Tåg, Klara och mobilen

Tack gode gud att min blogg kan skötas genom min mobil. Teknikens värld är helt grym.

Många timmar på tåget nu mot älskade Skåne. Trötta, yes minst sagt. Men så kul vi haft. Nu kan man sitta och verkligen andas eftersom man inte kommer nånstans liksom här. Jo till restaurang vagnen typ 🙂 haha, that`s it. Spenderade som sagt dagen hos Saga som hade midsommar fest. Så fint ställe och det var så trevligt att träffas. Älskar nya ansikten och nya bekantskaper . Livet är för kort att inte våga lära känna nytt folk. Är det inte lite så?

Ny vecka på ingång men först kör vi en Söndag. Imorgon ska 3 hästar ska trimmas och jag ska ut och springa. Ska ta mig i kragen nu och löpträna minst 3 dagar/ vecka. Lite så som jag va innan. Slappat lite med min egna träning nu. Stör mig . Ska ändra på det.

Tävlar till helgen och det ska bli kul. Nytt ställe som jag inte ens kom ihåg vad det hette haha, men det verkade bra. Laissa måste ut och gå en runda. Har en inspelning på Torsdag med. Ett reklam grej sak (för trött haha).

Klara är så fantastiskt rolig att vara med. Sprallig och får en alltid på gott humör. Alltid glad typ, det smittar. Så glad att jag har henne som vän och att vi båda flyttade till Skåne typ samtidigt. Har egentligen inget vettigt att skriva här nu, men gör det för att uppdatera er. Bloggat i 7 år så de blir som en drog att uppdatera er. Även om  det är inget som egentligen har nån betydelse.

Vilket fall. På väg hem. Skönt att sova i egen säng. Skönt att få duscha i egen dusch och skönt att få rutin på rutin igen

HUR VAR ER MIDSOMMAR? TELL ME. HAR MASSA TID PÅ TÅGET!

19366593_1908367049404222_1220564832561673757_n

Känns som ett jävla totalt misslyckande igen. Nyheter 24, kommentarer, mejl och folk som frågar. Så jävla tröttsamt, ledsamt och idiotiskt. Bara lära sig. Ingen kille oavsett ålder eller bakgrund vill älska mig, Nellie. De älskar mina följare (tjejer) och följarantalet. Sen börjar de älska sig själva lika mycket som sitt nya instagramkonto. Sen går det utför…och sen finns man inte mer, så jävla ledsamt så jag spyr. Usch …

Att jag aldrig lär mig. Dagens käftsmäll ger jag till mig själv för jag är så jävla blåögd.

38 thoughts on “Tåg, Klara och mobilen

 1. Detta hjälper förmodligen inte men… vi trogna läsare/fans som bryr sig om dig och ditt liv oavsett om du (till exempel) är singel eller inte, vi älskar dig oavsett. Du skrev själv här att man måste våga testa och det va vad du gjorde, starkt gjort efter så många gånger du testat och sen fallit igen tycker jag! Någon gång kommer det finnas en kille som skiljer sig från de andra och älskar dig för den DU är! <3 Du är bäst!! <3

   • såklart man blir ledsen. Du gav killen en chans trots att du mycket väl vet vad det kan innebära. Men du ville inte döma honom, du ville ge killen en chans till att visa sig vara bättre än de andra. Du ville bara se det goda i honom, jag vet för jag är precis lika själv. Man vill inte tro illa om folk och sen när de har börjat fått dig bekväm så BOOM blir man sårad. Det är jävligt lätt att skylla på sig själv och tänka att man borde veta bättre efter alla gånger, men det DU gjorde var INTE fel. Du är en fantastisk tjej Nellie! En fantastisk tjej som han nu går miste om, det är hans förlust inte din! Ta hand om dig! <3

 2. Beskyll aldrig dig själv för att du vågar kasta dig ut, hoppas och lita på kärleken. Det är svårt, sjukt svårt när man har blivit sårad så många gånger och tappat hoppet lika många gånger därtill. Det finns någon för dig där ute som kommer skita fullständigt i allt vad ”fame” betyder. Han kommer bara att se DIG!

  Tappa inte hoppet fina du. Kramar

 3. Hallå, sluta skyll på dig själv. Det är han som är en idiot och inte du som ”borde fatta”. Du har lika stor rätt som vem som helst att leta efter kärleken, att bli älskad på riktigt. Du är så mycket bättre än honom och det bevisar han själv genom att tigga din status. Han tigger att få bli som dig. Han gör det genom att utnyttja dig vilket är hemskt, men du är 100x starkare och bättre och originalet, inte nån jävla wannabe. Om han inte älskar dig förtjänar han inte dig. Du har all rätt i världen att ha lika mycket kärlek som någon annan, och du KOMMER hitta någon som älskar dig på riktigt. Kram <3

  • Yes. Forsätter mocka skit och stänger mig i stallet haha. Världen utanför paddocken verkar lite för farlig för mig ;-). Seriöst tragiskt!

 4. Killar kommer och går i din ålder. Det kommer komma en helt outstandning kille som kommer ge dig allt du någonsin drömt om!

  Och for what it’s wort, du är en härlig tjej och han är dum som tar likes före dig. De är hans förlust inte din.

  • Tack Ellen . Men jag fattar inte grejen. Känns så sjukt galet. Vart ska denna världen ta vägen . När man slutar se varann för de man är utan för statusen man har? Jag blir ärligt lite rädd ? Utöver det sjukt ledsen.

   • Det är okej att vara ledsen, det är okej att känna ilska för männsikan. Men tryck inte ner dig själv.

    Och glöm aldrig du förtjänar de bästa och din lycka är viktigare än något annat. De finns många som kommer hjälpa dig när du faller och även om jag bara är en läsare och inte känner dig privat, så finns jag här att hjälpa dig upp!

 5. Hej Nellie!
  Trots att killar är som de är så ska du veta hur underbar du är! Du är så otroligt stark! Du kan verkligen gå genom eld och vatten, girl power!

 6. Vill inte att det ska låta som en klyscha men.. du är fortfarande ung. Vad nu det har för betydelse för kärleken. Men ibland tror jag att man bör ta ett steg tillbaka. Varför söker man sig in i ett förhållande? För att slippa vara ensam, känna sig älskad eller av annan orsak? Jag tror att man först och främst måste måla upp sin drömpartner och sedan leta efter dessa egenskaper hos eventuell partner. Ibland får man kompromissa på vissa saker, ibland inte. Tex aldrig på hur den personen får dig att känna.

  Kämpa på! Det finns någon för dig! ❤️

 7. Att vissa ens har mage till att utnyttja någons identitet. Bara så sjukt äckligt och omoget gjort. Dessutom är det VÄRSTA är att sånt här alltid slutar likadant. Att killen kommer krypande tillbaka och ber om ursäkt. Spyr. Stå upp för dig själv tjejen, låt dig inte krossas av killar utan hjärna!!!

  Kram

 8. Men hallå tjejen, skit i den jäveln! His loss, är likadan men fett rätt egentligen att tro gott om andra människor. KRAM

 9. Det la man märke till direkt. Skit i honom, du kan få mycket bättre och finare. När en person som dig inte blir omtyckt och blir förälskad för vem du är så släng

  Men inte alla dina ex har utnyttjat dig. Han som försvann innan minns inte vad han heter, han bara drog och försvann ju. Killen innan han. Men minns att även han var en skitstövel.

  Som dem skriver ovan, du är fortfarande ung och det kommer. Din drömpartner kommer du hitta förr eller senare som är exakt som du önskar sign

 10. Såg det på dig när han startade en live från din instagram, du såg inte alls glad ut. Usch! Du är grym Nellie

 11. Du är så stark som går igenom detta och man märker att du vill ge det en chans. Väldigt modigt av dig Nellie och har följt dig ett tag o har sett tjejer tagga varandra o fjanta sig enormt. Så mycket creed till dig o ta all de positiva kommentarerna o du är älskad av alla som bryr sig om dig. Brukar inte kommentera ofta men kände att jag behövde göra det nu. Du är eb otrolig fantastisk människa utav det jag har sett och det ska du veta. Så mycke kärlek till dig.

 12. Fina du! Massa kramar till dig & beskyll inte dig själv för att du vågar känna & vågat falla. Det är modigt! Har själv växt upp med en store bror & en bästa kompis som visat mig att det finns galet bra killar – annars hade jag nog själv tappat hoppet.
  Återigen massa kramar till dig❤

 13. Tycker verkligen inte att du ska klandra dig själv. Ge dig själv en eloge för att DU försökte. För att DU vågade släppa in en ny person i ditt liv igen. När allt känns skit kan du iallafall vara stolt över över dig själv, för att du vågade chansa. Hur kul skulle livet vara om man aldrig tog några risker? Jag vet att det inte är någon tröst, och att kärlekslivet förmodligen känns hopplöst just nu – men helt ärligt LÅT INTE en statuskåt kille förstöra ditt goda hjärta. Människor som ser det bästa i andra, som är öppna och vågar bjuda på sig själva, personer som du, får inte låta andra människor påverka dessa FINA egenskaper som du har. Starka tjejer låter sig inte bli trampade på – håll huvudet högt!!! U rock

 14. Blir på riktigt illamående.. usch vilka svin. Kan du aldrig få träffa rätt? Nej rätt av dig att hålla dig till stallet och hästarna men våga försöka igen <3 Håller på dig Nellie!

 15. Vad tråkigt att höra 🙁 Men jag säger som övriga, tryck inte ner dig själv. Du vågade prova igen trots att du blivit bränd förut, att det sedan visade sig att även han var för omogen för att hantera ett förhållande är ju inte ditt fel. Hellre leva som singel, än i ett förhållande med någon som bara vill ha egen medial uppmärksamhet. Det finns någon för dig där ute också, man ska ju som bekant kyssa många grodor innan man hittar sin prins 🙂

 16. Hade världens tråkigaste midsommar.
  Satt hemma i mitt uterum med halva familjen i myskläder, och gjorde inte ett piss förutom att vi åt grillade revben..
  Tråkigaste midsommaren på länge.

 17. Nellie, han älskar DIG också men Det är tyvärr sjukt svårt för en kille i den här åldern att hantera sånt att man får så mkt följare osv, så dåliga är dom 🙂 men jag tycker att du ska ge det en andra chans, prata med honom om det och att du tkr de är vidrigt att bete sig så (tkr jag oxå) men jag vill tro att det ändå är kärleken som vinner i slutändan. Lite luddigt men jag tror på att man tycker om en person måste man försöka förstå den och varför den gör som den gör, vissa saker är värt att kämpa för! You go girl !

 18. Hej!
  Ingen kritik eller så men har du blivit vän med familjen Fåraeus nu? Har hängt med en hel massa år på din blogg och vet att det var ett stort bråk kring er? Skönt i så fall att det är löst! 🙂
  Med vänlig hälsning Emelie

 19. Visst är du blåögd, till utseendet, det syns på alla dina vackra bilder vi följare får ta del av…men du är inte blåögd på det viset.
  Tänk dig dina ex som en sopp-påse, lägg allt skit i och knyt igen påsen sedan kastar du det och spar på det som inte ruttnar och ta med dig erfarenheterna till nästa, för sluta inte att söka efter ”Han”. Han som kommer att stå där på läktaren bredvid din tränare och heja dig igenom din framtid, han som kommer vara där för dig genom allt skit och underbart vi går igenom i livet. Jag hade tur att träffa min vid 17 års ålder medan min syster fick leta längre och slängde en hel del sopp-påsar tills mr Perfect dök upp vid 29 år ålder. Vad jag menar är att det dyker upp när man minst anar det och plötsligt kan man inte förstå vad man har gjort för att förtjäna ovillkorlig kärlek.
  Osäkra människor finns det alltid, du är inte en utav dom och härligt att midsommarfirande blev lyckat ,vårt också 🙂

 20. fyfan asså, förstår inte vad som är felet på dagens generation! Helt sjukt! Men du ska veta att i den åldern så är det många som är omogna och det enda de bryr sig om är sig själva och sitt ego. När jag var 17 ville jag också vara poppis och samla likes på insta , få uppmärksamhet etc. Men nu när jag är 22, man kmr till en punkt där det finns viktigare saker i livet. Du kommer kanske inte hitta din drömprins i dagsläget eftersom att du är snäppet mognare än killarna i din ålder , men vänta och se , han kmr komma! Och satsa på äldre kille , asså jag pallade fan inte med 95or så träffade en kille som är 26 och shit vilken skillnad, det är ren kärlek bara! Det du också kommer få , trust me girl Men låt inte livet kretsa runt killar , livet är fan för kort för att slösa tid på de, be a Queen and fuck them!

 21. Efter att ha följt dig länge och sett killar komma och gå, vill jag peppa dig och säga att eftersom du klarat dig genom allt annat kommer det här stärka dig. Så otroligt synd att man tror det bästa om folk men de visar sig alltid att man trott fel, men om man inte testar kanske man missar HAN som faktiskt är just den där som man inte visste att man sökte efter. Sorg, besvikelse och ilska är de första stegen till accepterande, och endast när man accepterat något kan man gå vidare. Fortsätt med det du gör och låt ALDRIG en kille stå i vägen, vi tjejer är så otroligt bra och kan stå för oss själva. Synd att killarna inte verkar kunna göra det utan måste följa efter och luta sig mot oss för att nå sina mål, puss.

 22. Du är värd bättre Nellie!! Skit i dom som bara är ute efter status, dock lättare sagt än gjort :/ Som sagt, du är värd så mycket bättre som den person du är! Glöm inte, du är bäst!! Även till häst 😉
  Tänkte kolla också, vilka dagar befinner du dig i Falsterbo? 🙂
  Kramizzz <33

 23. Modigt av dig att våga prova igen! Men ge inte upp, han finns där ute någon stans. Kanske träffar du honom snart, kanske är det lång tid kvar, men någonstans finns han. All Power till dig, Nellie!

  Du är grym på det du gör och på att vara dig själv.
  Alla dessa svin som bara är ute efter likes är riktigt osäkra och svaga i sig själva. Men haka inte upp dig på det här. Jag vet att när man skriver ”det är hans förlust och inte din” är menat bra men det känns skit i alla fall. Kämpa på, han med stort H kommer att komma! Kram

 24. Fy. Jag vet inte vad som har hänt, men fy. Håller med alla ovanstående om att du inte ska klandra dig själv. Sen vill jag också säga att jag inte blev kär/hittade min första pojkvän förrän jag var 21, det tar tid ibland att hitta den rätta. Men han finns där nånstans.

 25. Vet du vad, håll fucking ut. En dag kommer the dream komma in i livet & då kommer det vara rätt. Hatten av för dig för att du aldrig ger upp, du vet att du innerst inne inte gjort något fel, och du lär dig något nytt varje gång. It’s all good baby

 26. känner att jag behöver skriva av mig lite ang. killar.. jag är i ungefär samma sits som dig vad gäller dem, ingen kan älska mig – det är så det känns i alla fall.. killar hör av sig och berättar för en hur snygg man är, jag som blivit bränd så många gånger förut är alltid kall till en början – för f*n allt killar (alla jag träffat i alla fall) vill nu för tiden är att få sig ett engångsligg, men jag är mer känslomänniska än så.. de vet exakt hur man charmar en tjej, hör av sig ofta och frågar hur det är, vad man gör, hur dagen har varit varvat med komplimanger och roliga skämt – jag ger efter, dum och blåögd som jag är. Jag gör det klart för dem på en gång nu för tiden att jag inte alls är ute efter ett engångsligg eller liknande, är det de dem är ute efter får de leta vidare. Dem lovar att så är inte fallet och säger ALLA bra och saker – och jag tror dem… vi träffas och de visar intresse och respekt, vi pratar i timmar, skrattar och (enligt mig) klickar vi så bra! De berättar för mig hur fin jag är, hur mycket de tycker om mig, att vi bör ses igen..

  Jag somnar med hjärtat som går i 360 och med ett enormt leende på läpparna – allt var ju perfekt! Men redan dagen efter hör jag ingenting av dem, så jag skriver först och ingenting är sig likt.. från att vi skrivit med varandra konstant hela dagarna så får jag bara ”haha :)” och ”aah” som svar.. jag får tillslut nog och frågar om jag gjort någonting fel eller om de inte tyckte att vi klickade – jag vill liksom veta på en gång så jag kan släppa och gå vidare direkt. Men svaret jag alltid får är ”nej, det var jättebra” men allt går ändå bara längre och längre åt helvete och tillslut rinner det ur sanden och nästa kille skriver..

  Det känns typ som att det är en och samma kille hela tiden som gör samma sak mot mig om och om igen.. det är samma visa varje gång.. folk undrar varför jag har sådant dåligt självförtroende, men det är känslan av att aldrig duga som gör det.. jag vet egentligen inte vad jag ville med att skriva detta.. jag är mitt i en sådan här händelse just nu (fast vi hann träffas typ 4-5 ggr, så just nu gör det lite extra ont) och jag är väldigt ledsen och deprimerad.. så jag antar att jag bara ville skriva av mig och visa att vi näst intill sitter i samma båt, för man känner sig så ensam i dessa situationer och allt är så fruktansvärt orättvist.. lycka till med allt Nellie, du är så strakt trots så många motgångar – det beundrar jag dig då jag just nu känner mig som den svagaste existerande människan på jorden haha.. kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.