Jag är så trött 

Precis lämnat sv hästarna i stallet och kvällat och numera på G hem. Klockan börjar att närma sig 22 och dagen är så slut den bara kan bli. Hästarna var väldigt fina. Hildas första Markarbete/ hopp träning idag. Jag är nöjd, hon jobbade på bra och var fin. Alltid lite grejer som man behöver öva på och tänka på liksom. Finslip inför dk. Laissa var super idag med, hon är som en helt ny häst? Helt sjukt. Fin och duktig på allt. När får man bakslag? Snälla efter Danmark haha… 

Jag är så sjukt trött och ska kolla på idol sen sova . Verkligen. Ville mest att ni som kollar in här innan nana- time vet att jag har tränat klart och hästarna var fina. Vi hörs imorgon igen, godnatt! <3 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Jag är så trött 

  1. Laissa har alltid varit så, bara inte du som gett henne en ärlig chans och inte satsat. Nu har du med dig henne hela vägen, när du också är med henne. Bra Nellie!

  2. Hej! Jag är en tjej på 20 år & har ganska nyligen startat en egen blogg ( nouw.com/cenedralundblad ) där skriver mycke om psykisk hälsa/ohälsa, mitt liv som kristen, ger bra tips & skriver allmänt om livet. ( gör lite reklam för mig själv haha )
    Så jag undrar om du har några bra tips på hur man sprider sin blogg? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>