Saker att se fram emot 

När jag kommer hem har jag mycket att ta tag i, och inga jobbiga dessutom. 

*Lära känna Joe, och rida honom. 

* Träna i Helsingborg 

*Två videosar som ska filmas och klippas- tror ni kommer digga den ena väldigt mycket. Den är tillsammans med smilla;) 

* Tänkt att skriva två inlägg lite längre om dom nya hästarna, Joe & Tore. Blev ju väldigt snabbt och hastigt med båda två, och jag har ju faktiskt inte presenterat dom ordentligt och vad som är planen med dom två osv. 

* Jag ska gå en kurs den 24:e med mina päron för att kunna övningsköra ute på vägarna. Tycker faktiskt det är lite läskigt. 

Jag har nog missat en del som jag skall göra och som jag ser fram emot. Fyller tex år snart. Very Nice. Har även fått hem en massa paket och bud som mamma teasa lite om. NICE! 


Skrattar så mycket åt denna bilden. Ser ut som en seriefigur med dunder huvud! #Smart 

7 thoughts on “Saker att se fram emot 

  1. Fullt ös som vanligt då för dig. 🙂 Men du är ju smart tjejen 😉 även ifall du ser lite rolig ut på den bilden kan jag hålla med om 🙂

  2. Hittade världens snyggaste skärp nu under EM i Göteborg men var inte smart nog att kolla vad märket heter eller om de gick att köpa någonstans förutom där.. & på första bilden ser det ut som att du har ett sådant!!:D Du skulle inte vilja dela med dig av märket eller om du vet någonstans det går att köpa? Skulle bli så tacksam

    • Det kanske är från A Equipment, Cavalleria Toscana eller Trolle Company eftersom det andra som Nellie har på sig på den bilden är därifrån

  3. Måste du vara 21 för att ta lastbilskort? Om inte se till att ta lastbilskortet direkt efter B kortet när du har teorin färsk 🙂

  4. Hej, hur ställer du dig till att man bjuder in alla till en fest utom en i vänskapskrets. Bara för man tackat nej ett par andra gånger pga stallet och då slutar bjuda in.
    De har bjudit in på facebook och allt och pratat om det hela veckan men bjuder inte in. Har till och med pratat om festen med dem men har låtsas som att jag inte bryr mig för jag vill inte vara den jobbiga som man märker vill bli bjuden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *