Laissa du buisson superstar

Big #notforsale

Helt sjukt vad fin hon var idag. Idag satt allt genom hela passet. Aldrig fått en sån känsla någonsin på henne under ett ridpass. Men jag tror jag vet va de beror på. Min inställning. Känns som jag aldrig gett Laissa den chansen att kunna få bevisa och komma så nära mig som typ Hilda. Nu när planen lagts om så tar jag verkligen alla hästar till mig på ett helt nytt sätt. Jag tror vissa av er fattar vad jag menar.

Otroligt givande pass iallafall och väldigt mycket bra tips att ta med från Royne. Imorgon kommer en film från träningen så ni får se själva.

Nu har jag unnat mig hemmakvälls godos på en Tisdag. Wiln n Crazy är det här i Ystad idag. Men man måste fira att man har en sån stjärna i stallet ju!

Imorgon ska alla hästar ridas ut och konditiontränas.Ska träffa en fotograf för en kommande plåtning. Taggad! Måste även ringa veterinären då hästarna måste ha en hälsointyg inför vår DK tripp på Söndag.

Vi hörs imorgon igen. Film kommer med….

Jag spelar Fricky`s 2 låtar dygnet runt just nu. Helt sjukt cool är han & diggar hans musik.

3 thoughts on “Laissa du buisson superstar

  1. Såg filmerna på Laissa på instagram, ni två är verkligen en match Made in heaven. Grymt snyggt ridet på en riktig stjärna till häst! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *