Fix

Alla hästarna är fixade för hemfärd. Duschade och står i boxen för att käka sin lunch strax. Mamma och pappa är här runt 15 kanske, beror på hur snabbt dom kör;).. jag var ute en sista kväll igår och umgicks med folket här, dansade och snackade en del tills klockan blev alldeles för mycket. Allt är annars packat så det är bara att lasta in i lastbilen, på med hästarna och rulla hem mot skaune. Det kommer verkligen bli en förbättring här, ny vecka på ingång, massvis med roliga grejer på G. Som jag lovat ska jag presentera Joe & Tore för er lite mer detaljerat och youtube kanalen ska pumpas med olika videos. 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Fix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>