Iväg … 

Hur fundersam ,busig ser jag inte ut här? Haha

Laissa & Zamina har fått gå på lina nu på morgonen. Schysst att få bort deras träningsvärk som dom förmodligen har efter träning igår. Hilda trimmades med en bombövning idag igen. Jag övade på att gallopera mot dom och sakta av. Så att hon snabbt kommer på baken igen och är kvick. Hon var väldigt fin. 


Nu ska jag dock iväg på ett ärende. Så fort jag är klar och är påväg hem ska ni få veta vart jag var. Jag vill bara inte spoila något just nu. Men vi hörs om ca 2 h igen med resultat. 

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Iväg … 

  1. Hur ofta hoppar du dina hästar? Hopptränar 1 gång i veckan på min 12-åring, men funderar på om jag är lite för försiktig? Tävlar endast 90-1m så själva sprången är inte något som sliter så mycket.. Borde jag träna hoppning 2 ggr i veckan de veckorna jag inte tävlar? Hur tänker du med dina hästar? 90-1m för dig är ju markarbete;)

  2. Vad är grejen med att Laissas (?) ägare på VARJE instabild ska kommentera att det minsann är HENNES häst? Slår aldrig fel liksom, så fort man kollar kommentarerna så är hon där lol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>