Well Hello 

Hola peeps. Hoppas allt är bra. Behöver egentligen inte skriva vad jag gjort dom första timmarna på dygnet. Samma ordning varje dag fast hovslagaren var där idag och satte på nya pjucks på Joe & Hilda. Joe fick bli trimmad på utebaban idag. Var lite svårare att sitta upp på, antagligen för mitt inlägg igår;) fick äta upp det istället. Vi fick bara börja om och prova igen och då stod han helt stilla. 


Brukar inte visa upp om jag fått något i min brevlåda av människor som skickar. Det var väldigt fint skrivet och fina örhängen med symboler som tillhör hästvärlden, hästar. Tack Malin & Filippa :) 

Idag är det hoppträning i Hbg, kommer att vara hemma sent. Brukar vara hemma runt 21 eller senare beroende på hur snabbt vi kommer iväg hemåt och det sista i stallet när man lämnar av hästarna. Men det är väldigt kul, roligaste på veckan att få komma iväg och hoppa eller träna överlag tycker jag. Blir rätt enformigt att bara sitta hemma och rida runt. Kul att komma iväg. Hur går det i skolan för er? Har ni börjat att få prob osv nu redan? Smilla har prov på torsdag. Trivs ni i skolan? 

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Well Hello 

 1. Ska rida ikväll och är inte hemma före 22:00 och sedan ska man duscha och tvätta håret osv så blir väldigt sent och sen upp imorgon tidigt men vad gör man inte för hästarna? 😉

 2. Hej Nellie är en mamma som läser din blogg, tycker den är så bra och det är så roligt att följa dig och dina framgångar. Jag har själv en dotter som rider och är.i stallet nästan jämnt. Något jag blev så nyfiken på är vad dina föräldrar jobbar med? Hur 17 hittar dom all tid till att köra till träningar och tävlingar? =) hahah älskar att din familj hjälper till så mkt men blir så avundsjuk då jag själv inte finner den tiden =) må så gott och kämpa vidare

 3. Hej Nellie! Jag ville bara be dig om en enkel liten tjänst. Om du har tid och lust, så skulle jag verkligen från djupet av mitt hjärta vilja be dig att läsa det här inlägget:
  http://nouw.com/juliaaxelsson/varfor-ringer-det-inga-varningsklockor-31363883.
  I söndags kväll nåddes vi nämligen av nyheten att en tjej i min närhet, 16 år gammal, med hela livet framför sig, valt att avsluta sitt liv. För olika anledningar såklart, men av respekt går jag gärna inte in på det. Mitt inlägg har på bara några minuter redan delats av ett hundratal personer här och min största önskan är att nå ut till alla därute, för jag vill inte att fler ska förlora en älskad dotter, en syster, ett barnbarn.. Du har ett stort namn och många som kollar och läser om dig varje dag, så jag tänkte att det kanske iallafall är värt ett försök att se om du skulle vilja läsa det. Jag ber dig inte att föra det vidare, men det skulle värma mitt och många andras hjärtan. Här är iallafall ett litet urdrag ur texten.. hoppas du vill ta dig tiden till det. Massor av kramar <3

  "Det går inte att ta temperaturen på andras smärta. Den lilla glipa som för en sekund släpper ut mörker hos din bästa vän kan vara en dålig dag. Men det kan också vara ett liv som rinner ut. För vi vet aldrig. Och nu sitter vi här, med en tjej i min närhet som lämnat en familj och vänner. Återigen.Jag ber er från djupet av mitt hjärta; läs detta inlägg.
  "Det går inte att ta temperaturen på andras smärta. Den lilla glipa som för en sekund släpper ut mörker hos din bästa vän kan vara en dålig dag. Men det kan också vara ett liv som rinner ut. För vi vet aldrig. Och nu sitter vi här, med en tjej i min närhet som lämnat en familj och vänner. Återigen.

 4. Det kan bli lite stressigt ibland när jag har flera skoluppgifter som ska göras klart men samtidigt rider och är i stallet flera gånger i veckan. Men det har funkat bra hittills 😀

 5. Hatar skolan då ingen pratar med mig eller frågar hur jag mår. Har inga vänner att umgås med på fritiden. Vet inte va jag ska göra, hur skaffa du vänner nu när du ej går i skolan?
  Kan du inte visa dit stall? Hur allt ser ut & går till? Skulle vara roligare med lite fler sånna videons & kanske visa dit hus & så.
  Du har ju så mycket kläder så de är ju drömmen haha, får du alla kläder från tessie? Synd man inte e så rik, då skulle man köpt allt ju :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>