Hästar, datenight och sen update

Hej på er hjärtan. Hur mår ni? Jag mår super.

Blir lite sen update idag då jag tog mig en välbehövlig sovmorgon. Anlände till stallet runt 09 och satte igång med alla göromål. Alla boxar skulle göras och sen skulle hästarna trimmas. Allt i vanlig ordning dag in & dag ut.

Vart grått & tråkigt väder idag som genast blev lite bättre då jag blev utbjuden på ”att hitta på något” av mr secret. Ni vet ju att jag dejtat en kille ett tag. Och i vanlig ordning då jag outar det här brukar de gå käpprätt åt helvete. Ni kan den storyn om de andra. Hej likes rekord & vips blev det kräkvarning på det mesta. Då låser jag in mig i min bubbla med BARA häst 24/7. Verkligen BARA häst & jobb. Vill bli bäst på allt jag tar mig för & de går oftast bättre för mig då. Mamma & pappa tjatar att de är rädda för att mitt liv ska bli för inrutat. Det är inte nyttigt att ha ett sånt tunnelseende & strikt vardag utan umgås.Tackade nej till daten x antal gånger. Sen kom ett blombud & vi har fett chill ihop. Skrattar & hänger kravlöst. Det är en ridkille…haha kanske det som gör det 🙂 Vi delar samma intresse & vem vet, maybe 🙂

Nog om mitt kärleksliv. Ingen lyckovinst där om man säger så sen innan 🙂 Bara såååå trött på fuckboys & omogna killar.

Nu ska jag hoppa in hans bil & vi får se vad vi hittar på.

Ber om ursäkt åter igen för late update…jag lever, men försöker ha ett liv utanför här med (ibland).


 

 

 

7 thoughts on “Hästar, datenight och sen update

  1. Hej, det är helt okej att ha ett liv utanför bloggen och allt det med hästar. Du är ändå 17 år, du har ett liv utanför din bubbla med jobb och häst. Jag hoppas denna kille kommer ge dig fjärilar i magen, en massa glädje i livet och kanske även lite kärlek vem vet? Du om nån är värd det- Förresten, stort grattis till jobberbjudandet. Gud vad roligt 🙂 Allt slit man gör lönar sig verkligen i slutändan, och nu för dig så kom det precis i rättan tid.

    Ha nu en underbart härlig kväll, fokusera bara på dig själv och honom 🙂 Bloggen, hästarna och allt runtom finns kvar så lite paus i vardagen skadar inte :)! Ha det bra, kramar!

  2. Njut av dejten och hoppas ni har det riktigt roligt och trevligt!! Lika grått hos mig häruppe i Uppland, det är verkligen höst nu. Brrr!! Lev livet Nellie, och jag tror dina föräldrar har rätt – ibland behöver du nog bara få vara just DIG, utan att vi andra, som bara känner dig ( ”känner” !!) så här, har några åsikter om vad du gör.

    Men jag skriver till dig i alla fall, för det här inlägget var så fint, i all sin enkelhet. Så blev jag glad för din skull, att du kom iväg på dejten också. Kram från en förkyld läsare av din blogg längre upp i norrare delar av landet 🙂

  3. Kände först att nej nej varför skriver hon ut så mycket info om honom om hon inte vill att det ska komma ut, alla jobbiga småtjejer älskar att leka detektiver och klura ut vem det är liksom… men så tänkte jag efter och insåg att om den du dejtar skulle falla dit för alla följare och likes som han skulle få så skulle han ju inte vara rätt för dig! Jag hoppas att du får ta denna relationen i din takt och att det kommer ut när ni båda är redo, hoppas det är en bra kille du hittat som kan vara stabil och förbli din trots extra uppmärksamhet för det är du verkligen värd Kram från en äldre följare.

  4. Jag och min sambo var tillsammans, inte bara dateade – utan var tillsammans, i tio månader innan vi gick ut med något officiellt. Familj och närmsta vänner visste men inte några andra. Det var ganska skönt. Ingen stress, ingen press, utifall det inte håller eller något sånt behöver man inte stå till svars för något utåt, eftersom att ”inga” visste. Nu är vi inte såna som taggar varandra i varje inlägg vi lägger ut heller, vi älskar varandra ändå.
    Skit i att gå ut med namn, info, ålder osv. Ha honom för dig själv, till ni verkligen är säkra på er sak, även om det så tar tio år! ALLT behöver inte vara officiellt för hela världen =) Lycka till, Nellie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *