Mornings 

Idag tog jag mini-sovmorgon. Har gått upp 06:45 VARJE dag & på helgerna. Så nu var jag värd det, trots mitt i veckan & onsdag. Gick upp 08:30 var i stallet 09:15. Stallet klart, ( höt ska fixas sen), en häst är riden- Tore. Super fin var han idag. Han brukar vara ganska så vinglig och stel efter en dag han har vilat. Men idag super, kändes fräsch och stark i kroppen. Flåset har dessutom blivit mycket bättre. Antagligen för att jag galloperar honom extremt länge och gör 1000 avsaktningar på ett pass. 

Nu är det något dumt med appen igen…. sällan, NOT, så trött på den. Lägger in bilder när det är åtgärdat. 

Idag ska bara Laissa & Hilda ridas också. I efm ska jag försöka hinna klippa videon innan jag ska iväg. Annars får jag klippa den sent när jag kommer hem på kvällen så att den kommer ut imorgon. Sorry för inga bilder, ser lite dött ut. Kommer när appen är 100% igen. Ha en fin onsdag så hörs vi soon! 

4 thoughts on “Mornings 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *