I samarbete med LYKO

Hej igen. Nu har jag fått i mig middag, klippt en video och tagit in hästarna för dagen. För ett par dagar sedan inledde jag ett samarbete med LYKO. Jag har faktiskt själv beställt ifrån deras sidan innan. Dom har ALLT. Hårvård, hudvård, naglar, smink, parfym, underkläder, man osv. Väldigt många olika kategorier men också vöndigt bra utbud. Jag valde att beställa hem ett contour kit ifrån märket Anastasia Beverly Hills. Första gången det är i min ägo. Ska bli kul att testa då väldigt många använder det. Andra produkten jag beställde hem var min favorit parfym Dolce&Gabanna Light blue. Kommer aldrig byta. ÄLSKAR DEN. 


Parfymen! 


Contour kit Light to medium:) 


Med rabattkoden Nellie15 får ni 15% rabatt under hela 48h. Sidan hittar ni HÄR

Kolla in sidan iallafall och ge det en chans. Nellie15 är koden återigen! 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “I samarbete med LYKO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>