Upp & ner 

Det har ju verkligen inte vart mina helger om man säger så. Fått en del på kvittot vad som behöver tränas på. Jag blir otroligt besviken och förbannad men också triggad, viktigt att man inte gräver ner sig och ser det som en utmaning. Dom två vita handlar det fortfarande om rutin, Zamina har tex aldrig var ute såhär länge och gått så många klasser. Hilda känner jag och vet vad som behöver tränas på för att inte få nedslagen mer. Det har gått spikrakt uppåt senaste månaderna och nu en downperiod. Det är down perioderna som ger resultaten i slutändan… så måste man tänka. 


Fick bilden igår av mamma. Längtar hem till ett ” vanligt ” liv igen , riktig mat, ordentlig dusch, riktig säng, ny häst och TRÄNA. Och då menar jag inte träna borta utan hemmajobbet själv. Övningar och bara stärka dom. För resultaten som vart här har varit utöver det dåliga tycker jag. Speciellt nu på slutet. Och jag vet, vore konstigt om det gick bra 24/7, det kan det inte göra. Mam måste ha en period som är dålig för att det ska bli topnotch, det är ju logiskt liksom. Aja, Keep it up. Hemma imorgon och jäklar i mig vad hästarna ska få tränas och jag med. Ska börja gymma och ja… Vill ändra på allt typ NU

3 thoughts on “Upp & ner 

 1. Hej Nellie!

  Jag började läsa din blogg för bara 1 månad sedan. Efter EM skandalen. Och nu är jag fast haha men på ett bra sätt! Jag inspireras otroligt mycket av din drivkraft, styrka och målmedvetenhet. Jag vill tacka dig för en oerhört inspirerande blogg. Innan jag går upp för att morgonfodra mina hästar och andra djur går jag in och läser din blogg och blir taggad inför dagen! TACK NELLIE! Sjukt kul att följa dig och dina hästar! Bra texter, bra tankar och värderingar. Fantastiskt att du delar med dig av med OCH motgångar. Det är väldigt få som vågar göra idag. Keep it up! Forsätt det du gör och fortsätt att vara den du är! Det kommer att ta dig till den absoluta toppen!

  Själv driver jag en liten ridskola i Turkiet med lektioner och turridning och öppet hus. Vi har idag 8 hästar, 1 åsna, 3 hundar, 1 katt, 20 höns. Många av djuren kommer från väldigt dåliga förhållanden och får en ny chans i livet hos oss. Titta gärna in någon gång på vår fb sida ”Horse Village Alanya”.

  Varma hälsningar
  Josefine

 2. Fast det är inte konstigt om resultaten dalar mot slutet. Häst och ryttare blir trötta och matta. Speciellt när man inte har rutinen. Adrenalinet man har i början försvinner osv. Så det är heeeeelt naturligt.

 3. Du har inte funderat på att ändra din taktik, istället för att ”ändra massor” kanske ta bort en del. Om man kollar på alla resultaten ser man tydligt hur det går sämre och sämre för varje dag som går. Som oavstående kommentar tar upp så blir du och hästarna tröttare så svaret kanske ligger i att ”ta bort” för att ge extra styrka och fokus. Jag tycker bara hela gym grejen känns helt galen. Skaffa en dressyrträare istället så du blir tränad men ändå läggee tiden endast på hästarna. En människa kan inte göra allt och det blir inte bra då heller när vi försöker att göra det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *