It’s time – Frågestund

Ni vet hur det fungerar. Ni ställer frågorna och jag svarar. Vi kör en del 1 & 2. Del ett svarar jag på i efm så det kommer upp ikväll. Del två kommer upp efter det. Ös på med frågor och va ej blyga. Jag vill svara på allt allt allt allt! Passa på! 

blogstats trackingpixel

115 reaktion på “It’s time – Frågestund

 1. Hur tänker du inför framtiden med dina hästar?
  Är det nån du tror du kommer sälja? Och funderar du på att köpa nån ny?

 2. Vilka klasser tävlar du med Hige hope? Ps. Du är min förebild och när jag rider tänker jag att jag är du Puss pusss❤️

 3. Har du besiktat alla hästar du köpt? Gick de igenom böjprov mm? Jag ska besikta en häst nästa vecka och är lite nervös då jag verkligen tycker om hästen.

 4. Hej
  Jag har en medryttar häst som har en väldigt stark och okontrollerad galopp. Vad kan jag göra för att få honom mer kontrollerad och mindre stark i galoppen??
  Love you

 5. Hej nellie! Jag undra hur du tänker kring gymnasiet? Vill du gå det? Ska du avvakta? Om du ska gå vad för linje osv?
  Puss o kram på dig!

 6. Hej nellie! Först vill jag bara säga grattis till fina ritter nu i helgen! Min fråga är hur du ser på din framtid med barn? Vill du ha barn, hur många, när ? :)
  Kram Ida!

 7. Har du börjat leta efter en annan häst som är stadig i 1.40?
  Om du fick välja en häst som går 1.60 vilken skulle du välja? Iförutom all in?

 8. Hej Nellie, vilka klasser tävlar du med dina hästar? Ps.älskar dig och du är min förebild När jag rider på min häst Brandon tänker jag att jag är du❤️

 9. Du har ju sålt både Saga och Mackan för att (så som jag förstår det) de inte håller för den nivån du vill vara på men de gick ju ändå 130 så varför behåller du Zamina?
  Kram

 10. Hur arbetar du när du rider Zamina hoppar du något eller bara markarbete och dressyr? Ps älskar dig och läser din blogg varje dag!

 11. Hej! Tror du skrivit någon gång att du ska avla på Hilda. Har ni bestämt det eller var det bara en tanke? Om ni ska göra det, när i sånna fall?

 12. Hej Nellie. Ja älskar dig såå sjukt mycket! Du ör den son alltid får mig att kämpa. Oavsett vad. Du är min största förebild. Nu kommer vi till fråga 1- du har lagt upp bilder på en söt kille på instagram, hur ligger de till mellan er? Hur länge har ni varit tsm osv? 😉
  Fråga 2- kan man komma och träna hos dig även fast man bor väldigt långt bort? :)

 13. Tycker att det är så roligt att smilla har börjat rida igen och önskar henne all lycka till med nya hästen? Hur tänker hon kring framtiden inom ridningen? Kommer hon att satsa som du eller ha det mer som hobby nu?

  Kommer du i framtiden vilja utbilda dig till tränare? Typ c, b eller A tränare?

 14. Jag undrar betalar du exakt allt själv runt dina hästar och satsning? Stall, foder, träning, tävling resor osv. Eller hjälper dina föräldrar lite? Kram :)

 15. Hej Nellie❤️
  Sen jag börja följa sig har mitt själv fötroande blivit större och jag vill tacka dig för det.. Bästa du❤️

  Min fråga är: Kommer tessie shopen vara nere i Ullevi när EM är där och och du kan göra en video någon gång när du visar din utrustning?❤️

  I Love uuu <3

 16. Vad är Color för en häst? Vad har hon gått, hur ser framtiden för henne och Smilla ut osv. Du har väl inte presenterat oss för hästen än tänker jag :)

 17. Hej fina du! Här kommer lite frågor :)
  – har du börjat övningsköra än? Och isåfall, hur går det? 😉
  – ska du börja läsa gymnasiet nu till hösten eller ska du fortsätta med hästar osv som du gjort det senaste året?
  – hur tänker du kring alkohol när du är på fest, tex nu till midsommar. Blir du frestad till att dricka eller har du redan testat?
  – också av ren nyfikenhet, hur går det med Lance? Liksom du har ju skrivit här på bloggen, för ett tag sen, att du ska vara singel ett bra tag framöver osv, hur funkar det nu och hur tänker du kring det. Utifrån det lilla jag har sett så verkar ni stärka och höja upp varandra, vilket är underbart om det är så i verkligheten också!
  Kram kram

 18. Vilken var din första ponny? Har din mamma och pappa alltid varit intresserade av hästar? När började dina framgångar på hästryggen? Just nu rider jag en jättefin c-ponny som har hoppat 140 men hon lan bli väldigt het. Har du några bra tipps på någon bra övning? Du jätteduktig på att rida värld att komma långt. så mycket tid som du lagt ner på hästarna

 19. Hej! Hag undrar vilken var dun första häst? Med vilken häst blev du så framgångsrik? Har din mamma och pappa alltid varit hästintresserade? Jag rider en C-ponny som hoppat upp till 140. Har du några favorit hopp övningar som gör hästen mjuk eller annat. Grattis också till den fina rundan ihelgen du är värld det så mycket Tid som du har lagt ner på dina hästar❤️ You go girl

 20. Om du inte vill få fula kommentarer om din kropp, varför lägger du då upp bilder där du visar bröst och rumpa? Då bjuder du ju in till alla sådana vidriga kommentarer. Att vara stolt över sin kropp betyder inte lägga upp bilder där man visar bröst och rumpa. Det kallas bekräftelsesökande beteende. Tycker även det blir lite fel att först säga att alla kroppar är lika fina (vilket är helt rätt) och sedan säga att om man har en ”nice” kropp är det okej att lägga upp bilder.
  Och att skryta i vartannat inlägg om att man har två stora lastbilar + en b kortslastbil? Det är upp till dig och din familj hur ni spenderar era pengar men det känns inte så schysst mot de som har det sämre ställt att ni alltid ska visa era stora lastbilar och vilka märken du använder dig av.

  Har tittat på hur du rider (no hate du är duktig) och tycker ibland att du kan bli lite ryckig med händerna. Vet inte om det har med din balans att göra men på en känslig häst som Hilda tänker jag att det är viktigt att man är försiktig.
  Funderar också på det här med väst. Tyckte inte det kom något riktigt svar på din förra ”frågestund”. Finns det någon verklig anledning eller handlar det mest om att det ska se coolt ut?

  Varför hoppa av skolan och satsa på någonting där det inte ens är säkert att man har en framtid? Om 1-2 år flyttar du hemifrån. Hur tänker du där? Att ”bara sätta sig i skolbänken” kan vara svårt. Du är ju 00:a och börjar du inte gymnasiet till hösten kanske det är försent. Tänker att det kanske blir förstod åldersskillnad att gå med 02:or? Och om Hilda skadar sig? Bryter benet och måste avlivas? Att ta sig till OS är svårt och att pressa sina hästar till max för att man själv vill dit så snabbt som möjligt känns en smula egoistiskt.

  Vill förtydliga med att jag inte har någonting emot dig. Förstår att det jag skrev kan ses som hat ochatt man kan ta illa vid sig men det är absolut inte så jag menar så om du har tagit åt dig säger jag ett ärligt förlåt. Jag vet att du är en duktig ryttare som tar väl han om dina hästar detta är bara några saker jag har funderat på. Önskar dig all lycka till i framtiden. Du ÄR en bra ryttare. Imponerande hur långt du har tagit dig på 3 år. Kram

  • Pressa sina hästar till max? Skulle vilja säga att Nellie är en av få ryttare på den nivån som inte gör det. Hon har gått långsamt fram med både Hilda och Laissa och valde dessutom här om dagen att skippa GP klassen för att spara på Hilda. Hade hon velat ta sig till OS så snabbt som möjligt tror jag hon hade börjat gå upp i klasserna på Laissa men rider fortfarande 115-120 klasser på henne för att inte pressa henne och gå för fort fram.

   • Att satsa på 1.45 tävlingar när hästen inte går stadigt 1.40 och ibland inte ens 1.35 tycker jag är att pusha hästen för hårt. Speciellt när hästen bara är 9 år. Hilda kommer (förhoppningsvis) leva många år till så man ska ta det lugnt med henne eftersom hon slutade vara unghäst för bara tre år sedan. Man behöver inte gå upp i GP klass direkt.

  • Tycker inte att du borde kommentera Nellies ridning, har du någonsin suttit någon av hennes hästar? Har du någonsin tävlat på hennes nivå? Jag tror inte det, och hur man rider en häst är sjukt individuellt och jag tror inte att man tävlat 145 om grundridningen inte sitter. Undrara också var du fått för dig att Nellie pressar sina hästar? Hon har haft Hilda i 3 år och inte allt gått för fort fram, bara här om dan hoppade hon över en ganska viktig tävling för att spara på hästen.

  • Hej!
   Även om dina kommentarer ‘inte’ är hat som du påstår, så tycker jag att du lägger fram de på ett skuldbeläggande sätt. Du låter som en väldigt dömmande person, då du försöker klanka ner på andras brister.
   För det första så betyder det ALDRIG att det är okej att kommentera negativa kommentarer, bara för att man lagt upp bild i bikini. Det är INGET man ska behöva ‘räkna med’, aldrig. Hon bjuder inte in till något alls, hon lägger upp vanliga bilder som vilken annan tjej eller kille som helst. Kolla på alla kända killar som lägger ut bilder från stranden. Eric Hagberg, Justin Bieber, du kan ta vem som helst. Hur mycket hat får de? I princip inget alls. VARFÖR ska då inte tjejer kunna lägga ut exakt likadana bilder, och då helt plötsligt så ‘bjuder man in till vidriga kommentarer’? Kommer aldrig att förstå den logiken, för den existerar inte.

   Har Nellie någonsin sagt att det endast är okej att lägga ut bikinibilder om man har en ‘nice’ kropp? Det skule jag aldrig kunna tro, jag tror inte heller att hon bryr sig helt ärligt om vem som lägger ut vad.

   Och det där med ‘skrytandet’ om hennes lastbilar. Det kallas sponsorer. Dom har VALT att sponsra just Nellie för att de gillar henne, sen om de själva lagt in pengar och köpt är helt och hållet deras val. Sponsorer vill ha reklam, och jag ser inget fel i att lägga ut bilder på sina saker man är stolt över? Tänk vad tråkigt internet hade varit utan bilder på saker man är stolt över/ lagt ner lite extra pengar på. Jag kan nog slå vad om att du är en utav alla ‘volvo-killar’ som dagligen lägger ut bilder på din bil, eller något annat som du är stolt över? Kanske även du lägger ut bilder i badshorts? Inte gör du det för att skryta, utan mer för att visa upp att du är stolt över din bil, eller kanske ditt utseende. Jante-lagen i Sverige, den har du predikat hör jag. ‘I Sverige ska alla passa in, alla ska ha lika mycket pengar och man får absolut INTE skryta om någonting’. Varför undrar jag? Jag är riktigt bra på att ha hand om hästar, faktiskt även på att köra bil. Det är inte att jag skryter, jag bara marknadsförmig själv och framhäver det jag är bra på. Inget annat.

   Tack och hej. Ha en bra dag.

  • Gymnasietkompetens går att läsa in när som helst i livet via komvux, folkhögskolor etc. Det är sällan det enbart är ungdomar som går i de klasserna. Jag har läst 5.5 år på universitet men läste en kurs på gymnasienivå via Komvux för några år sedan för att jag tyckte den verkade kul, var väldigt blandade åldrar på den kursen. Så att säga att det är ”för sent” att läsa in gymnasiet är inget annat än dålig koll på vårt utbildningssystem.

   Sen det här med att lägga upp bilder på sin kropp, använd samma argument för en tjej som går ute i kjol och blir våldtagen. Varför gå ute på kvällen med kjol och öka risken att bli våldtagen? Förstår du som kommenterar hur du själv bidrar till att sprida skam och skuld? Både tjejer och killar ska kunna lägga upp bilder och vara klädda exakt hur de vill utan att andra TAR SIG RÄTTEN att sprida hat. Att lägga upp en bild på sig själv är inte att ”bjuda in till vidriga kommentarer”, det är som att säga att de som kommenterar inte har något eget ansvar. Det är DEM som kommenterar, det är DEM som sprider hat, inte personen som lägger upp en bild. Det är skrämmande att folk fortfarande resonerar så här..

   Och självklart visar Nellie upp sina lastbilar och utrustning, hon är sponsrad, tror du hennes sponsorer hade fortsatt stötte henne om hon aldrig visade upp deras grejer? Hur tror du sponsring går till? Varför är du så lättkränkt? Om man ska tänka på hur alla och envar har det är det väl ingen idé att följa någon på sociala medier överhuvudtaget, det finns ingen annan som har det exakt som någon annan. Varför inte tänka att det är skitcoolt att företagen vill sponsra en ung tjej som gör en satsning i en tuff sport istället för att bara trycka sina loggor på (killarnas) fotbollströjor eller bara sponsra killar som satsar (som händer i många andra sporter).

   Nej, läs på och värdera om istället för att sprida en tråkig attityd.

 21. Är du på jakt efter en till häst som kan gå de klasserna som Hilda går just nu? Du har ju sålt både Mackan och Saga så det känns ju ganska naturligt att skaffa en till häst, eller?

 22. Hej! Har en fråga som jag skulle behöva din hjälp med:) Jag har en häst som jag är helt döds kär i hon har humör men är helt underbar att rida, jag har kommit henne ganska nära men hon har lätt att inte acceptera människor då hon stått på ridskola och haft barn springandes i stallet då & då! Därför har hon blivit lite ”tjurig” när man fixar henne & jag på något sätt vill få bort det, hur är Hilda att fixa iordning har hört att hon oxå är lite sån att hon krafsar med hoven & blir lätt uttråkad typ? PS hon är en stor tjej på 170 typ så de blir lite störande emellanåt;)

 23. Vad har du för tankar om hästhandlare?
  Såg att du för ett tag sedan började följa en omtalad hästhandlare på instagram, skulle du kunna köpa en häst av en människa som det har skrivits så mycket om? Varför/varför inte?

 24. Hej nellie! Jag har några frågor till dig.

  Hur funkar distansen mellan dig och Lance. Om jag har läst rätt så bor han i Stockholm men har även boende i Ystad. Hur funkar det när han bor så pass långt bort? Hur gör ni för att det ska hålla eller vad man ska säga.

  Vad tycker du om att det rullar in massa följare på Lance’s konto efter ni två kom ut som ett par. Alltså vad tycker du om att massa okända tjejer som inte ens känner börjar följa honom?

  Hur är din relation med alkohol? Som jag har sett så har du mycket äldre och vuxna vänner som festar osv. Är det svårt att inte bli frestad/sugen när dom dricker eller dricker du? Lite luddig fråga kanske men hoppas du förstår den ha har.

  Vad tycker dina föräldrar om att du har äldre kompisar? Och vad tycker dom om att du är ute och festar?

  Är det jobbigt att vara en offentlig person ibland? Varför eller varför inte?

  Hatten av för dig Nellie! Du är gryyym. Helt sinnes hur mycket du har åstadkommit under några få år Kramis

 25. Hej! Har du några tipps för någon som har en häst som hoppar allt hemma och på tränings hoppning på andra ställen men stannar och vägrar ut sig på tävling?

 26. Har du ingen kontakt med Malin Trollnäs längre? Tänker att du och din familj umgicks en hel del med dem även utanför stallet och det känns som att något har hänt vid/efter flytten !
  Hoppas du har en bra dag!!

 27. Tror du att en 16 årig flicka som nu går 130nivå skulle kunna bygga upp en 7 åring som nu går 130 till att gå 140 på internationell nivå nästa år? Med hjälp av tränare såklart.
  Om du nu skulle köpa en häst, skulle det vara en yngre som du bygger upp att gå de stora klasserna nästa år, eller en som redan gått 140+?

 28. Nu tror inte jag att du ens kommer svara på just mina frågor men jag ställer dem ändå. Det är absolut inger måste att svara på alla heller då vissa har med ditt privatliv att göra och det är inger du ska behöva visa upp offentligt. Men eftersom du ändå har ett relativt öppet privatliv, om man får säga så, så har jag valt att ställa dessa frågor ändå.

  Hur gammal var du första gången du drack alkohol?

  Du säger att du är nöjd med dina små bröst men använder ändå bomber/push up bh:ar, hur tänker du kring det?

  Har du aldrig någon som korrekturläser dina lite mer ”seriösa” inlägg? Det är ofta särskrivningar, fel grammatik, syftningsfel osv vilket drar ner nivån på dina texter. Detta är absolut inget hat utan bara en grej jag tänkt på.

  Back in the days så var det alltid många kommentarer på varenda inlägg du skrev både på instagram och facebook men så är det inte längre. Vad beror det på? Har du färre läsare eller är läsarna mer tysta av sig?

  Varför gick du ut öppet om att du inte är oskuld? (syftar då på en video på youtube där du svarar på frågan). Alltså okej, många av dina läsare ställde just den frågan men alltså vad har de att göra med ditt privatliv egentligen? Videon heter ju till och med något med ”oskuld?” så det känns som att du svarar på den bara för att få uppmärksamhet. Ska inte sex vara något fint mellan två personer endast och inte för hela världen?

 29. Jag köpte i januari min första storhäst, ett hoppsto, och allt har gått super fram tills för ca en månad sen. Då fick vi reda på att hon har ont i ryggen och sen dess har jag inte kunnat galoppera då det gör för ont. Hon är väldigt personlig och jag har kommit henne nära, vilket är vad som hindrar mig från att sälja henne och leta vidare. Hon är egentligen lite svår för mig och har en hel del ”skavanker” både fysisk och mentalt. Jag är bara 13, hon är min enda häst och min första tävlingshäst. Hur tycker du att jag ska göra? Ska jag kämpa vidare eller ”ge upp”?

 30. Hej Nellie!
  Har du tips på övningar som man kan göra under en uteritt? Är det någon särskild övning som du gillar och tycker fungerar bra?
  Kram

 31. Hej! Något jag tycker är väldigt svårt och som jag tycker du gör bra är att gå in i sin ”egna bubbla”. Jag rider oftast mitt bästa och presterar oftast bäst i första klassen. Sedan är det ofta väldigt lång tid att vänta tills nästa start och jag tappar bort mitt fokus, har du ngt bra tips till att hålla fokuset?? Blir absolut inte trött på något vis utan det är mer psykiskt. Kram

 32. har du koll på hur det går för dina gamla hästar o ponnyer? Elvis, Stella, Bellman, Mackan osv…
  vad är den senaste grejen du fick ångest över?

 33. Har du hört att dem skall införa värnplikt nu? Vad tycker du om det? Vad känner du inför du kanske är en av dem som måste göra värnplikten? Hur ställer du dig till det?

 34. Vilken av dina hästar har mest kapacitet i hoppningen?
  Vem skulle du satsa mest på om du inte hade Hilda?
  Skulle du kunna testa prova dressyr en tävling för skoj skull?
  Om du hade chansen skulle du köpa tillbaka Saga då?
  Mår Zamina bra? Är hon skadad isåfall vart?
  Ska du skriva en till bok?

  Din förra bok var så bra så jag pratade om den och dig på nationella provet i svenska. Jag fick A. Du är min största förebild! Jag blir så inspirerad av dig. Vi pratade om våra idoler ✔️.

  Tack för att du svarade mig i din live. Du är så inspirerande❤❤.

 35. Tidigare när du inte varit i något förhållande har du väldigt ofta snackat om killar på ett negativt sätt och sagt saker som du inte verkar stå för då du hittar en kille så ändrar du dig direkt och så har det varit hela tiden. ”Alla killar är skräp, man behöver inte kille osv osv”, förstår att det kan kännas så när det tagit slut men jag tycker du snackar dubbelt. Vad tänker du om det? Hoppas du förstår mig rätt! Kram

 36. Hej Nellie! Tycker du är grymt duktig på det du gör!

  Kan inte du lägga upp en vlogg dag i stallet typ från det att du går upp och vad du gör när du tränar och när du inte tränar typ..?
  Lite frågor
  Dricker du mycket läsk typ Cola/fanta vilken är din favorit ?
  Är du nån gång rädd när du rider och i vilken situitation ?
  Hur kan en vanlig dag se ut för dig ?
  Hur fick du affären Tessie?
  Var köpte du Hilda?
  Hur fick du ihop till Hilda & de andra hästarna du har?

