Just another Sunday

Godmorgon.

Blev Malmö ändå. Mamma var snäll och körde in mig för att sen stanna så jag kunde kolla på Jireel`s spelning. Han var grym såklart. Mötte även upp Klara med vänner en snabbis. Mamma och jag käkade tapas innan och pratade om livet. Smilla ville inte följa med utan valde att hänga med vänner. Blev en regnig och mysig kväll iallafall.

Idag ska hästarna motioneras. Det ska byggas upp övningar i paddocken så alla får jobba lite extra. Ska hjälpa mamma på TESSIE och sen städa. Ska lägga mig tidigt då jag ska vara pigg till plåtningen i veckan.

thumbnail_8949

Älskar denna bilden klickas av @henrikhansson1 på instagram

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Just another Sunday

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>