såhär ser verkligheten ut

Här kommer en till video. Mycket häst, träning för Royne och jag visar upp mitt olyxiga stall. Tror många har en uppfattning som att jag ska stå i ett wow stall med allt lyx vad det nu innebär. No.. In och kolla om ni vill se lite av det stallet vi står i och träningen för Royne.

 

 

7 thoughts on “såhär ser verkligheten ut

 1. Asså wow Nellie vad fin Laissa är!! Ni flyger (bokstavligen) över allt som kommer vägen och man kan titta på samma sak om och om igen hoppas verkligen att jag får en sån häst om några år… Och såå kul med stallvlogg!!

 2. Så du menar att folk som står i ett lyxstall har enklare att sätta sin grund? Som du kallar det i filmen. Påstår du också att om man inte har solarie , skrittmaskin osv så är det konstigt om man kan göra en satsning? Lite så det känns när du pratar i videon, att du kan nå framgång fast du står i ett stall som inte är nybyggt och jätte snyggt?

  • Men nolla. Nu är du här igen och letar saker som ”du tolkar” och åter igen fel. Jag pratar utifrån MINA läsare ofta har en bild utifrån att jag står i helt nytt stall med alla tillgängligheter. Jag badar mina hästar ute, även på hösten. De visste inte många. Nu får du sluta hänga här med tråkig attityd . Finns andra bloggar för dig isåfall. Uppenbart ör ju inte jag din favorit . Ha en strålande dag!

  • Men hitta något annat att lägga din negativa energi på. Kom igen. Att man aldrig kan glädjas åt andra. Skäms

 3. Läste nått inlägg där jag uppfattade som att du skulle sälja din skimmel men nu när jag kollade filmen var första tanken , vilken häst! Sälj inte den kommer bli super!
  Lycka till med allt inte äns alla proffs har stall att skryta om
  Mvh dressyrryttarN som hoppar 50 cm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *