Godmorgon, lite trött, men taggad

Huvudet landade på kudden kl 01 inatt, så trött minst sagt. Men taggad på livet & inte minst mina grymt fina hästar i stallet.

Idag börjar nedräkningen till DK. Åker på Söndag ner till Absolute Horses. Alla 4 hästarna ska med, men Tore ska inte tävlas. Endast tränas. Vill inte kasta mig ut och tävla han innan jag känner honom. Så mycket kvalite i den hästen att jag vill verkligen göra allt rätt. Idag ska hästar klippas, alla ska trimmas, det ska börjas packas..så en heldag i stallet. Sen ska jag sätta mig och gå genom gårdagen i huvudet och med min tränare som var med.

Det är lite mysigt ändå att vara uppe såhär tidigt varje dag. Man får komma igång i huvudet, tänka klart och planera dagen. Har tid att slå upp datan framför mig.

8740

Hösten 2017 kan vi prata om den. Hur känner ni, är ni taggade? Sätter ni upp nya mål eller är ni i fas me de ni har? Såklart många speedar igång md gym och massa planer, men bevisat är de inte många som håller de. Jag känner mig verkligen 2.0 just nu. Har så sjukt mycket inspiration och vilja att lyckas med nya uppsatta mål. Känner iallafall att just ridmässigt så är det sjukt fokuserat nu. Har så bra material i stallet och Tore ska bli så kul att få fortsätta med eller ta vid där han är nu. Prinsen!

Er höst 2017? Vad händer? Vad är på G? Tell me

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Godmorgon, lite trött, men taggad

 1. Jag har precis börjat 2a ring på gymnasiet. Känns spännande änsålänge! Går hundinriktning, men läser upp naturvetenskaplig högskolebehörighet samtidigt. Så dethär året kommer det satsas på plugg minst sagt. Även en kompis hund som jag tränar, lite av en problemhund. Det är mest att få henne trygg i sig själv, och att förstå en annan art som inte förstår ens ord är ibland frustrerande. Men det ska gå bra! Vi har redan tagit lite framsteg att förstå varann

 2. Min höst kommer bestå av plugg då jag precis kommit in på förskolelärarutbildningen. Jag är 27 (om några dagar) så kommer bli 30 år innan jag är färdigutbildad – men då har jag i alla fall valt med omtanke i vad jag vill jobba med resten av livet.

  Men hösten kommer även bestå mycket i att umgås med mina barn (som nu är 4, 3 och 1,5 år gamla).

 3. Jag tycker också att det är skönt att komma upp och igång på morgonen även om jag är trött =)
  Planen för min höst är att börja jobba igen efter en lång sjukskrivning pga anorexia. Jag saknar mina arbetskamrater!
  Tävlade för första gången sedan i mars, skönt att få rida som vanligt igen! Blev en femte placering i ena klassen och tog vår första vinst tillsammans som ekipage i den andra klassen, det är bara jag som har tävlat min kille och han går verkligen från klarhet till klarhet! Underbart! Fokus blir att fortsätta träna under hösten och bygga än mer stryka =)

  Önskar dig en fin dag! Kramar!

 4. Just nu väntar jag på ett få besked om en praktikplats men förutom de så är de en hel del som står på schemat. Ska söka in till högskolan i september, ska debutera i dressyr med min häst, ska flytta till en annat stall & förhoppnings vis ska jag träna för en hopptränare om jag får tillbaka orken i mina knän.

 5. Jag ska få börja gå igen om två månader ungefär!! Äntligen! Köpte min första egna häst i mars i år och för lite mer än en månad sedan fick jag en fraktur i mitt vänstra knä.. ingen ridning på 6 månader och jag får inte belasta benet på 3 månader. Haft gips över hela benet, från ljumsken ner till tårna i 1 månad, men nu har jag fått ortos så jag kan ta av den när jag behöver duscha. Lyx!
  Så min höst kommer innebära röntgenbilder, rehabilitering, plugget som ju nu börjar igen och jobbet som jag kanske kan komma tillbaka till lite smått i oktober. Ska även hälsa på min häst så mycket som möjligt eftersom jag var tvungen att lämna ifrån mig honom.

 6. Hösten 17 är väl ingen solskenshistoria för mig. Väntar xjobb på universitetet och extremt mycket plugg. Men i januari kan jag ta ut min examen! Så våren 18 ler mot mig och det kommer få mig att ta mig igenom en mörk höst.

 7. Denna höst ska de läggas mycket tid på min unghäst som ska ut och tävla för första gången, såå taggad och det ska bli grymt kul! Samtidigt så ska jag försöka ta tag i skolarbetet, försöka få upp betygen så jag kan va nöjd. Har sjukt mycket inspiration just nu att jag kan tänka mig att göra prov imon. Om en vecka kommer hata skolan igen haha. Sen vill jag ha mycket tid med min pojkvän, om jag tänker efter så vet jag inte hur mycket jag har gett mig in på, men som sagt, jag har mycket inspiration och vill ha många bollar i luften samtidigt. Kommer ha mycket att göra och kommer garanterat att bli stressad men shit vad sugen jag är just nu.

 8. Jadu… jag ska tävla i bikinifitness två gånger (slutet av november samt början av december).
  Gällande min häst hoppas jag på en affär. Hon har blivit utdömd i princip, vill hitta ett superbra hem till henne där de antingen avlar på henne eller som sällskap. Inte lika frisk fysiskt som psykiskt… tråkigt när det blir så! Hon vill så gärna hoppa och galoppera igen… känner det.
  Kram!

 9. Hej, har börjat 9 idag och förhoppningsvis kommer jag gå ut med alla godkända detta året, med 6 f och 2 i grundämnena får vi se.
  HAr fått hem min 5 häst igår och planerna och målen jag ska tävla den ponnyn och sen sälja två av mina ponnysar för att avsluta mitt ponny år detta året och köpa en till storhäst jag kan tävla i samma klasser jag gör med min första storhäst. Men har endast haft storhäst i 3 månader så ligger och försöker kvala in till 130
  mvh

 10. Hösten 2017, hmm. Ännu ett gymnasieår med en hemsk och elak klass men jah är taggad på att få starta mitt egna UF företag! Affärsidé och allt iordning, vill bara börja jobba och nå mina mål. Så fort jag fyller 18 nästa år ska jag dra t Thailand någon månad helt själv för att rädda hundar. Så det blir en hel del planering denna höst

 11. Plugg, plugg, plugg kommer min höst troligtvis bestå av då jag nu började 1:an på IB-linjen i gymnasiet. Det är riktigt kul så här lågnt men jag känner av det i både knopp och kropp att jag inte är van vid att stiga upp mellan 4.45 och 6.00 beroende på vilken buss jag behöver ta för att hinna till skolan som är 1,5h bort.
  Utöver skolan ska jag också troligtvis ner till Helsingfors en del och sen ska jag försöka hinna rida och träna så mycket som möjligt också.
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>