Can u Tell me 

Usch. Jag är verkligen dålig. Sjukt trött, har världens jävla dryg-hosta som attackerar 24/7. Kollade på klockan igårnatt och då var klockan 04, och jag hostade fortfarande. Idag är jag trött och har ingen inspiration för att skriva. Kan inte ni skriva lite och dela med er så svarar jag i kommentarerna. Min fråga är, vad får dig lycklig i livet? Det  kan vara din relation? Relationen du avslutade ? Hästar? Skolan? En person? Din syster? Att du är frisk? Att du precis köpt dig en lägenhet? Att du har bra kompisar. WHATEVER. Bara ut med det så jag får läsa! 


Storhandla står på schemat nu. Kylen är tom! 

blogstats trackingpixel

48 reaktion på “Can u Tell me 

 1. Det som gör mig allra gladast är när jag får åka till stallet och träffa alla mina kompisar som jag bara träffar i stallet. När vi får snacka om allt från killar till vilken häst som var roligast på hopplektionen. Samt såklart när vi rider tillsammans.
  Det är så skönt att ha lite kompisar som man BARA träffar i stallet.
  Varje gångjag ser de brudarna blir jag alldeles varm i hjärtat.❤️❤️

 2. Jag blir lycklig av balans. När jag är harmonisk och allt flyter på är jag som lyckligast. Att jag trivs i skolan bland min klass, att jag har en underbar ponny och att jag älskar mitt jobb. Jag har en underbar pojkvän, massor av småsyskon som jag älskar med hela mitt hjärta samt en familj som älskar mig. Men även små stunder gör mig lycklig, som att dricka en nocco i höstsolen när stallet är färdigt. Eller att ta en powerwalk med min favoritpodd i öronen. DÅ är jag som allra lyckligast, när jag känner balans och harmoni! ❤️

 3. hejsan! Det pågår så sjukt mycket just nu (inte för att jag inte älskar när det händer saker, hehe) och jag skulle verkligen behöva checka av listan så att säga. I November ska jag starta en tävling med ponnyn jag tävlar och jag är på taggad på den! MEN, Igår när jag red började det mystiskt knaka i bogbladen. Det har hänt tidigare men då var han halt. Vågar inte tänka det värsta utan försöka hålla tuöret uppe. Igår var ha inte halt *tänk possessivt*. mina kompisar och ridlärare viftar bort det när jag påpekar det. Jag skulle vilja ta ut någon för att kolla igenom hans kropp men då han är ridskoleponny är chansen lite att ridkolen skulle stå för den kostnaden och jag stjäla har inte tänkt betala någon annas häst…. Hoppas att dina hästar är krya och fräscha! önska mig lycka till och Kram på dig :)

 4. Det som får mig lycklig är hästar. Att vara i stallet är det bästa jag vet och jag får lyckospratt varje gång när man varit ute och galopperat i skogen, packar inför tävling, hämtar min häst i hagen eller när jag anmäler mig på en P&J… det finns ingen sport som får mig så lycklig men också ledsen. Vissa hästar är bättre än vänner och deras personligheter och att det är med djur gör hela saken såå mycket roligare, men självklart blir man också mycket mer ledsen när de tvingas avlivas eller inte längre går att ha kvar.

  Hästar är bäst, ingen protest!

 5. Vad som gör mig extremt lycklig är att jag idag äntligen ska få hämta hem min häst ifrån veterinären där han har varit hela helgen pga av en olycka i transporten! Massa morötter och mys väntar på honom <333

 6. Vad som gör mig lycklig just nu är att jag precis fått mitt drömjobb som HR-konsult som jag börjar nästa vecka. Känns grymt eftersom jag verkligen inte trivs på mitt nuvarande jobb. Även tacksam att vara medryttare hos världens bästa tjej och hennes hästar eftersom jag inte har tid att ha egen häst när jag satsar på karriär. Annars är det min familj. <3
  Grymt imponerad av din och Hildas insatser, extra kul med henne eftersom jag kommer från samma ställe som hon är uppfödd :)

 7. Det som just nu gör mig lycklig och motiverad är att jag om exakt en vecka sticker till Tyskland på praktik i 6 veckor! Är så sjukt taggad och ska bli så kul att få göra hela resan ihop med en väldigt bra vän och skolan som ett team i bakgrunden. Är så tacksam för att jag har fått denna möjligheten och att skolan gör denna satsningen på mig med pengar och allt vad det innebär.
  Så tre veckor på stall ramsbrock och tre veckor på holsteiner förbundet. TAGGA!

  Hoppas du blir bättre Nellie <3

 8. Hej Nellie!
  Är en trogen läsare sen några år tillbaka. Tycker verkligen du är en grym tjej som ger bra inspiration. Har en fråga (ej något från ovan dock…). Jag undrar hur du tränar på distanser till hinder. Du kommer perfekt på varje hinder och undrar vad du har för övning till det? Och ifall du inte ser en distans, vad gör du då? Vänder bort eller hur gör du? Tacksam för svar :)

 9. just nu är jag framför allt glad över att jag är frisk. Men något som gör mig lycklig (utöver det) är mornarna på gymmet och kvällarna i stallet, att jag äntligen börjar närma mig examen efter många års studier på universitet och att jag förhoppnignsvis lyckas få jobb inom min valda yrkesbana :)

 10. Olika saker gör mig glad. Är en riktig känslomänniska. Denna höst är jag väldigt glad över att jag och min pojkvän ska flytta ihop i en tvåa i december. Den är så stor och fin och det ska bli underbart att ha en gemensam plats som både jag och min kärlek kallar för ”hemma”. ❤

 11. Mycket gör mig glad. Men det är speciellt mina tre underbara hästar som går helt galet bra på träningarna nu. Men även mina kompisar i skolan. De sprider sådan värme och glädje när man träffas på morånarna (och hela dagen). ❤❤

 12. Jag blir lycklig av att min familj och mina vänner är friska och mår bra
  Jag blir även lycklig av att min bror äntligen har blivit friskförklarad från världens äckligaste sjukdom cancer

 13. Att vara i stallet. Man behöver inte stressa över skolan eller tänka på nåt egentligen. Allt går så automatiskt. Det känns som hästen jag rider börjar lita på mig mer och gilla mig (efter tre år haha äntligen) Härligt också med en häst du kan rida ut med nu på hösten fast alla bönder håller på med sina tröskor och traktorer. Jag vet att hästen kommer gå lugnt på långa tyglar fast det kommer en traktor förbi. Skritta där längs en väg i kvälls solen och tänka på livet och hur härligt det kan vara ibland. DET gör mig lycklig!❤️

 14. Det som gör mitt liv lyckligt är att om en månad har jag varit tillsammans med min pojkvän i 1 år. Han stöttar mig verkligen i alla lägen och han är en riktig kämpe som följer med mig till stallet och hjälper mig med hästarna. och att jag snart har tagit mitt körkort efter alla om och men. Och så mycket hinder det har varit fram till körkortet men jag är glad över att jag aldrig gav upp.

 15. Hej Nellie!
  Jag älskar verkligen din ridning och hela dig. Jag undrar därför när du nästa gång tävlar, jag skulle gärna vilja komma och titta. Jag älskar verkligen din ridning och hur du jobbar med dina hästar. Älskar dig.

 16. Hej Nellie! Det som gör mig allra lyckligast just nu är att jag för en gångs skull är frisk, jag har varit sjuk ända sen november då jag fick sådan förkylningshosta som höll i sig ända till februari då jag fick akut bronkit. Efter det så var jag jättedålig till april, åkte in två gånger med ambulans, sen fick jag lunginflammation på grund av akut bronkiten, plus astma och proppar på grund av mina ppiller. Sen dess har jag gått på blodförtunnande, inhalationer på grund av astman. Sen blev jag frisk igen någorlunda, men för två veckor sen åkte jag in igen med ambulans, då var det för pälsallergi och astman. Där upptäckte dem att astman som jag haft i lungorna har suttit där sen april.. Nu förra veckan så fick jag gå på kortison, antibiotika och nu kan jag äntligen se ljuset i tunneln!

  Nu är jag äntligen utskriven från medicinavdelningen som jag funnits på sen april, nu kan jag äntligen ta djupa andetag och gäspa normalt utan att jag hostar lungorna av mig. Jag har ärligt talat trott att jag skulle förstöra mina lungor så mycket så det inte skulle gå att bota eftersom jag har hostat så jag kräkts ända sen april.. Nu har jag inte hostat på flera dagar, behöver knappt ta inhalation längre och ingen hostmedicin Mollipect. Nu väntar ett återbesök bara till lungavdelningen som jag låg på senaste gången, om proverna och allt är bra där så kan jag äntligen bli friskförklarad!

  Jag är otroligt lycklig nu över att ha fått livet tillbaka :) Det enda som skär i hjärtat är att jag har blivit pälsallergiker men jag lever ändå och jag har astma men den hoppas jag växer bort nu när lungorna är bättre.

  Krya på dig också du Nellie, vet vad du går igenom med hostan. Många kramar!

 17. Min häst har varit skadad sedan somras och har inte ägt honom så länge. Promenader varje dag och just nu ör det lite motigt!
  Men jag har idag valt att byta gymnasielinje till en linje med ämnen jag tycker om mycket mer och imorgon fyller jag år så jag är ändå glad för stunden och lycklig över att jsg valt en linje där jag även kommer ha mer tid till stallet. Kanske kan jag hjälpa andra att rida deras hästar nu och på så vis hålla i gång ridningen bättre. Kram till dig!

 18. Ja, vad gör mig lycklig nu.. Mycket. Jag e troende och älskar Jesus och nu just e lovsång så otroligt härligt och ja min nya häst e världens gentleman, har en son som bara e så mysig och vill vara mycket nära och ja.. Så nu just e mitt hjärta lyckligt ända in i hjärteroten.
  Jag e bara glad och tacksam över det mesta just nu, har härliga vänner dessutom och härliga kollegor. Allt e långt ifrån perfekt, men jag har lärt mig att njuta av det som e bra (eller bättre än bra) och ta tillvara det goda i livet!

 19. Jag är så glad och tacksam över att jag idag lever med världens bästa sambo, har mina tre superfina hästar och två hundar, än om de kräver mycket jobb med djur och gård så är det ofta jag känner hur jäkla lycklig jag är!
  Och tur som har möjligheten till att leva det liv jag drömt om sedan jag var liten!

 20. Grattis och vilken fin runda! Fascineras fortfarande av dina nerver av stål, hur du bara isolerar dig med Hilda och presterar!
  Lycka, den finner jag ofta i min vardag och är extremt tacksam över hur jag/vi har det i vår familj, livet är verkligen ett lotteri i mycket och självklart våra egna val och handlingar därefter. Varje kväll innan jag själv går och sover kikar jag in och stryker våra skruttungar över panna och kind medan de andas deras underbart doftande andedräkter på mig, så bekymmersfria och lyckliga. Eller alla fina komplimanger jag fortfarande får av min sambo efter våra 13 år tillsammans, att få höra hur vacker jag är tröttnar jag aldrig på 😉 Till att springa långa rundor ute i naturen och andas in friska luften, när jag kommer in i flowet och springa helt plötsligt blir en fröjd och inte en belastning samtidigt som musiken i öronen påminner mig om alla livespelningar som var eufori. Jag gillar att se lycka i ”små enkla ting”, det ger mig en energi som jag trivs att leva i.

 21. Något som gör mig lycklig just nu är att jag är i världens stabilaste förhållande typ. Har tidigare haft pojkvänner som betett sig illa, varit otrogna etc. Det har då fått mig att typ aldrig vilja ha ett förhållande igen. Nu har jag dock hittat han med stort H. Världens bästa kille, som verkligen bryr sig och som tycker om mig som jag är. Sen är jag också väldigt tacksam att han har sina egna intressen, tidigare har mina pojkvänner haft alldeles för lite att göra på dagarna och som vart kontrollerande. Usch.
  Så är så sjukt glad nu att jag har min älskade Olof (som han heter), han är bäst.

 22. Har haft lite upp och nedgång i livet de senaste åren.
  Men saker som gör mig glad är när jag gör något kul med min lille kille, när jag gymmar och mina helger när jag jobbar med hästar. Jag är ganska glad över att vara tillbaka i London med. Tycker livet rent generellt är bättre här än i Sverige..

 23. Jeg er så glad for teamet rundt meg! Trenere, kompiser, vetrinærerer og hovslagere som stiller opp! Og selvsagt den fine hesten min. Er så glad for at jeg har foreldre som ser verdien i å ha hest og lære seg å ta ansvar.

  Superfin runde i Ljungby forrsten! Heier på deg! Kult med inspirasjon!

 24. Måste nog säga att min största lycka i livet är min pojkvän. Han är min allra bästa vän, stöttar och pushar mig, är inte rädd för att ha stora drömmar om vår framtid. Han har fått mig att växa så mycket som människa och jag har aldrig haft bättre självkänsla och självförtroende. Känns verkligen helt underbart att vi nu studerar i samma stad och letar efter lägenhet ihop ❤️ Sedan är jag också väldigt tacksam över min familj och hur bra relation jag har med dem, man inser hur viktigt det är nu när man flyttat hemifrån.

 25. Jag måste nog säga min häst. Vi räddade varandra inprincip. Hon vänta på slakt pga hennes psyke jag kände mig vilsen.
  Skolan tog kål på mig under en period. Hade ingen motivation, lite krångligt med bästavännen osv.
  Stallet var en räddning kan man säga.
  Sen kom hon in i mitt liv. Ett fux sto, speciell sådan.
  Hon levde upp till sitt ”rykte” och jag undrade om jag verkligen skulle reda ut henne.
  Hon var ju trots allt ett sto och fux;)
  Efter en vecka var vi som fästa vid varandra och att åka till stallet var höjdpunkten till allt, verkligen. Och det är det än idag, aldrig en dag har gått som jag har känt att det skulle vars skönt att sitta hemma.
  Hästar är verkligen något att förlita sig på. Och jag hoppas att få spendera flera år med henne<3

 26. Det som gör mig enormt glad och varm ända in i själen är att min pojkvän tog tag i vårt distansförhållande och flyttade till mig i Sthlm från Gbg. Anledningen är mina hästar. Han förstod att de var så pass viktiga för mig, och att ha de där de står just nu var något jag inte ville ändra på. Jag krävde aldrig att han skulle flytta, men han lämnade sitt för min (och hästarnas) skull. Evigt tacksam!

 27. Finns väldigt mycket som gör mig så himla glad. Min pojkvän gör mig nog gladast varje dag! Han är alltid lika gullig mot mig och det är skönt att känna sig så trygg hos någon!
  Något mer som verkligen gör mig glad är när stallet är städat, jag har koll på alla saker och allt är på sin plats. Hur härlig är inte känslan när allt är nysmörjt och putsat? Känns som att man har sån koll på läget och att man är så organiserad när stallet blänker.. Tror många kontrollfreaks kan känna igen sig hahahah!!

 28. Hade en hästolycka för 2 år sen där jag blev feldiagnostiserad med förlamning midjan och ner. Idag går jag som vanligt men med stora nervskador ( benen viker sig utan förvarning) men att rida hästar med stora rörelser finns inte för mig, det gör för ont, därför är min första ponny mitt stora lyckopiller, det är hon som får mig att fortsätta och motiverar mig. Du är en fantastisk inspiration!

 29. Hej! En sen kommentar då jag just kom hem… hoppas din hosta blivit bättre ikväll än igår. Jag blir glad av min hund Max som är en chihuahua och väldigt gullig. :)

 30. Mina tre tävlingshästar gör mig så himla lycklig två dressyr hästar och en hopp ponny jag tävlar alla på nationell nivå, dem är det bästa jag vet så underbara!
  Har en relation som jag ska avsluta nu som tar så mycket energi och ger mig ångest varje dag…
  hoppas jag mår bättre när jag bearbetat den

 31. Igår när jag åkte hem. Solskenet strålar rakt igenom bilrutan , i ansiktet på mig. Jag hade haft ett jättebra pass på akutmottagningen. Bra connection mellan läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, patienter och anhöriga. Korta väntetider och snabba beslut. Igår insåg jag hur glad, nöjd och stolt jag är över att vara en legitimerad sjuksköterska på en akutmottagning i Sverige. För ett halvår sedan när pressen låg över att skriva c-uppsats och inte veta om man blir godkänd. Den ångesten är aom bortblåst och jag måste nog ha världens bästa jobb :)

 32. Det som gör mig lyckligast här i livet är främst mina två islandshästpojkar, världens bästa… Och familjen såklart, de gör en alltid på bra humör ! 😀

 33. Precis köpt en ny häst (första helt egenbetalade), världens mysigaste häst! Har precis flyttat ihop med killen också till en stor tvåa där vi har utsikt över stallet där jag har min häst. Kan knappt bli bättre!

 34. Det ABSOLUT viktigaste i mitt liv är helt klart familjen. Både kärnfamiljen och släktingar. Viktigt viktigt viktigt. Sen är det frihet. Just nu känner jag mig lite bunden då jag har skola (sjuuukt mycket plugg i trean på naturprogrammet), jobb, körkortsplugg och körlektioner, och en hel del andra grejer privat. Skulle gärna prioritera bort något men det är väldigt svårt just nu då allt är ”nödvändigt”. Jag tror att jag kommer må så bra efter studenten då är helt ”fri” och kan utforma mitt liv precis som jag vill. Att kunna vara fri att resa, plugga kurser, söka olika jobb och framför allt att prioritera mycket tid med familj kommer vara livet för mig. Sist men inte minst: träning. Träning gör mig lycklig för att jag känner mig så stark och frisk och levande på något vis. En bra fysik styrkemässigt och konditionsmässigt är viktigt för mig.

 35. känns så spännande när man tänker tillbaka. Fick höra ditt namn typ när hysterin kring dig tog fart, jag bodde då i Kungälv och inte så långt från tjörn. Jag hade själv häst och minns nör du var uppe på Jennylund å tävlade med Gevalia? Alla snackade ”åh titta där är hon” hörde man ofta :) dock var jag några år äldre men ändå så att jag också läste din blogg. sedan har jag sen dess typ kikat in på din blogg med jämna mellanrum och även instagram. jag är inte alls den personen som ser folks utsida och själva kändisskapet utan försöker se mer in i själen och se vad som döljer sig där :) därför jag fortsatte läsa på, inte för att du är känd utan blev liksom fast i din starka självkänsla. Diggade den. nu sitter jag här och åren har gått och väntar mitt första barn om ungefär en månad och du blir snart 18? Asså när du tävlade på jennylund var du inte gammal? inte jag heller. så kul att se din utveckling! Gå din väg som du gör! det är fräckt 😉 Girlpower att våga ha starkt självförtoende, vara ärlig och göra vafan man vill ba för man kan! highfive på den !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>