Det tog några timmar

Shit vad Tessie har fått in mycket nytt- och jäkligt snygga saker dessutom. Jackor, stickat, toppar, jeans , ännu mer jackor. Min  favorit är mocka jackorna, tog faktiskt den ”vinröda”/ Lila och den beige till mig själv. Så Nice till hösten! 


Visst passa färgen mig bra? 


En av topparna. Grön är min färg , ja! 


Nu är det time för det här. Pizza, hemmakväll , idol och Carina Berg. Som en söndag igen eller lördag, fast det är måndag. Shit the same, jag är värd det. Hoppas ni får en mysig kväll. 

5 thoughts on “Det tog några timmar

  1. Du passar i både den ”röda” och gröna jackan! Grönt är skönt! 😉 Önskar jag var tjej och kunde handla på Tessie det är jämt snygga kläder där tycker jag det verkar som! 🙂

  2. Hej Nellie!
    Jag är en ganska vuxen tjej (över 40 ) som i ren hästabstinens började läsa din blogg och jag blev fast!
    Jättekul att läsa om din satsning, vilka vägval du gör och hur mycket du både vinner och får offra pga din livsstil. Hoppas verkligen att du följer ditt hjärta och att du når toppen (vilket du kommer att göra!)
    En fundering ang Tessie kläder: passar de mest tonårstjejer i storlek eller kan lite mer vuxna kvinnor oxå komma i dem? En del grejer är ju skitsnygga! Hur är storlekarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *