Efter regn kommer sol ?

Idag öser det ner regn i Skåne. Totalt TOK regnar. Helt galet. Nu sitter jag snart på min 3:e häst. Alla har gymnastikhoppat idag och skött sig perfekt!

Intressant att jag har så sjukt mycket kloka läsare här på bloggen. Så inspirerande alla dagar i veckan. Man får tänka såhär med negativa kommentarer . Efter regn kommer sol, right?

Ska jobba på här lite nu så jag blir klar innan mina träningar ikväll . Hörs lite senare..

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Efter regn kommer sol ?

  1. Det är inte endast en som sitter och skriver ”Anonym”, det kan vara flera olika stycken som inte vill säga sitt namn öppet och det är helt okej. Ingenting har ens varit negativt, det är andras egna åsikter och uppfattningar. Så låt alla som vill vara anonym vara det! :)

  2. Nellie har råd med fina hästar, men kan inte utbilda yngre hästar som håller själv. Det får ändra duktigare ryttare göra eller så skickades dem tillbaks… efter två år kommer hennes nya hästar antingen säljas, gå sönder eller inte ”hålla måttet”. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>