Stockholm

Första intervjun klar med Sveriges Radio. Nu är det tight schema med olika press som vill ställa sina frågor till oss. Klara är med då hon medverkar i programmet som en av deltagarna . Senare ska vi få se några avsnitt , like a sneak peak. Så kul.


Min egna serie kommer gå på Tisdagar kl 20.00 på VIAFREE

4 thoughts on “Stockholm

  1. Såg att Lance dejtar Paow nu… tror du hade ganska tur som inte blev mer seriös där! 🙂 kan inte vara lätt att växa upp i media Sverige. Kram

  2. Hej! hade varit kul om du förklarade lite för oss som inte är såå hästkunniga om varför du har valt att satsa på just dina fyra hästar du har nu. Varför valde du tex att inte behålla Saga? Har förstått att dina hästar ligger på lite olika nivåer tävlingsmässigt men hur skiljer de nivåerna sig liksom? Så mycket att lära sig om hästvärlden! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *