Måndagar 

Är långsamma, ibland fullt upp och vissa måndagar är fett lame. Jag är redan klar i stallet. Laissa reda ut, Zamina reds ut och mamma gick med på en promenad och Hilda fick jobba utan sadel idag på pessoa selen. Den är faktiskt grym. Har alltid en dag i veckan/ helgen om jag inte tävlar att hästarna får vara utan sadel men ändå röra på sig, då är pessoan grym. Jag ställer mig frågande vad jag ska göra nu? Det är sjukt varmt idag men kommer lite moln emellanåt men nu är det stranden väder. Men jag känner inte för stranden, det är en vanlig dag? Vad ska jag göra på stranden klockan 12;)… Jag blir så lätt rastlös. Har två inkommande jobb som jag väntar mer info på, sen ska de fixas med.


Här har vi en till grym bild tagen av Henrik Hansson.

Visst ser jag lite oklar ut? Lite cheesy på något vis. Imorgon är det som sagt plåtning igen. Åker till Danmark till schou och ska fotas. Jag tror att bilderna kommer att släppas ganska så snabbt där efter så ni behöver inte vänta allt för länge. Vi ska även prata om vilken dag jag ska anlända hos dom och vilka som är på plats under touren osv för bästa möjliga hjälp. Jag måste vara på plats klockan 11:00 för make up så vi åker kl 06 hemifrån och stannar på vägen. På eftermiddagen kvällen måste jag rida då jag ska träna på onsdag. Äntligen är Sofie hemma och träningar börjar på riktigt! LOVE IT!

Btw, jag som aldrig kollar på serier men nu 100 år efter har jag börjat kolla på orange is the New black . Shit vad bra den är??? Helt besatt. Kollade tre avsnitt igår , ska lätt kolla två stycken idag innan jag ska lägga mig. Big up! Har ni sett den? Fick ju tips från er läsare!

 

6 thoughts on “Måndagar 

  1. Åh, lyssnar på din & Jakobs podd<33 Avsnittet om mobbning nu, åh känner igen mig i hur omgivningen reagerar (struntar i att agera), usch det är så sjukt. Du är så så stark, ingen ska behöva bli illa behandlad o mobbad, det är så fel. Skickar massa kärlek, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *