Morning Friday! 

Vet ni, när jag vaknar och vet att jag har ett schema som måste hålla för dagen för att sista aktiviteten tidsmässigt ska hållas, då är jag stressad redan när jag vaknar. Det gör ju att min morgon blir tråkig. Är någon likadan? Stallet ska fixas, sadelprovning, fyra hästar ska ridas, alla ska röra på sig iaf efter träningen igår, hem och fixa lite saker med Tessie och sedan 15:45 ska jag till optikern ang körskolan nästa vecka. Det är tight, för sadelprovning och rida tar timmar. Ställde klockan på 06:15 iaf och tog en varm dusch på morgonen, lite piggare iaf när det är mörkt och duggregn ute. Hösten är här, lätt. 


Jag hoppas att dagen blir bra och flyter på samt att er dag blir topp. Hörs sen! 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Morning Friday! 

  1. Under tiden som man inte går i skolan eller läser massor är det svårare att veta om synen är perfekt. Typ sommarlovet. Fåtöljen flyttas närmare tvn.. jag hoppas att du slipper glasögon! :) yeahhh jag har haft mina så länge jag kan minnas, men surt att lägga pengarna på!
    Nu rockar vi fredag!

  2. Jag är exakt likadan. Vet jag att jag exempelvis ska jobba på natten, så vaknar jag stressad för att jag måste hinna allt innan jobbet. Tycker det är otroligt tråkigt och förstör motivationen lite, när man stressar utan anledning och går och tänker ”kommer jag verkligen hinna”..

  3. Är i skolan (utbildar mig till anläggare genom yrkesskola för vuxna) 8-15, har en halvtimmas enkel resväg dit. Sen blir det ibland att jag åker och handlar efter skolan och tar stallet på hemvägen. Väl hemma så är de ofta fixa med de djur som finns hemma, städa och plocka, ägna mig åt andra intressen som att bygga eller göra videos. Gillar att mysa och laga/äta mat med. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>