Pressdag TV3 Stockholm

Godmorgon. Först vill jag påminna er att följa TV3 på intagram. Idag kidnappar jag deras instastory & ni får hänga med under hela pressdagen. Det är snart premiär för DE STORA HOPPET & även min egen serie som kommer släppas på Via Free. Resultatet av denna serie kommer bli succé minst sagt.

Min egna serie kommer ni komma så nära inpå mig & mina hästar. Få massa tips i ridningen. Under sommaren spelades det här in och det var minst sagt intensiva dagar. Under två dagar nu är det intervju race & man hoppar mellan morgonsoffa & radio intervjuer. Spännande!

Nu bär det av mot flyget. Vi hörs under dagen. Glöm inte följa TV3 instastory där ni kan hänga med under hela dagen! Utöver det såklart på mina egna sociala kanaler.

IMG_3462

 

Outfit by Today 

Päls: Tessie

Skjorta: Gina Tricot

Jeans: Nelly.com

Skor: RM Williams

Väska: Louis Vuitton

6 thoughts on “Pressdag TV3 Stockholm

  1. Ser framemot att se resultatet av dina spännande projekt! Sen har jag en fråga, har sett att du nu ridit med Pioneer Revolution-tränset på flera av dina hästar, vad tycker du och dina hästar om det? Är lite sugen på att köpa ett själv. MVH, Elin

  2. Hade du kunnat posta inlägget om Zamina så man vet vad som hänt nu??
    Och hade du inte kunnat göra en video när du sitter upp på Joe och Tore??
    Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *