Vem ger er ens rätten?

Jag skrivit inlägg om det, jag vart förbannad och blivit vansinnig. Ett problem som existerar och som tjejer handskas med dagligen. Män, vad ger er rätten att kliva på oss tjejer med att skicka bilder på ert kön? Är det något jag eller vi bett om? Skulle vi bli imponerade? Kan upplysa er om att det är tvärtom. Jag ser ner på er istället. Svaga individer som inte kan föra er verbalt uppenbart utan måste skryta med en bild på ert kön. USCH!

Kom igen tjejer. Vi måste ta mer plats. Blockera de som måste blockeras & visa att vi står över osäkra män…

8 thoughts on “Vem ger er ens rätten?

 1. Tack Nellie! Det är helt sjukt hur det blivit, vidriga män som förstör för alla. De förstör ju även för de som är bra. Det går f-n knappt att åka tunnelbana längre utan att bli antastad, ens på dagtid! Ska man behöva beväpna sig?!

  • Fast det är väl en överdrift att man knappt kan åka tunnelbana dagtid utan att bli tafsad på? Iofs klär jag mig sällan i kortkort eller utmanande på det sättet men jag har aldrig blivit antastad dagtid i Sverige på offentliga platser. Det kanske är annorlunda om jag klär mig på ett ”inbjudande” sätt. Någon gång har jag gått ut med kort klänning och visst får man andra blickar än när man har propra respektabla kläder. Men oavsett tvivlar jag starkt på att det är vanligt att man bli sexuellt antastad dagtid, knappt ens nattetid 2017 i Sverige.

   Tillbaka till ämnet. Dicpics däremot….usch :/ Kommer ihåg när jag la ut min snapchat på en sida för att träffa vänner(!!!) att chatta med, men istället så fick jag runt 200 dicpics skickade till mig på en kväll. Vidrigt.

   • Menar du allvar som nämner kortkort och utmanade kläder??? Vad är enligt dig respektabla kläder??? Och vaddå knappt nattetid?? Det är ett riktigt stort problem och killar behöver redan i mellanstadiet läras att respektera tjejer och detad kroppar.
    Har en dotter på 14 år, och tjejerna i deras klass använder trosor utan kant eftersom killarna annars kommenterar och försöker dra i kanten!!!

   • Allså Milla. Vilken sten bor du under? Dethär händer VARJE DAG. Vem som helst ska kunna gå runt naken utan att folk visslar, taffsar, kollar osv

   • lol Milla jag blev taffsad på första gången när jag var 10 år. Idag är jag 25 och har blivit antastad så jäkla många gånger att jag tappat räkningen! Jag klädde mig verkligen INTE i kortkort när jag var 10. Det gör jag inte idag heller, trots det är min rumpa tydligen allmänt gods som vem som helst kan ta sig friheten att ta på oavsett om det är på en buss, på en bar eller när jag går till gymmet.

    Nej det är låååångt ifrån alla killar som gör detta men dom är jävligt många som tar sig friheter att ta på tjejer trots att vi inte vill. Jag önskar att vi kunde få slippa det helt.

 2. Hej! Ser supermycket fram emot det stora hoppet och din egen serie på Viafree, bor dock i Finland och undrar ifall det kommer vara möjligt att se serierna på Viafree även i Finland?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *