With a little beating in my heart

Äntligen. Jag ska vara heeelt ärlig mot er, som alltid. Ni som inte gillar mig kan sluta läsa här. Ingen anledning att läsa text man inte inspireras av. Det kändes sjukt tungt att åka till Ljungby idag. Sjukt tungt. Mycket därför jag åkte till DK och tävlade. Schoe bjöd ner mig för de visste hur jag kände. Man ska möta alla namn igen. Senast man såg vissa av dom var det kanske i ett kommentarsfält på Hippsons FB sida eller en gillning. Man vet var alla står nu med sina åsikter. Jag med. Tror ingen trampar mig på tårna igen, eller någon annan heller för den delen. Vilket fall kändes det tungt. Visst jag är säker på mig själv och allt de är, men jag är inte mer än människa. Med ett hjärta & känslor. Jag har iallafall bestämt mig ihop med min tränare att vända blad en gång för alla. Gå vidare. Ja har investerat i två nya hästar som har framtiden minst sagt för sig. Pengar jag jobbat ihop , som egentligen skulle gå till en kontantinsats till en lägenhet valde jag att investera i nya hästar. Folk stör sig & vissa inspireras. That`s life

Jag & Hilda satte nollan & placerade oss på 8:e plats. Fick poäng med oss till Scandinavium . Nästa kval går redan nästa helg i Flyinge. Så nöjd med rundan. Hilda hoppade ingen förklass utan vi valde att träna för Sofie istället. Jämn rytm & bra tempo. Första starten inomhus och som jag sagt tar de alltid några starter att ställa om sig, men idag satt allt!

Så glad för min häst eller mina hästar!

Kommer vara hemma sent idag. Men de är de värt. Imorgon ringer klockan 07:00. Dags att bege sig till stallet & ta tag i alla sysslor med hästarna. Älskar livet.

Sen en sak till. Alla ni som är här för att ni gillar min resa med hästarna. TACK. Så inspirerande att kunna få blogga för just er. Hoppas ni får en mysig Söndag kväll. Jag spenderar min med pappa & Hilda i lastbilen. Några timmar ner till Skåne igen från Småland. Sofie, vet att du läser. Tack, team <3

blogstats trackingpixel

32 reaktion på “With a little beating in my heart

 1. Hej Nellie! Jag är handla ny på din blogg och jag älskar det! Är inne flera gånger per dag och läser!
  Kan inte du göra en video där man får följa dig medans du fixar hästarna inför ridningen samt när du hoppar upp?
  Hade varit intressant att se hur du gör då du har så många olika hästar och även nu när du skriver dina två nya är lite knepiga att hoppa upp på!
  Och stort grattis till tävlingen idag, du är grym!

 2. Förstår att det var psykiskt jobbigt idag. Extra bra jobbat med en så fin runda då!!

  Så kul att följa dig. Kollar in här mer än en gång per dag. Håller tummen för dig! Kram Karin

 3. Heja dig vad grym du är!! Kunna stänga av känslorna och gå in på banan och leverera på det viset!! Säger det igen du kommer gå långt

 4. Grattis! Du är så fantastiskt duktig :)

  Önskeinlägg; vilka sponsorer har du nu och har du någon ”drömsponsor” – något företag du verkligen drömmer att jobba med? <3

 5. Vilken fin runda, förstår att det måste vara tufft att möta vissa människor igen efter EM-grejen, men du är så stark! Och om något kommer du komma starkare ut ur det här! Heja dig! :)

 6. Kikar in varje dag, du är fantastisk och dina hästar oxå!! Jag hejar på dig! Lycka till med satsningen!
  Mvh Stephani en fd hoppryttare

 7. Bra jobbat Nellie, att kunna komma tillbaka och inte ge upp är så strongt. Jag är en mamma, så lite äldre än dig….. men ändå inspirerar du mig. Låt aldrig någon ta ifrån dig dina mål och drömmar. Jag är en stolt (äldre) läsare som hejjar på dig. Du är grym tjejen ♡

 8. ‘Folk stör sig och vissa inspireras’
  Jag kan lätt säga att jag hör till den senare kategorin. Jag har följt din resa sen ponnyakuten, framgångar och motgångar och det är en anledning att jag fortfarande klickar in här varje dag.

  Jag älskar din drivkraft framåt och att du aldrig kastar in handduken när det kommer en motgång i vägen. Istället visar du för oss alla var det är du hör hemma och vi kan säga vad vi vill om det.
  Otroligt fin runda från idag och en inspiration är du verkligen. Fortsätt vara den du är och göra det du älskar.
  Kram!

 9. Jag blir så otroligt imponerad av dig och den fantastiska resan du gjort. Satt nyligen och kollade på avsnittet av ”Jag är Nellie” där du endast hade haft Hilda ett litet tag. Är så imponerad att jag blir mållös, påriktigt. Jag får så enormt mycket inspiration och motivation av dig och kan inte förstå hur så mycket klokhet, ödmjukhet och kämparglöd kan få plats i din kropp- och du bara knappt 17 år gammal. Det går för mig inte ihop. Jag, och med stor säkerhet många andra, lär och har att lära sig sååå mycket av dig. Vi behöver alla ett släng av din passion för det du gör och brinner för, ett mått av din vilja att komma framåt här i livet och att alltid se det ljusa och positiva i det mörka. Vi behöver även ett famntag av din förmåga att hitta en balans i all stress och press- att kunna stänga av och prestera sitt yttersta trots hårda motgångar och uppförsbackar. Vi alla behöver ta del av ditt sätt att se världen på och använda det för att utvecklas till det bättre som individer.

  Jag ser så mycket fram emot att få följa din förhoppningsvis långa och framgångsrika resa. Jag har en stark känsla av att du kommer gå väldigt långt. Fortsätt inspirera alla dessa tusentals som dagligen följer dig, du ger oss läsare så himla mycket. Keep up the good work, kick ass och kötta på Och kom ihåg- att du är så JÄVLA bra!!

 10. Det finns bara en utav dig, en utav den känsla och personlighet du besitter. Vägen må inte vara spikrak men jag ska gråta glädjetårar den dagen du står i mitten på pallen och enbart kan tacka dig själv och ditt gäng. Men framförallt dig själv, för att du ALLTID är du. Önskar jag vart hälften så kolk som dig. All kärlek❤️

 11. Tänkte på dig idag förstod att det skulle bli jobbigt för sig. Att en del säkert hoppades att du skulle misslyckas. Så sätter du en sån kanonrunda!! Så stolt! Följer din resa och för mig ger den enorm inspiration. Du inspirerar även människor som är helt ointresserade av hästar som gillar ditt driv. Jag hoppas att du vet det. Kram på dig❤️❤️

 12. Hei Nellie! Jeg er så imponert over deg! Du virker så fornuftig, ærlig, målbevisst, ydmyk.. ja, jeg kunne ramset opp enda mer, men må si det er gøy å følge deg og hestene dine på reisen deres. Så imponert over de holdningene og verdiene du har, og alt det arbeidet du gjør helt på egenhånd med alle hestene dine. Fortsett akkurat så som du gjør nå! Jeg følger deg på bloggen (du er fsktisk eneste bloggeren jeg leser fast), insta og YouTube, og gleder meg alltid til neste update. Synes også måten du taklet EM-episoden på var veldig bra. Hestesporten kan være råtten tvers igjennom, og det var så utrolig kult at du turte å være ærlig og utlevere så mye som mange andre kanskje ikke tør å si noe om. Jeg gleder meg til å følge deg videre!! Mange hilsener fra en fast leser her i Norge

 13. Grattis Nellie! Grymt gjort!
  Kämpa på, du kommer gå så långt och har så många med dig! HEJA!!
  Ett litet tips, eller något att verkligen tänka igenom från en som har erfarenhet – Var inte för ivrig med att flytta hemifrån eller skaffa eget.
  Jag själv och många av mina vänner skaffade egen lägenhet tidigt, och det var ju såå roligt med allt, köpa inredning o fixa precis som man vill ha det.
  Men sen satt man där och kände sig så ensam.. det är ett stort steg och omställning, bara en erfarenhet att dela med mig av, tänk igenom o förhasta dig inte.
  Massa power till dig och lycka till med dina nya grymma hästar!

 14. Stort grattis till placeringen och superrundan! Det ser så himla stadigt ut rakt igenom, verkligen kanonfin ritt!

  Förstår att det är jobbigt för dig att möta de personerna igen, men du visar ju att både du och Hilda klarar av pressen och kan hitta fokus även om det är svårt. Synd att förbundet inte förstår vilken resurs de har i dig och väljer att behandla dig som de har gjort. Men de kommer inom tid förstå vilken tabbe de gjorde när de vända ryggen till, fortsätt bara som du gör din framtid ser väldigt ljus ut tycker jag! Lycka till i nästa kval, ni kommer fixa det fint du och Hilda :)

 15. Hej Nellie! Lägger en liten kommentar här för första gången, tror jag 😉 Är dubbelt så gammal som dig, la tävlingskavajen på hyllan för ett par år sedan och sen ett år tillbaka hamna även ridhjälmen där då det inte hinns med när man har småbarn. Däremot så tycker jag om att läsa om dig och dina hästar, du inspirerar, du jobbar med dina hästar på ett otroligt fint sätt. Du har jobbat dig dit där du är idag – du har gått den långa vägen. Du har inte fått allt serverat på en silverfat, du har inte fått nya färdiga dyra hästar, du finansierar för dina hästar själv, vilken annan 16-åring kan göra det? Detta sticker säkert i andras ögon! Dom flesta inom ridsporten på hög nivå har fått allt serverat, nya fina hästar, hästskötare som sköter allt åt en, det enda som behöver göra är att rida sina hästar. Vilket band tror du att dessa ryttare får med sina hästar? INGET! Du bygger upp ett förtroende med dina hästar från marken, i stallet, in och ut från hagen osv. Kanske därför du kommit så långt med yngre hästar som du tagit fram själv? Hästarna litar på dig! Du är proffsig! Fortsätt med det du gör, du är fantastisk duktig på det du gör och låt inte andra avundsjuka människor förstöra det för dig. Och anledningen till att jag tror att folk är avundsjuka är för att du orkar och vågar sköta allt själv med dina hästar. Ingen annan ryttare på den nivån som du är hade orkat det! All heder till dig och lycka till med alla dina fina hästar! Kram Malin

 16. Grattis till fina prestationer i söndags! Jag var själv i Ljungby och såg din runda, den såg väldigt stadig ut. Bra jobbat! Jag har en liten fråga, eller rättare sagt en tanke som jag burit på ett tag. Nämligen hur du ser på det här med bloggar, tror du att dem håller på att dö ut och konkurreras ut utav Youtube? Det fanns ju även en annan sociala medier profil i Ljungby under helgen, Jennifer Bratt som håller på med Youtube. Jag märkte att det var väldigt mycket hysteri kring henne under hela helgen och under alla hennes starter fanns det folk som stod på både framridning, framhoppning och på banan. Vart man än såg henne var det alltid någon som följde efter henne liksom! jag blev lite påmind om dig då jag vet att det varit likadant för dig under tävlingar förr. Jag förväntade mig faktiskt att det skulle vara likadant när du kom för att hoppa din klass men blev förvånad när jag märkte att det inte alls var i jämförelse med Jennifer. I och för sig kanske det är skönt för dig att du för en gångs skull får fokusera på tävlandet men jag blev lite nyfiken på vad som gör att ”hysterin” kring dig har lagt sig lite. Vad tror du? tror du att Youtube konkurrerar ut bloggarna? eller kanske är det bara så att du börjar nå en äldre målgrupp än Jennifer kanske gör? vilket bidrar till att dem följer dig men mer på ett .. vuxet sätt? hoppas du förstår vad jag menar. Är det något du själv lagt märke till? Youtube har ju verkligen vuxit dem senaste åren. KRAM och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>