Del två

Du är ju väldigt öppen med att du betalar din satsning för dina egna intjänade pengar (grymt!) men hur ser det ut för smilla?

Tack. Smilla är ju bara 13 år gammal och har valt att vara lite utanför ”offentligheten”, går i skolan osv. Skiljer liksom fyra år på oss. Mamma och pappa stöttar oss både två i allt, som rör hästar och allt annat. Bara att jag betalar mina hästar själv, vilket jag vet Smilla vill göra också när hon är några år äldre:) Men pappa och mamma betalar henne sport .

Ridbyxor,stövlar,hjälm, och träns ?

Ridkläder- Cavalleria Toscana, Samshield har jag och träns absolut Ps Of Sweden. Alla dessa märken är ju mina sponsorer så det är klart att jag lyfter upp dom. Men jag samarbetar ju med dom för en anledning, för det är grymma produkter med högsta kvalite. Sliter väldigt mycket på min utrustning och kläder och kräver att de ska hålla. Har inte enbart träns att tävla med eller stövlar att tävla med. De används i vardagen och det ska hålla!

Hur mår din pappa? Har han hunnit återhämta sig efter det som hände i Arezzo?

Hej! Ja, han mår bättre. Känner av nyckelbenen mest att dom ej läkt ännu. Men mår absolut bra. Tackar som frågar! Han hälsar lite med 🙂 haha

Hej jag undrar om du kommer att tävla i Falsterbo detta året kram.

Hej! Det vet jag inte ännu, beror på vad jag rider nu framöver och hur planerna ser ut innan. Oavsett är det inte långt kvar, kommer att vara där alla dagar. Hoppas att vi ses! Men drömmigt att bli uttagen och tävla såklart.

Hur lång är du och hade du kunnat tänka dig att bli modell (hos en modellagentur) om du blevförfrågad?? Du e så fin!

Jag är ca 1.67 kanske. Jag är inskriven hos Avenue modeller i Göteborg sen jag var liten. Men har inte vart så intresserad med att jobba med det och ” ta hand om det”, liksom visa att man finns, vara intresserad, ta nya kort osv. Absolut kul men inget jag skulle vilja jobba med i heltid. För rastlös för det skulle jag tro!

vad var det för vit bindel du hade på armen i tyskland

Jag fattade inte riktigt själv. Men i warm up klassen hade dom ändat bedömningen till typ en lagklass. Jag red med en svensk, en från Tyskland och en från något annat land tex. De laget som red med minst fel vann typ. Men ingen betydelse egentligen då alla oftast brukar skola sin häst i warm up klassen och inte bry sig om man får ett ner eller tidsfel tex. Iallafall, hade band på armen för att se vilket lag man var i, jag var i lag nummer nio.

hade du kunnat ha ett förhållande med en tjej?
du snackar mycket om ditt bolag? vad är det för något? hur länge har du haft den och vad går det ut på?!
grymt att du klarar det.

Om jag hade tyckt om tjejer på det sättet så absolut, inget konstigt liksom. Hmm, vet inte om jag pratar så mycket om mitt bolag. Gillar inte att prata om pengar, liksom min ensak. Men har mitt bolag, alltså eget företag som inte är skrivet på mig då jag är under 18. TACK<3

Hej Nellie! Jag är en 15-årig tjej som är väääldigt sugen på att ta en navelpiercing. Dessvärre tycker min mor att det är galenskap. Min kompis fick nyss för sig att ta en piercing och svimmade i ögonblicket. Det vet min mamma om och hon tycker att det är rent sagt helt vansinnigt hur man kan få sådana idéer och vilja göra något dylikt. Troligtvis kommer jag få vänta tills min 18-årsdag kommer, eftersom jag aldrig tänker göra något som min mamma aldrig tillåter. Men hur kändes det för dig? Gick din mamma helt med på det från början? Anser du att man som 15-åring är tillräckligt mogen för att ta ett sånt här beslut själv? //Kramiiz

Hej! Jag var väldigt ung när jag gjorde min. Gjorde inte alls ont, gick väldigt snabbt. Min Mamma var med mig och skrev på som dom måste. Jag tycker att det är samma sak som att göra hål i öronen på en liten bebis, bestämmer dom själv att de vill ha hål i öroneneller? haha… Väldigt olika hur man resonerar men din mamma känner dig bäst, så kanske reagerar hon så för att hon vett att du inte är 100… Jag tycker iallafall att det är samma sak som att ta hål i öronen, det är ett smycke som är väldigt fint fast på ett annat ställe.

img_3821

4 thoughts on “Del två

 1. Hej! jag heter Linn och är 11 år.
  Är ett stort fan av dig och här kommer 3 frågor.
  Kommer du tävla på Göteborg horseshow nästa år?
  Isf vilket datum?
  Finns det isf nån möjlighet att träffa dig?

  Hoppas du mår bra och jag hoppas på 100% att du svarar på denna fråga.
  // Kram Linn

 2. Hej finaste nellie! En stor förebild för mig som jag alltid blir lika chockad över att du klarar allt detta. Grym.
  Vad tycker du om det stallet du har hästarna nu? Hur ser de ut och skulle du vilja byta/göra om något?❤️❤️Kram kram

 3. Hej Nellie! Vill bara säga att du är en sån bra person och om jag skulle träffa dig så skulle jag gråta och glädje, kanske svimma
  Jag har två islandshästar men funderar på nästa år kanske köpa en d ponny eller maxad c ponny. Jag vill gärna hoppa men få jobba lite med en svår liten piggelinVilken ras skulle du rekommendera? Trots min ålder. Men gillar pigga hästar..
  Kommer du tävla i Elmia i höst? Vilken dag isåfall? //Emilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *