittat min drömhäst, men vid besiktningen visade den ömhet fram vid böjprov som veterinären ev. trodde kunde bero på överansträngning.. Hur ställer du dig i frågan huruvida en häst vid köp SKA gå igenom 100% första besiktningen, eller hur tänker du kring det? Hade du köpt om den sedan gått igenom UA andra besiktningen?
    Kram!

  2. Bowling är för jäkla kul, bra val av aktivitet. 🙂 Men kom igen nu, det alla vill veta Nellie är, så klart, vem vann i bowlingen!?!? 🙂

  3. Hade du inte kunnat göra den där videon när du sitter upp på Tore och Joe? Så man får se det faktiska problemet med egna ögon.
    Och berätta vad som händer med Zamina, dying to know..

  4. Hej!
    Du e en sjukt bra förebild både för mig och andra, min fråga är har du någon kontakt / eller haft det med Stefan som Du var tillsammans med ett tag när du var yngre ? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *