Att finna fokus framåt när man känner sig ledsen..

Tro fan de känns för mig nu. Jag skulle ljuga om jag sa nåt annat. Nej de handlar inte om att gnälla, det handlar om att vara mänsklig och bli fråntagen en rättighet. Det uppdateras om Samorin där jag skulle varit som en i laget på EM. Mina poäng låg rankade top 3 av 5 platser. Men två valdes istället för mig. Varför vet de flesta redan, men den egentliga anledningen kommer aldrig upp på ytan. Den tystas ner & folk slutar fråga. Det handlar om utanförskap och mobbing, utförd av vuxna där ingen ingrep. Ingen. det är svaga människor & så typiskt svenskt beteende. Så länge det inte drabbar mitt barn så skiter jag i det. Blundar. Rättfärdigar ett felaktigt beteende som de aldrig hänt. För det är just så karusellen går här uppe på denna nivå. Föräldrar vill så sjukt mycket att ens barn ska rida de här mästerskapen att priset för att ta sig dit är omänskligt. Man får tunnelseende och man ska ryggdunka varann och skåla i rätt lastbil. Usch, det är så sjukt ledsamt.

Jag hoppas INGEN ryttare på ponny, children eller junior…ingen familj ska behöva bli såhär utsatt. Man lägger ut pengar, tid, föräldrar tar ledigt från jobb , kanske sparar länge för att kunna åka utomlands för att kunna tävla…sen uppnår man alla resultat & mer därtill. Sen får ni en smäll på käften & ”bättre lycka nästa år”.

Jag är genuint ledsen. Så jag gråter. Den kvalitén jag levererade i Arezzo & på Nationshoppningar. Jag har felfria resultat & medalj med lag med hem. Det får inte gå till så. Att jag bedriver sociala medier vid sidan om, ska aldrig ens få röra mina resultat? Man skyller på ett instagraminlägg oms var utrett & klart. Men att vuxna sagt” Åker hon åker inte vi” döljer man. Där ska en stark landslagsledare styra gruppen rätt. Det är där hans jobb träder in. Inte att han känt ”den pappan i 40 år” eller glömma mitt namn & kalla mig för kändis. Jag är så upprört ledsen på vuxna. Så få människor som inser att vi lever på 2017 talet & världen ser annorlunda ut nu.

Vi skulle vart där. Men en annan har min plats istället. En som passar bättre in. Inte har bättre resultat, utan passar bättre in.

Vad är nästa steg? Ska man kolla över hudfärg eller sexuell läggning? Vi har ledare i ridsporten som åkt dit för de ena värre brottet än de andra. De är då mänskliga , ”alla kan göra fel”. Men jag ska halshuggas och straffas som 16 åring. Jag är inte mänsklig, jag passar bara inte in…

Men tillägger igen. Att de här är min blogg och mina känslor . Resten kan ni diskutera i forum och kommentarsfält på fb 😉

thumbnail_5I0A1155

Underbar bild av @malinphoto www.malinphoto.se

47 thoughts on “Att finna fokus framåt när man känner sig ledsen..

 1. Tycker det är jätte tråkigt att du inte kom med och blev uttagen MEN att säga att du var bättre än någon annan där är fel. Kollar man resultat så JA du har några mer poäng än 2 av dom men dom har också gjort mindre starter än dig. Och då precis som med allt får man jämföra om tex den ena gjort 13 starter med bara bra resultat och Max 4 fel i någon av dom så väger det väldigt tungt. Du har också gjort bra resultat men har även där i mellan gjort sämre resultat också (kommer inte ihåg exakt hur många starter det var du gjort iår men tror det var runt 20) så i toppen år det jämt när det gäller mästerskap, ni alla hade poängen och resultaten för det men nu var det bara 5 som kunde åka dit. Sen om det stämmer så du blivit behandlad år det självklart fel men tycker inte det bör blandas med att du skulle varit med där för du hade poäng och var topp 3. Någon har gjort färre starter men med jämnare resultat och då kanske Svante anser att det är ett säkrare kort att ta med. Så även fast du är ledsen och besviken såklart så gör nog bara dessa inlägg dig sämre. Framförallt hur du vill bli bemött på den nivån av de andra tävlande i denna sporten framöver. Jag hoppas att junior tjejerna nu kan glömma allt detta kring EM och fokusera rätt nu när det börjar och så hoppas vi på medalj.

 2. Skickar styrka hela den här historien är så sjuk och vidrig, sorgligt att det får gå till såhär… Kämpa vidare Nellie, övertygad om att det lönar sig tillslut.

 3. Ditt egenvärde är 100 % viktigare än bli ” rövslickare ” Tyvärr läste jag nästan ett hot riktat till dig. Och mycket ” familjärt ” uttalande om nån. Svante!! Vem fan är Svante? Landslagsledare brukar” synas ” i sömmarna. ( hoppas du förstår vad jag menar) , nu dags slut på Strömsholmsandan,mycket ” troll ” där. Fortsätt med ridningen, ta energi, glädjen därifrån. Det är ditt. INGEN kan ta ditt VÄRDE. Styrkekramar till dig, familjen, djuren. Tyvärr måste jag säga / skillnad på skit och pannkaka

 4. Håller med Lisa. Det måste man väl ändå förstå att man inte kan titta på rankinglistan och välja ut laget, då hade ingen kapten behövts. Lucas Arvidsson som rider 120 har mer poäng än dig exempelvis, det säger väl sig självt att inte han skulle bli uttagen till ett junior EM för det. Absolut att du har bra resultat och hade kunnat förtjäna en plats, men det har ju de uttagna också, precis som Lisa skriver. Förstår att du är besviken, men du låter även väldigt missunsam och jag kan absolut förstå vad förbundet menar med att du inte ”passar in i laget”. Du skriver ju ständigt om de övriga lagryttarna på ett negativt sätt. ”Alla utom du slickar röv. De andra glider runt med sina dyra lastbilar, men du har jobbat. Du har bättre resultat än de flesta. Du har fler followers, de andra har inte samma press.” bla bla bla. Du hade gynnats mycket av att fokusera på dig själv istället för att blanda in andra och vad de gör.

  • Therese ! Nu är de ju så att din kommentar stämmer inte riktigt . Man listar inte ”alla” ryttare. Man listar aktuella juniorer och höjd, alltså 1,40 höjd och uppåt . Sen specifik häst. Hur skulle annars en med en häst kunna mäta sig med flera hästar 😉
   Att jag skriver ständigt om de andra lagryttarna? Senaste jag gjorde de va i Polen då jag höjde alla individuellt och i lag. Har du inte 100 kolla, undvik kommentera då.

 5. Har läst allt du skrivit gällande det här och kan inte tycka annat än att det är helt bedrövligt. Alla uppfattar och tolkar såklart dina inlägg helt olika (har läst en del kommentarer om det också..) men din mening då? Det du varit med om faktiskt och hur du upplever det? Jag blir uppriktigt sagt mörkrädd över hur somliga beter sig. Vuxna människor pratar vi om.. Även om det känns tungt och tufft nu kanske, så ge fan inte upp asså!! Du är så jäkla mycket bättre än dem – och det vet du. Så mycket mognare och mer utvecklat under pannbenet än många vuxna. Styrkekram!!

 6. Lägg detta bakom dig. Fokusera på vad det är som gör att du inte kom med. Ta inte den lättaste vägen och skyll på andra utan rannsaka dig själv. Att du har resultat absolut men fundera på följande. Jämnheten i resultaten, förmåga att lösa problem, rutin, fungerar ditt team med övriga ryttare och lagledning och bidrar till sammanhållning och god laganda sist men inte minst fungera som lagryttare. Är du ärlig mot dig själv då du säger att alla dessa bitar har du och ditt team? Om inte måste du jobba med dessa.

 7. Men varför inte bara sluta älta detta och visa att du förtjänade platsen genom att prestera grymma resultat i stället? Genom att fortsätta såhär ger du bara alla haters vatten på sin kvarn; din attityd ger inte riktigt intryck av att du är någon särskilt bra lagspelare överhuvudtaget.
  Ibland går liksom inte livet som man som man tänkt sig, just deal with it.

 8. Man ska inte kasta sten när man sitter i ett glashus. Du beter dig osportsligt och omoget, tråkigt att du inte försöker vara bättre än du utger Svante att vara…

 9. dont look back in anger ♡ visa dem ist att du är grym på alla sätt & vis på egen hand! visst de svider och man vill gärna sätta ord på besvikelsen , men då göttar de sig bara mer i de..

 10. Du är så otroligt klok, så imponerad av dig Nellie! Klokare än alla vuxna tillsammans typ…. jag skäms över vårat samhälle hur du behandlats och hur folk tänker, och vart respekten finns hos folk?
  Proud över att du orkar med allt, hade inte orkar ens hälften.
  Fortsätt stå upp för den du är, fina du!
  Kram

 11. Vilket bra inlägg du skriver! Det är otroligt hur du orkar kämpa och fortsätta vara dig själv efter alla år i rampljuset, med allt vad det innebär i form av påhopp och vidrigheter som du får utstå. Du står upp för dig själv, dina värderingar, din rätt att ta plats och din rätt att vara framgångsrik i allt du vill. Det är imponerande, inte minst med tanke på hur ung du faktiskt är. Du måste vara en väldigt stark person och jag kan inte ens föreställa mig vilken klok power- kvinna du kommer bli i framtiden. Många tjejer som läser om dig och kommer med nedlåtande, elaka kommentarer förstår nog inte att de strider du tar och får så mycket skit för nu faktiskt banar väg även för dem, i deras liv och framtida karriärer. För det är faktiskt ingen nyhet, eller något du hittat på, att tjejer och kvinnor gärna förminskas och hålls tillbaka så gott det går på de flesta områden. Bara det faktum att Svante vill ha regler för vad man får säga i sociala medier är en tydlig bekräftelse på det. Jag vet inte exakt vad vår lag om yttrandefrihet säger, men det låter som att lagledaren vill införa censur för att han känner sig hotad och inte kan hantera en ung tjejs åsikter. Det är obehagligt att Svante ens får vara kvar på en så framstående post (eller någon post) efter ett sådant uttalande.

  Jag hoppas innerligt att du fortsätter ta din (väl förtjänta) plats och inte anpassar dig eller ber om ursäkt för att du är smart, tuff och modigare än de flesta andra. Det är fantastiskt att sociala medier finns så att alla kan göra sin åsikt hörd, att många inte klarar av detta gör det bara tydligare hur mycket personer som du behövs! Jag hoppas också att du förstår att de strider du tar nu (egentligen oberoende av ifall du har rätt eller fel i det du säger) kommer att påverka fler än bara dig och är ett steg på väg mot ett mer jämställt samhälle där där det inte är några konstigheter (eller ens otäckt) att tjejer och kvinnor tar precis så mycket plats de vill. De flesta skulle aldrig våga vara som dig, vilket nog också är anledningen till att du skrämmer så många.

  Jag är mäkta imponerad av allt du lyckats bygga, men även hur klok och godhjärtad du verkar vara! Allt du går igenom nu kommer bli ovärderliga erfarenheter som kommer hjälpa dig att uppnå allt du vill i framtiden.

  En eloge även till din familj som verkar helt fantastisk, vilket stöd och trygghet ni verkar vara för varandra!

  /Sara

 12. Nellie (och alla ni andra som kommenterar)! Jag kan inte säga så mycket om uttagningar, ranking och poängsystem då jag inte är insatt. Jag kan inte heller säga nåt om vem som ”borde” ha blivit uttagen – däremot reagerar jag starkt på att det finns människor som säger ”åker hon så åker inte vi”! Det är elakt, det är mobbing. Detta är fortfarande ungdomsidrott, som i första hand ska vara kul och lärorik och hjälpa er ungdomar att få den erfarenhet som krävs för att sedan tävla i seniorklasserna. Till alla ni som kämpar för att nå toppen – i grunden har det mindre att göra med vem som är uttagen till vad just nu och mer att göra med hur bra ryttare och hästmänniskor ni är. Håll kvar vid er dröm och kom ihåg vad en känd OS-ryttare sa: att tävla är inte det viktiga, tävlingar är vara en förutsättning för att få lov att hålla på med det man tycker allra mest om, nämligen hästar.

 13. Godkänner du bara vissa kommentarer?
  Som sagt igen – tror du helt ärligt att du kommer någonsin mer få rida under förbundets flagga när du gång på gång smutskastar förbundet i dina inlägg? Otroligt smart, verkligen.

  • Hej ”Nilla”. Alla mina kommentarer släpps automatiskt. Liksom denna. Om jag vill rida under förbundets flagg? Den frågan har jag svarat på, har du missat det? Svar nej. Inte förräns det sker en förändring där alla ska bli behandöade på samma villkor. Du får tycka vad du vill om mig, helt ärligt. Ändå du som besöker min blogg & läser mina tankar. Önskar dig en underbar dag! Kram Nellie

 14. Alla kommentarer du får visas inte här. Nästan varenda gång man ger svar på tal till dig så publiceras det inte. Något irriterande!

  • Man får kommentera vad man vill här om de inte är personliga påhopp, rasism eller sexism. Det plockar portalen bort. Välkommen att kommentera .

    • Hej anonym. Jag står ju för mina åsikter. Varför kan inte du göra det genom en dialog och inte gömma dig bakom ”anonym”- Då känns det mer riktigt att ta en riktig dialog! Eller?

     • Alla vill inte vara offentliga som du är, jag kanske inte vill skriva ut mitt namn. Man kan ha en riktig dialog utan att skriva sitt namn. Gömmer mig inte, gör knappast någon stor skillnad för det är ett namn som är skrivet. Sedan sa du innan ”Välkommen att kommentera” men inte som anonym? Jag är anonym om jag vill. Jag står också för mina åsikter och det jag har skrivit är bara sanning. Nu ser man att kommentarer kommer in, svar på tal på dina kommentarer. Något ändrades!

     • Anonym och offentlig ? Måste väl finnas nåt däremellan ? Allt är inte svart eller vitt!? Eller?
      De som hände var att du lärde dig posta en kommentar på rätt sätt. Kram på dig

   • Nej Nellie du censurerar ganska hårt hör vilka kommentarer som läggs ut.
    Kommentarer som inte är påhopp eller sexistiska men som ifrågasätter dig väljer du att inte lägga ut. Patetiskt att du inte kan ta kritik , förstör det ditt varumärke eller?

    • Hej Malin. Kul att du hänger här! Du är varmt välkommen att kommentera. Mitt varumärke? Betonar du det som mig som person? Jag heter nämligen Nellie och har samma rättigheter till känslor och dialog som du i ett kommentarsfält . Dock tillkalla mig gärna som en person och inte varumärke. Tack!

     • Men låt bara andra vara anonyma om man vill. Fokusera på det vi faktiskt skriver istället för vad vi heter.

 15. Min kommentar kommer inte heller med… och det var inget påhopp, rasism eller sexism.
  Antar att det inte var en slump att du la till ”Men tillägger igen. Att de här är min blogg och mina känslor . Resten kan ni diskutera i forum och kommentarsfält på fb ;)” Du vill ju inte ha några kommentarer som bygger på fakta som inte passar din historia. Hyckleri på hög nivå.

  • Hej Therese . Kul att du läser min blogg . Att kalla en person för hycklare är för mig ett personangrepp . Även om de nu var riktat mot mig så skulle jag tipsa dig att inte använda den typen av ord till någon annan. Du är varmt välkommen att kommentera på min blogg . Kram på dig

   • Nu var det ju inte den kommentaren där jag skrev om hyckleri som inte blev genomsläppt. Jag använder mig enbart av ordet hyckleri när jag tycker att det är hyckleri. Du har skrivit om rövslickeri, att kalla någon rövslickare är ju i så fall lika mycket ett personangrepp, men det antar jag att du inte tycker att det är när det är du själv som skriver. Då heter det att du är rak och står för vad du tycker. Även om du inte skriver namn så skriver du ju att man ska slicka röv och skåla i rätt lastbil för att bli uttagen i lag. Med andra ord skriver du ju alltså att de som rider i laget (eller ev deras föräldrar) har gjort det, så alla vet ju vilka du skriver om. Om de som rider i laget inte har gjort det så stämmer ju inte det du skriver. Då är det även förtal.

    • Hej Therese. Det är ju uppenbart att du inte gilla mig och de argument jag står för & bakom. Vi behöver inte ens låtsas att inte det här problemet har funnit hur länge som helst inom ridsporten. Ena kommentaren skriver man att jag ljuger andra kommentaren skriver man rakt ut att föräldrar sagt si & så. Jag har bandade samtal och vittnesuppgifter att i mitt fall har det inte gått regelrätt till. Tro mig!. Vi släpper denna dialog nu. Kommer inte vidare. Önskar dig fortfarande en bra dag!

 16. Ingen av min svar på tal har kommit med och det var verkligen inga påhopp! Svarade på min andra kommentar och även svarade på Therese kommentar men ingen har kommit med?!

 17. Detta är på så otroligt låg nivå.
  Använd dina sociala medier rätt och bete dig som en snart 17-årig tjej. Du förtjänar inte att rida EM mer än någonannan. Alla ryttare i världen förtjänar det lika mycket. Men eftersom att inte alla har samma ekonomiska förutsättningar kan inte heller alla köpa sig in i laget med dyr träningshjälp och hästar med toppstam. Beslutet fattades av vuxna kompetenta människor. Jag tror inte det handlar om sexism att vilja ha ett bra lag då de flesta ryttare är av kvinnligt kön. Det handlar med om (som förbundskaptenen själv säger) att du inte är bra för lagandan. En förälder ska ju till och med ha sagt att den inte vill ha sitt barn i samma lag som dig. Tror inte det handlar om ”rövslickeri” utan mer om att föräldern är rädd för vad barnet ska få utstå då det mesta du säger handlar om dig själv och din framgång. ”Nu ska jag köpa den dyra hästen, jag bekostar min sport tack vare mina sociala medier, jag är en offentlig person, nu ska jag träna för den tränaren som är ett stort namn inom ridsporten, nu ska jag tävla utomlands med dem här utländska ryttarna, nu ska jag köpa en märkeströja för över 2.000…..”
  EM-uttagningen är klar och du tjänar ingenting på att fortsätta älta detta och hänga ut förbundet. Det här beteendet var ju en av anledningarna till att du inte kom med i laget. Ifrågasätter man dig tar du det personligt direkt och eller som hat. Man hängs ut framför en halv miljon människor med falska rykten. Att vara med i laget handlar inte bara om att prestera. Det handlar till största del om att samarbeta och peppa varandra. Du kan köpa in hur dyra hästar du vill. Men förändrar du inte din attityd kommer du aldrig med i laget. Besvara gärna den här kommentaren (istället för att se den som hat och fly undan kritiken) som en snart 17-åring. Alltså på ett moget sätt. Jag är 1 år yngre än dig så att argumentera emot mig (om du nu har rätt i det du säger) borde inte vara så svårt
  Avslutar med att förtydliga att detta INTE är hat.
  JA jag är kritisk mot dig och ifrågasätter ditt agerande. MEN det är ditt omogna beteende jag ifrågasätter. INTE din personlighet. Att vara en tjej med stor personlighet behöver inte alltid vara negativt. Men det är ALLTID viktigt att lyssna på vad andra har att säga och bemöta dem med respekt. Inte komma med något ”det är ovesäntligt” eller radera kommentaren för att den sa emot en för mycket. Jag är ryttare precis som du och vet hur det känns att bli nekad plats i ett lag.
  Besvara denna kommentar med riktiga genomtänkta argument och visa att du är en mogen tonåring.

  • Hej Oskar, eller kanske ska vi kalla dig Johanna? Lite oklart med namnet & din mejladress. Bättre du kontaktar mig privat (har ju ditt namn) så för vi en dialog med alla frågor du har. Sounds fair enough 🙂

 18. Utan att veta så mkt om uttagningsregler mm vill jag bara säga att det ÄR fullt tillåtet att få vara ledsen över en borttagen chans som EM var för dig, Nellie. Jag läser dina tankar, och ser hur du tänker, och vad du tänker. Du har förutsättningar, bra sådana att göra det du vill inom ridsporten. Alla människor har olika förutsättningar i livet, dessa är dina.

  Och ja, det finns alltid människor som är avundsjuka eller missunnsamma när någon ”sticker ut hakan” och är sig själv. Kanske för att det ”skrämmer” lite? Vi som läser, och som aldrig träffat dig personligen bör vara medvetna om att även om du är väldigt personlig och öppen, så är det ju inte hela dig som vi ser. ( Och det är bra, en viss privat sfär bör man ha och få ha..) Det finns personer här som har olika uppfattningar om hur du ” är” och vad som egentligen hände vid uttagningen. Du som var med, är den som VET. Det var du som hörde orden, kände det du kände då. Vi andra kan inte veta. Och hur du upplever saken är din fulla rätt. Och även beskriva känslan av besvikelse över att inte vara med…

  Nog om det. Önskar dig en fortsatt god och bra dag.

  • Tack för en otroligt sund kommentar. Exakt. Hur jag känner de kan ingen ta ifrån mig. Mänsklig rättighet.

 19. Oj vad folk är sjukt otrevliga i ditt kommentarsfält
  ……jag trodde de istället hade fullt upp med att stötta deras barn som just nu e på EM …….
  #teamnellie #girlpower

 20. Bästa Nellie,
  Jag har alltid beundrat din styrka och hur driven du är för att vara så ung. Men jag måste säga att jag tappar helt respekten för dig när du refererar ditt problem med att inte bli uttagen till ett Em till ett världsproblem när det gäller hudfärg och sexsuellläggning. Att du som en sådan stor idol till många skriver ”Vad är nästa steg? Ska man kolla över hudfärg eller sexuell läggning?”!! Hur tycker du det går ihop med ditt problem? Folk blir mördade att de kämpar för sina rättigheter och du anser att det är samma peoblem för att du inte blev uttagen till em? B

  • Förstår exakt vad du menar & tycker din kommentar är fullt berättigad. Men likaså vill jag att du ska förstå hur extremt mycket tid, pengar och engagemang jag lagt under 1 års tid för att ta mig dit. De handlar om en otrolig uppoffring och stora summor pengar. Om inte de räcker så lagt min själ i det. Därför reagerar jag så. Pga mina känslor..men du vet säkert med att jag likaså kämpar för utanförskap, mobbing & alla kärlek är bra kärlek . Alltid gjort & kommer alltid göra.

   • Jag förstår att du har lagt ner så sjukt mycket tid och pengar. Det kommer aldrig någon kunna ta ifrån dig. Men det är alltid fel att dra en sådan referens även om du är emot utanförskap, så blir det fel här. Du har så många unga tjejer och killar som följer dig här och står upp för dig. Min erfarenhet är att när man refererar som du gör redan till en utsatt grupp blir det fel. Nu du säger i detta sammanhang att det är okej att dra nytta på en redan utsatt grupp, för du har lagt ner så mycket tid och pengar?! Hänger du med? Som sagt tycker jag att du är as cool men i det här läget ser jag faktiskt ingen annan utväg än att du tar tillbaka din referens och inser att du har gjort fel.

 21. Nellie har aldrig själv sagt eller valt att vara någon förebild. Man väljer själv om man vill ta del av hennes inlägg eller inte. Hon har rätt att säga hennes personliga åsikt och sen om det är rätt och fel är inget som någon annan kan bestämma. Jag personligen reagerade inte nåt nämnvärt på den meningen. Kom inte ens ihåg den så var tvungen att gå tillbaka för att hitta den i inlägget. Tycker själva grundproblemet och starten på hela diskussionen är så mycket större och borde ligga som fokus än ”exempel” som lika gärna kunde varit några andra. Kramar

 22. Hej Nellie måste bara kommentera då jag tycker många är riktigt elaka och onyanserade i sina kommentarer. Du är en sjuttonårig tjej med ett jäkla driv och satsar stort i en mycket tuff och dyr sport. Få förstår hur mycket tid och engagemang, glöd och vilja. Blod svett och tårar det är bakom en satsning som du och din familj gör. Jag har mina grabbar i en annan individuell sport motocross, och det är på exakt samma sätt . Gäller att hålla sig god med vissa och inte alltid rättvisa uttagningar till landskamper osv. Vuxna sätter press på ungdomar, och om det går bra för någon då slutar man prata med dom , pratar illa osv, jag känner igen mycket av de du beskriver. Så sorgligt att vuxna beter sig såhär!! Att du känner dig besviken och orättvist behandlad av förbundet förstår jag och varför ska du ändra på dig för att passa in när man pratar om ett tolerant samhälle där alla ska få plats.. nä skäms på er vuxna !! Och heja dig Nellie 🙂 och sträck på dig dom verkar ju i allafall lägga ner energi på att läsa din blogg och kommentera 🙂

 23. Det som du har blivit utsatt för och dina känslor för denna händelsen är något ingen kan styra över. Det är fel och jag förstår att det är superjobbigt för dig. Det är klart att du i din blogg ska få skriva om dina upplevelser och tankar som du vill.

  Vissa har dock en poäng i kommentarsfältet att älta vem som förtjänar eller inte förtjänar att bli uttagen till EM med en attityd som hatar hela världen (helt legitim känsla men kanske inte så bra att lägga ut) kommer troligtvis inte göra dig lyckligare. Ibland funkar det bättre med less is more. Skriva att man är ledsen utan att trycka ner andra.

  Ja du är ett barn och ja du har rätt till dina tankar och känslor och ingen borde få tala om för dig hur du ska och inte ska bete dig, men kanske du för din egen skull att det ibland skulle vara skönt att skriva om sina känslor utan att blanda in andra parter. Jag misstycker inte dina känslor men jag tror inte heller det blir lättare att utstå allt hat som följer med inlägg som dessa. Jag tror också att de flesta förstår din obeskrivliga besvikelse och att konflikten med förbundet är svår och tung men ja som en stark personlighet med mycket driv tror jag du kommer längre utan att betona huruvida du inte är eller andra är rövslickare och annat.

  Du är bra som du är, en kämpe med mycket jävlar anamma och en otrolig talang. Trots detta kan man ibland vara tvungen att tänka två eller tre gånger på hur man väljer att uttrycka sig i text, särskilt om man har så stor publik.

  All lycka till med allt och hoppas du åker ut på banorna och kickar ass och visar Svante vad han går miste om.

  Absolut inget hat här, beundrar dig men det är mänskligt att fela och man kommer göra många saker i livet som man kan ångra i efterhand.. särskilt det man skrivit till folk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *