Skåne

Landade hemma 02 inatt. Trött minst sagt idag. Hästarna va heeeelt galna när de släpptes ut i sina hagar. Lycka att se. Idag har jag fixat med mamma i sadelkammaren. Putsat allt som vart med i DK och städat allmänt.

Men de roligaste av allt. Första passet på Joe gjort. Hade fått PS of Swedens nya träns på posten och hej dröm snyggt det var. Joe var först ut att prova det. Tore ska ridas på det med snart. Utvärderar det i ett senare inlägg .

Väldigt glad att vara hemma inte minst sagt hästarna..

3 thoughts on “Skåne

 1. Hej Nellie!
  Nu kommer jag med en liten efterfrågan.
  Många av oss (antagligen alla som läser din blogg) vet ju vilka Zamina, Laissa och High Hope är, men eftersom du nu har två nya och tänkte presentera dom så tänkte jag om du kunde lägga ut ett helt inlägg om alla dina hästar. Vi har ju redan lärt känna dina 3 ”gamla” om man lite fult kan säga så haha.. Men hade varit roligt med lite info om precis allihopa, på ett samlat inlägg!
  Ser fram emot att se Tore och Joe.
  Ta hand om dig, mvh Isabella.

 2. Hej Nellie!
  Det vore kul och intressant, om du har möjligheter och tid, om du kunde publicera fler yt-videos på dina ridpass. Det är lärorikt att se när du trimmar dina hästar. Vore också roligt att få se lite mer utav Joe och Tore på film.
  Ha en fortsatt fin septemberdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *