Upp & ner dag 

Idag är en sådan dag då allt ” dåligt”, som en dålig runda eller ett nedslag känns helt obetydligt. Min lilla vovve Bernard har vart sjuk i två dagar. Mamma har inte sagt något till mig förräns nu- tack & lov. Jag saknar honom och vill endast bara vara hos honom. Han hade lagt sig i min säng igår. Alltså. PLUTT! 


Sen har en godvän till familjen fått ett fruktansvärt besked nyligen som handlar om personen närmaste. Frukstsvärt och där av kan jag inte ens tänka på mina två rundor idag där resultaten visar annat.

Laissa var okoncentrerad i ösregn och tittade mest på alla paraplyer, resten ok. Punkt. 

Zamina- Lat och okoncentrerad hon med. Kanske lite trött i kroppen eller något. Jag kunde ridit bättre och kommit igång mer. Hon vilar imorgon och hoppar dagen efter istället. Hilda var dock en fighter i dagens 1.35, 14 hinder och två kombinationer. Sjukt svår bana och lång. Vi rev i omhoppningen 10a. Men hon var så jäkla fin, då är jag nöjd. När hästarna kämpar och vill – då blir jag glad. 


Regn as Fuck, jag ser brunett ut ( kommer efter denna bilden aldrig att bli det igen )… Tore reds ute bland allt folk och stök i Öregregnet och det gick bra. Han var sjukt taggad och trodde lätt att han skulle in på banan för prisutdelning! 

5 thoughts on “Upp & ner dag 

  1. Håller med dig om håret. Men tråkigt höra om Bernard 🙁 jag har hund själv så jag förstår. Hoppas det inte är något allvarligt. Och att vädret bli bättre!

  2. Klart att det inte känns lockande att bli brunett igen när håret ser grå-dassigt ut på bilden men helt ärligt tycker jag att du är som allra snyggast i en härlig mustig brun färg! Håller med Mina som skrev att det framhäver dina drag och ögon mer tillskillnad från det ljusa som lätt ser mer slitet och gulaktig ut, håret ser inte riktigt lika fylligt ut heller. MEN det är ju tur att vi alla tycker olika och man ska ju köra på det man själv tycker är snyggast och känner sig bekväm i! Ha en bra dag, kram. ❤

    • Håller med!Mörkare hår blir en såå fin kontrast mot dina ljusa ögon Nellie. Sen håller jag dock inte med om att ditt blonda ser slitet ut elle dåligt ut, tycker det passar dig, allt klär en skönhet;) men absolut så får mörkare hår dina ögon att lysa mer och du ser mer ut som en latina Färgen på bilden var dock kanske inte den snyggaste bruna nyansen haha

  3. Klart att det inte känns lockande att bli brunett igen när håret ser grå-dassigt ut på bilden men helt ärligt tycker jag att du är som allra snyggast i härlig mustig brun hårfärg! Som tidigare redan nämnt framhäver det dina drag och ögon bättre än det ljusa som som ser lite mer slitet och gulaktigt ut, det ser inte heller riktigt lika fylligt ut. MEN det är ju tur att vi tycker olika och man ska ju köra på det man själv tycker är snyggast och känner sig mest bekväm med. I rätt brun färg är du iallafall en jäkligt snygg brunett ska du veta! Kram och ha en fortsatt bra dag.❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *