Många fantastiska människor

Kicki Persson. Vad tråkigt att din häst gick bort. Hanna vill iallafall hylla dig för den du är. Utöver det fyller du år & det är värt att GRATTAS här. Massa kramar och hoppas du hittar lycka i en annan häst.

Sen får vi inte glömma Evelyn som fyller år snart. Att plugga till lastbilschaufför som tjej är fett coolt. Diggar det. Emma diggar dig med minst lika mycket!

Sen Katies mamma som verkar vara helt underbar. Läs detta:

Jag hyllar och grattar min mamma som fyller år den 30 september =)
Mamma som har kämpat och krigat för och med mig, varit med mig in och ut på sjukhus sedan jag var 12 år <3 Älskade mamma som du har fightats med mig emot smärtor, oro, ångest, tårar, behandlingar och oj vad vi inte bara gråtit utan också skrattat genom åren!
I 17 år har jag kämpat med min reumatism, i lika många år har jag slitit mot mina ätstörningar, i 10 år med allvarlig anorexia, 14 år med Crohns sjukdom. Mamma! Du har hållit mig vid liv i tio år, nu har vi hela livet framför oss. Min mamma är världens starkaste! Hon ger aldrig upp, backar aldrig! Jag älskar henne massor! Hon och pappa har hjälpt mig så att jag har kunnat ha hästar och tränat och tävlat i alla åren, trots allt. Guld värt! När jag vann min första klass på flera år för två veckor sedan rann tårarna, som vi kämpat för just det! Och det gick! På hästen jag själv ridit in och utbildat och köpt för mina egna pengar =)

Matildas mamma får vi inte heller glömma av. Båda två fyller på samma dag som jag vilket är lite kul.Matildas mamma stöttar henne i väldigt mycket och det är värt att lyftas.

18951343_1900698750171052_7557139564834926607_n

Älskar att lyft fram människor. Så sjukt underbart. Hoppas alla ni som har människor ni diggar extra mycket talar om det för dem.

Pssst. Snart är det dags för Det stora hoppet. Bild från en intensiv inspelningsperiod i somras .

10 thoughts on “Många fantastiska människor

 1. Wow…vilket fint initiativ Nellie. Vilka läsare som verkligen tänker på andra och hyllar/lyfter!!
  Katies historia berörde mig djupt. Vilken stark tjej du är Katie. Din mamma har världens bästa dotter och då kan vi mammor vara hur starka som helst. Ge din mamma en jättekram och hälsa från en mamma till en mamma hur fantastisk hon är❤️❤️

 2. Fint initiativ av dig! Du är en skön människa Nellie. Ändra dig aldrig. Du sprider ljus och värme i internetmörkret!

 3. Hej!
  Det här var bland det finaste jag sett nån göra på en känd blogg ❤️
  Så himla stort och fint av dig!
  Massa Kramar till dig och hästarna

 4. Men gud vad du har slitit med så mycket smärta, hur mår du nu då efter alla år? Vilken underbar mamma du har <3 Och så superfin blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *