Stockholm

Första intervjun klar med Sveriges Radio. Nu är det tight schema med olika press som vill ställa sina frågor till oss. Klara är med då hon medverkar i programmet som en av deltagarna . Senare ska vi få se några avsnitt , like a sneak peak. Så kul.


Min egna serie kommer gå på Tisdagar kl 20.00 på VIAFREE

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Stockholm

  1. Hej! hade varit kul om du förklarade lite för oss som inte är såå hästkunniga om varför du har valt att satsa på just dina fyra hästar du har nu. Varför valde du tex att inte behålla Saga? Har förstått att dina hästar ligger på lite olika nivåer tävlingsmässigt men hur skiljer de nivåerna sig liksom? Så mycket att lära sig om hästvärlden! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>