In the making 

Packning 


Laissa har jag berömt så mycket under dagarna. Såhär blev tacksamheten, ett tag i armen. Fyfan va ont det gjorde. 


Smileface, uppskattas oftast. Jag vill bara iväg verkligen. Ska ha med mig två tjejer dit och dom kommer på lördag. Eller, en på lörd och en på sönd. Jag har vart galet ostabil dom senaste dagarna, kanske inte märks här? Men är motiverad men typ tror inte på mig själv, en dag vågade jag inge hoppa Hilda högre en 1m? Men hallå, Hilda haha……. jag har haft min mens på ingång och då blir det någons slags kemiskobalans suck. Men nu mår jag bra och känner mig tuff igen- mitt rätta jag med ödmjukhet. Men har vart otroligt vass i munnen, trött, ledsen och feg dom senaste dagarna. Visst är det konstigt att det kan bli så bara vips. Och jag är extrem då jag är en överkännare i allt. Nackdelen med att vara tjej;) 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “In the making 

  1. Har du testat P-piller för att jämna till hormonerna? Om du har det kandu ju testa andra P-piller med en annan hormonblandning. =)

  2. När jag såg fotot på lastbilen, tänkte jag på hur jag i förra veckan log stort för mig själv när jag i centrala Perstorp (vid järnvägsövergången) såg en fin hästlastbil komma rullandes på väg 21 i riktning mot Hässleholm, och vad står där för namn på den tro..?! 😉 Efter att ha läst dina inlägg sedan dess kanske jag anar/ gissar vart ni skulle också?! 😉 All lycka till med den nya fina hästen i stallet! …och lastbilen är ju så fin, tänk den som haft en sådan på den tiden det begav sig! 😀

  3. Hej! Ett hett tips för blåmärket är en salva du kan köpa på Apoteket, hirudruidsalva (tror jag stavade rätt nu 😉 )
    Super på blåmärken som är ömma, och vissa man kanske önskar försvinna lite fortare.
    Den är guld värd.
    Hälsn. En tjej som får blåmärken bara någon petar lite för hårt på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>