Sena starter idag & vi grattar någon du gillar

Igår ställde de in resten av dagens klasser pga vädret. NI ser i filmen nedan hur de totalt öser ner när jag rider Hilda. Lite sådär ”ska jag starta?” var jag. As rädd för halka eller liknande. Men valde att starta. 0+4 fel i en väldigt bar runda. Som jag skrev, gillar när Hilda är med mig & krigar!

Har börjat få hemlängtan nu. Mest till Joe. Mamma skickar massa filmer & bilder. Hon håller igång han för mig, men mest tar hand om han så han ska trivas & må bra. Mamma öser beröm över honom. Snart kommer dönicke gänget hem som är här & han får nya bästa vänner.

Nästa vecka är det galet mycket jobb med mina sociala medier i fokus. Dags att ta tag i massor som vart svårt att göra här. Sen fyller jag år 29 sept. Nellie blir 17 år & nästa år får jag ta KÖRKORT! Fattar ni. Jag ska köpa bil! Overkligt. Okey, 1 år kvar..men vi är på rätt väg eller vad säger ni.

Nu blev jag sådär sugen på att gratta någon. Sådär helt oförberett. Känner ni någon som fyller år typ nu snart, som ni vill HYLLA lite extra? Kommentera den personens namn & varför hen är värd att firas. Jag kommer hjälpa er att lyfta fram hen HÄR på bloggen inför tusentals människor. Bar för jag kan. Punkt!

 

25 thoughts on “Sena starter idag & vi grattar någon du gillar

 1. Jag vill hylla mina föräldrar då de alltid stället upp för mig och mina 2 syskon, med två tjejer i familjen som rider så blir de mycket häst och är tacksam för allt de för för mig och mina syskon varje dag De är med i stallet så ofta de hinner och kan samt är med varje tävling

 2. Min moster Carina fyller år idag. En målmedveten människa som ständigt är positiv, rak och ärlig. Det hade kunnat varit hur bra som helst, om det inte vore för att hennes pappa (därmed min morfar) väldigt hastigt och oväntat gick bort i förrgår. Han var precis som vanligt ena stunden, för att en timme senare vara borta. Hennes födelsedag är därmed ganska nedtyngd av sorg och saknad. Jag önskar henne verkligen att hon trots det lyckas se några ljusglimtar och får en så bra dag det nu är möjligt, för hon förtjänar det verkligen.

 3. Min dotter Tindra fyller 13 år den 20 september. Vore kul om hon blev överraskningsgrattad på din blogg då hon ofta är inne och läser den.

 4. Jag vill hylla Kicki Persson som fyller 31 år idag 7/9. Hon är en fantastisk kompis, kollega och ryttare. Och alldeles nyligen fick hennes föredetta häst Oscar (från stjärnornas hoppning) lämna jordelivet efter en operation som inte gick som den skulle.

 5. Jag fyller 18 år om mindre än tre veckor. Har blivit sviken av min bästa vän och aldrig mått sämre än jag gör idag. Kämpar på med det är svårt. Tack för en bra blogg Nellie! ✨

 6. Skulle vilja gratta min pojkvän som fyller år 18:e September och verkligen tacka honom för att han alltid står vid min sida och stöttar mig när jag har det svårt. Han är den finaste människan på jorden och utan honom hade jag inte varit där jag är idag. Han har hjälpt mig från botten upp till att jag nu kan ha huvudet över ytan, nu ska jag bara ta mig själv i land också.
  Han är den människan jag vill dela resten av mitt liv med ❤️

 7. Hej! Min underbara bästa vän Evelyn fyller år i morgon. Vet att hon skulle bli överlycklig om hon fick en grattis hälsning från dig. Hon har kämpat så hårt med skolan, och äntligen så fyller hon 18 år och får sitt efterlängtade bil körkort. Hon pluggar till lastbilschaufför och detta är hennes högsta dröm och hon kämpar på som bara den. För bara nån vecka sedan fick dom avliva hennes kära medryttar ponny. Hon behöver lite motivation och en stor överraskning från dig

  Kram Emma ♡

 8. Jag hyllar och grattar min mamma som fyller år den 30 september =)
  Mamma som har kämpat och krigat för och med mig, varit med mig in och ut på sjukhus sedan jag var 12 år <3 Älskade mamma som du har fightats med mig emot smärtor, oro, ångest, tårar, behandlingar och oj vad vi inte bara gråtit utan också skrattat genom åren!
  I 17 år har jag kämpat med min reumatism, i lika många år har jag slitit mot mina ätstörningar, i 10 år med allvarlig anorexia, 14 år med Crohns sjukdom. Mamma! Du har hållit mig vid liv i tio år, nu har vi hela livet framför oss. Min mamma är världens starkaste! Hon ger aldrig upp, backar aldrig! Jag älskar henne massor! Hon och pappa har hjälpt mig så att jag har kunnat ha hästar och tränat och tävlat i alla åren, trots allt. Guld värt! När jag vann min första klass på flera år för två veckor sedan rann tårarna, som vi kämpat för just det! Och det gick! På hästen jag själv ridit in och utbildat och köpt för mina egna pengar =)

 9. Det finns många som jag egentligen skulle vilja att du hyllar men den personen som jag verkligen skulle vilja att du hyllar är såklart min bästa vän, min krigare och den som betyder mest för mig.
  Hon har hjälpt mig i svåra stunder och när något är jobbigt så är det dit jag tar mig först, stallet.
  Jag vet att en häst kanske inte alltid förstår men om jag skulle kunna berätta hur mycket hon egentligen betyder för mig och hur mycket hon stöttar mig så skulle varje fint ord inte ens räcka till. Men iallafall hon är underbar även om hon ibland har grova sto humörsvängningar som inte alltid är kul när man är så stor, hahah kommer aldrig släppa taget om henne…. min Bella. Så även om det är väldigt ovanligt att hästar fyller år på hösten så gör hon det så därför vill jag gratta henne och även påminna mina vänner om det:))

 10. Jag vill hylla min bästa vän heddis som snart fyller år…!! Hon är verkligen en helt underbar person en sådan vän som alla önskar att dom hade som kan ringa mitt i natten för att fråga hur man mår, som kommer med choklad när man mår dåligt och som man kan prata med i timmar om exakt ingenting. Du stöttar mig alltid och finns där även om mina humörsvängningar kan vara lite speciella:) hahah är verkligen jätte tacksam att jag har dig och jag hoppas att du vet att jag alltid kommer stötta och finnas där för dig, för att så många bara kan drömma om att ha någon att lita på och att till och med dela hästintresset med. För hur vore det inte att galoppera på ett fält tillsammans med sina bästa vänner? Kan det ens bli bättre, därför vill jag bara tacka dig ännu en gång för att du alltid finns där för mig, och att du bara är just du.
  <3

 11. Hej! Jag vill nämna min ena bästa kompis som fyller år nu på söndag den 10 seotember, vi har känt varann i 27 år. Vi har bråkat, vi har gråtit ihop och en sommar var vi med varann typ varje dag. Hon är en sån underbar vän som verkligen ställer upp, hon säger ifrån när hon tycker något är fel och har aldrig varit rädd att säga vad hon tycker om saker och ting. Vi har alltid haft något speciellt då vi har samma humor och vi har haft stunder då vi kunde titta på varann och skratta utan anledning.

  Hon är en underbar bästa vän, en underbar mamma som en gång blev ensamstående mamma men som nu har två underbara barn och hon har en underbar sambo. Hon är värd att firas och jag älskar henne jättemycket!

 12. Jag skulle vilja HYLLA min pojkvän Filip. Det är egentligen ett tag kvar till han fyller år, 7 oktober. Vi har haft våra motgångar. Tagit pauser, gjort slut, blivit tillsammans igen, bråkat, gjort slut igen. Nu är vi iaf starkare än Någonsin.
  Filip har liksom alltid funnits där, även när vi inte ens varit tillsammans. Han har alltid liksom kunnat släppa allt han hade om det hänt något. BÄST är han. Älskar han över allt annat. <3

 13. Hej Nellie! Tack för en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k blogg! Följer den slaviskt dagarna i ända ☺️ Är några år äldre än dig men imponeras verkligen varje dag av det du gör och det hårda jobb du lägger ner för att nå dit du vill.
  Jag och min mamma fyller år samma dag som dig! Och henne skulle jag vilja hylla. En mamma som alltid finns där, oavsett vad. Hon stöttar mina galna drömmar och ideér om livet och har fått mig att inse att inget är omöjligt, precis den känslan får jag när jag läser din blogg!

  Massor med kramar till dig och stort lycka till med nya hästarna! Ska bli spännande att följa er resa ❤️

 14. WOW så snygg header!! Har jag missat den innan eller är den ny? Visst är det Zamina? Så snygga ni är och wow ett sånt hopp

 15. Världens bästa pappa fyller år idag! Han stöttar mig i allt jag gör och vill göra! Hjälper till i stallet, kör och tränar hästarna med mig ibland, skjutsar mig i princip över hela Sverige på både distans och trav tävlingar. Kan prata med han om ALLT verkligen. Många timmar i bilen och utanför tillsammans blir det, men vi har alltid roligt! Är väldigt glad och evigt tacksam över att ha världens bästa pappa! <3:)

 16. September tjejer rockar!!! Jag fyller år den 27 september, 2 dagar innan dig, jag fyller 18 så jag har väll börjat räkna ner. Drömmen om en egen häst lever väll kvar från när jag var liten, men tror dock inte att sannolikheten är så stor med tanke på alla andra födelsedagar som jag inte fått någon häst. Du är en fantastik människa, så grattis till dig i förskott!

 17. Skulle nog vilja hylla min mamma Jeanette Mård, vi är 3 hästtjejer i familjen utöver mamma och trots ansträngd ekonomi, ensamstående och värk i kroppen plus magproblem så har hon gjort våran tid i stallet och på tävlingar möjlig. Trots att hon bor 2 km enkel väg från stallet utan bil är hon där flera gånger om dagen och sköter om hennes och min systers häst varav den ena är fånghäst. Nu är ju jag ung vuxen och har egen häst i annat stall men hon är alltid där med goda råd och hänger gärna med och hjälper till. Nu när min syster åkte utomlands för en weekend så roddade hon hästarna med lite av min och andra syrrans hjälp. <3

 18. Hejsan! Du får gärna gratta min mamma som fyller 34 år nu den 21 september!
  Min mamma födde mig som 18-åring och har aldrig lämnat min sida. Efter två svåra ridolyckor fick jag lämna ”ridsporten” men mamma vet hur mycket hästarna och framför allt hoppningen betyder för mig så hon köpte mig en minishettis som jag tränar
  och ska börja tävla i hoppning (springer brevid). Min mamma läser din blogg dagligen och har läst båda dina böcker. Jag har lyckas fått både videohälsning, autograf och en prisrosett från Cornelia rylen som är hennes andra idol. Så skulle göra mig så glad om jag lyckas få en hälsning från dig också, här på din blogg. Tack på förhand.

 19. Skulle vilja gratta min fantastiska mamma som fyller år 14e September!! Jag fyller även år den 12e September! Mamma är världens underbaraste människa och stöttar ALLTID mig i ridsporten och utanför hästarna också!! Hon gör allt för mig och vi kämpar alltid tillsammans!
  Lycka till Nellie med alla dina stjärnor nu , YOU GO GIRL!!

 20. Jag skulle vilja gratulera mig själv, faktiskt. Har nyss nått 122 prenumeranter på min nya youtube kanal. Har nyss hittat min DRÖÖM ponny som flyttar hem till oss nästa vecka (om allt går som det ska). Har fått hem min nya kamera. Skolan går bra. Allt rullar helt enkelt på. 🙂 Förlåt för ego, men ibland får man väl va det??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *