svar del 1.

Hur tänker du inför framtiden med dina hästar?
Är det nån du tror du kommer sälja? Och funderar du på att köpa nån ny?

Just nu är jag nöjd med dom jag har. Jag har precis anmält Laissa till 1.30 tex. Gå upp i klasserna i lagom takt. Framöver vill jag casha in till en ruskigt fin sex åring, det är planerna just nu.

Hej nellie! Först vill jag bara säga grattis till fina ritter nu i helgen! Min fråga är hur du ser på din framtid med barn? Vill du ha barn, hur många, när ?
Kram Ida!

Hej! Tack så mycket!!

Jag ser absolut min framtid som vuxen med barn. Jag älskar barn och tycker att det är mysigt. jag har alltid sagt sen jag var liten att jag vill få mitt första barn ganska tidigt. Vill ha två barn, och ung mamma. Maybe typ 21. Men den tiden kommer liksom, kanske är 32;)

Hej fina du! Hur går det med distansen mellan dig och Lance? Hur får ni den att funka? Kram:)

Hej:), det går bra tycker jag. Jag hade aldrig kunnat vara tillsammans med en kille som bor granne med mig. Hade känt mig kvävd. Dock märker jag att om vi ej ses eller pratar på ett tag så kan det bli mycket gnabb och onödigheter, egentligen för att man saknar varandra för mycket såklart!

Du ser ut att ha gått upp i vikt de senaste månaderna, vet att du kämpade med det ett tag. Hur gjorde du? Så fin!!!

Jaha, det har jag ej tänkt på. Men förra sommaren skrev jag ju att jag var alldeles för smal. Då tränade jag dock som en galning, stressade som ett as och strunta i mat. Är mycket mer i hamn nu och tränar lagom. Har fått mycket mer former. Och gillar mat;)

Jag undrar betalar du exakt allt själv runt dina hästar och satsning? Stall, foder, träning, tävling resor osv. Eller hjälper dina föräldrar lite? Kram 

Hmm. Mitt bolag betalar allt med hästarna att göra, så ja. Hade varit konstigt att jag drar in pengar och lägger det på kläder och mina päron betalar allt med hästarna som är SVIN dyrt. Jag vill betala det eftersom jag kan, sen betalar mamma och pappa allt annat. Sällan jag tex behöver köpa en tröja för egna pengar om jag ska vara ärlig. Men jag knegar för mina hästar. Köpt alla mina hästar själv, och det vet ni ca vad det är för prislapp.

 

 

9 thoughts on “svar del 1.

 1. Ska direkt in & avfölja Lance hahah. Nä men, eftersom han va privat på instagram ville man ju bara se hur han såg ut osv. Lite nyfiken kanske efter liven där man fick se hans hår, typ hahah ;). Men förstår verkligen hur du känner.
  Kram!

 2. Hej Nellie,
  Kul för er att det funkar så bra. Men en sak jag störde mig på med dina svar var svaret på sista frågan. Du skrev att han inte var statuskåt? Han hade knappt 500 följare innan ni blev tillsammans, och ifall han inte hade varit det hade han väl inte accepterat alla och inte brytt sig om vem som följer han så länge du är hans eller har jag helt fel

  Ja, jag är en av brudarna som började följa han. Men det betyder inte att vi är skämiga bara för det, han är ju minst lika skämmig som accepterar alla då han vet vart alla hans followers kommer ifrån. Dessutom hade du aldrig behövt ta upp detta ifall han inte hade accepterat så sluta se oss som något dålig när han är exakt likadan, alltså statuskåt och desperat för att bli känd. Inte så att det är vi som får följarna ellerhur?
  Du får se det från båda sidorna hjärtat

  Jag ser upp till dig ändå men roligare när det mer handlar om hästar eller isf frågor med ordentliga svar.
  Puss o kram xoxo

 3. Hej! Tänkte på sista frågan, missförstå mig rätt nu men jag tror att många av dessa tjejer faktiskt inte följer Lance pga att dem är desperata på något sätt. Jag är ryttare själv och läser din blogg dagligen och diggar din livsstil, det är lite därför jag följer din pojkvän på instagram, eftersom att han är i ditt liv och jag tycker det är intressant att följa dina vänner eller pojkvän i detta fallet. Sedan förstår jag din känsla, hade också stört mig på det men samtidigt så jag kan inte riktigt sätta mig in i din situation, då jag inte är en offentlig person. Men tillexempel jag, som är tjej och följer Lance på instagram menar inte på något vis att vara desperat och hade gärna undvikt att få den bilden om mig, då jag endast följer honom för att jag ser upp till dig och vill gärna följa dig i vardagen och då känns det som att jag får följa din vardag lite extra, jag kanske har helt fel och du kanske inte alls uppskattar det men hoppas att du förstår mig likaväl som jag förstår dig. Jag tycker ju mycket om dig och dina värderingar! Take care & kram.

 4. Jag tänker med tanke på vad du skrev om att alla desperata tjejer följer honom, han har ju växt upp i ”offentligheten” pågrund av hans föräldrar. Tror du inte att det kan vara en bidragande faktor till hans alla följare, alltså att folk gillar han för de han gör å följer honom för att han är inspirerande? Sen är de ju självklart tjejer som följer honom just pågrund av att dem är desperata. Själv följer jag inte honom så vet inte vad han lägger ut för nått, sen är de självklart ingen hemlighet att han ser bra ut men tänker bara att man kan se de från alla perspektiv. Du ska veta att jag tycker du är grym å väldigt inspirerande med att du går din egna väg samt så tycker jag att de är sjukt kul för dig att du har kommit så otroligt långt med hästarna. Grymt bra jobbat!!!

 5. Tror att du övertänker det där med att killen får followers för att han är din kille. Det är väl samma sak med din familj. Din mamma, pappa och syster hade ju inte heller haft det antalet followers de har idag om de inte var släkt med dig. Menar du att deras följare också är desperata? Desperata på vad i så fall? Tror inte att alla som börjar följa Lance gör det för att de har tänkt sno honom utan för att få möjlighet att se ännu mer utav dig. Jag går exempelvis in på din mamma o pappas instagram ibland, för att de lägger upp saker om dig, inte för att jag är intresserad av dem 🙂

 6. Har läst om din pojkvän och vad han har gått igenom och vill bara säg att han är så sjukt stark! Och ni är goals! Ment to be!

 7. Helt ärligt så förstår jag svaret på den sista frågan.
  Vet inte hur alla andra tänker men jag followar inte snubbar jag inte känner som har privat instagram och inte är kända som tex artister osv.
  Liksom, vem skulle sitta på fb och bah ”ah denna tjejen skaffade precis kille, nu går vi in och följer honom på instagram”?
  Samma sak enligt mig. Jag känner inte dig, jag känner inte Lance. Varför ska jag följa honom då?
  Grattis till bra rundor senaste tiden. Du förtjänar det 🙂

 8. Men, tycker att det var lite onödig kommentar om din så kallade viktuppgång. Kvinnokroppen behöver fett på ett annat sätt än ett barn :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *