Competition day 2. 

Hola Amigos! Hilda är trimmad nu innan tävlingen så jag slipper göra det sen. Bokade två biobiljetter igårkväll. Ska kolla ”DET”. Hört att den ska vara helt sjuk & att folk har lämnat salongen, jag är förväntansfull!! 


Lite trött och seg, hostat som en idiot inatt. Fattar inte vad det är för jag känner mig frisk men tydligen inte. Pappa kom in med vatten & tablett runt 00:30 och jag la mig strax runt 22:00 haha… han var trött på att höra det antagligen. 

Jag får hjälp idag av två tjejer som fixar mitt stall när vi är borta, super söta. Tore & Joe är taggade på sin livs andra start med mig. Jag är taggad också, dom är härliga killar! Vad gör ni idag? Solen skiner här i Skåne iaf, kallt, men soligt! 

4 thoughts on “Competition day 2. 

  1. Solen skiner härligt här i Kalmar med men kallt ändå. En härlig höstdag! Hoppas din hosta går över snart, jag själv hatar hosta särskilt när man ska sova… you rock! 🙂

  2. Planen är att röja lite hemma innan man drar sig till stallet för att ta en skogsrunda ute i skogen med Modena 🙂 Lycka till på dagens starter <3 Skulle vara roligt om du skrev vad du tyckte om filmen sen när du har sett den 😀

  3. Såg IT för ett par veckor sedan. Det är oförtjänt hype kring den filmen. Visst, den är bra men inte läskig alls…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.