  Mvh Kristin!

 37. Vilken av dina hästar har mest kapacitet i hoppningen?
  Vem av dina hästar skulle du satsa mest på om du inte hade Hilda?
  Om du hade chansen skulle du köpa tillbaka Saga?
  Skulle du kunna tävla dressyr en tävling för skoj skull?
  Hur mår Zamina? Är hon skadad isåfall hur? Kommer hon att komma tillbaka till hoppningen?
  Ska du skriva en till bok?
  Är det främmande människor som besöker dig dagligen i stallet eller hemma? Är det främmande människor som ringer dig under dagarna?
  Vem är din bästa sponsor som du haft?

  Du och din bok är verkligen inspirerande. Du är en av mina förebilder.
  Jag pratade om dig på nationella och om din bok. Min lärare blev väldigt inspirerad hon med och gav mig ett A på den✔️ Tack Nellie!
  Jag skrev detta i din live också som du svarade på men jag är så stolt!!

 38. Hur ofta duschar du? Eller hur ofta tvättar du håret när du duschar? Tänker eftersom du är i stallet mestadels och vilken frisyr brukar du ha i stallet – uppsatt, bulle eller utsläppt? Kram!

 39. Varför flyttade du dina hästar från Tobbes gård?

  Vad arbetar dina föräldrar med?
  Framförallt din pappa eftersom han har möjlighet att köra dig på tävlingarna.

  Är det dina sociala medier som styr hela familjeekonomin?

  Hur funkar det när man sponsras eller samarbetar med exemplevis ALFAB. Har ni själva betalt någon del/hela på lastbilarna eller får ni dom gratis?

 40. Hur ser du på unga och alkohol? Tycker du att det är fel att prova? Har du själv provat? Och hur står man emot grupptryck?

 41. Min ponny är jätte pigg när hon vill annars är hon lat. Har du någon övning för att få henne att alltid vara pigg och framåt? Hon är 5 år.
  PS: Du är en av mina förebilder inom ridning.

 42. Jag har ett problem med min häst, när hon kom till mig för drygt 3 månader sen var hon jättehet & lättstressad så vi har jobbat mycket med att få henne lugn. Nu till problemet; hon har blivit lite FÖR lugn, hon kan vara jättefin & gå jättebra och sen helt plötsligt får hon för sig att det räcker & då ställer hon sig helt stilla & vägrar röra på sig, det spelar ingen roll hur mycket jag driver, det ända som funkar är att ryta åt henne & lägga på ett spö på rumpan men det känns inte så kul & schysst att göra det hela tiden. Det är bara när vi rider dressyr på banan hon gör så, hon hoppar helt fantastiskt precis som innan & hon är pigg & glad när man rider ut. Har du något tips på vad jag kan göra för att lösa detta?
  Kram

 43. Hej! Hur ser en vanlig vecka ut för dina hästar, vilka/hur många dagar har du uteritt, trimpass, longering osv? Hur många gånger i veckan/månaden skulle du säga att du hoppar högre höjder? Även om det bara är typ ett-två hinder framme? Skulle du kunna i framtiden lägga upp lite övningar du gör som inspiration? Tävlar själv med mina stor hästar och tycker ibland att det är svårt att vara kreativ med vardagsarbetet! Gillar din blogg väldigt mycket då din framgång inspirerar mig (och andra) till att jobba hårdare och att alla kan bli framgångsrika med hårt arbete och brinnande passion för sitt intresse oavsett vad det är! Kram L

 44. Jag undrar vad din syn är på den ”norm” som finns idag om att man ”måste” dricka alkohol och att man ses som konstig och udda då man väljer att tacka nej :-)

 45. Hur summerar du dina rundor i Polen och Hagen? Vad funkade bra i din ridning och vad behöver ni jobba på? Vad tycker du största skillnaden är att tävla internationellt? Vilka tävlingar kommer ni åka på framöver?
  Tack för en intressant blogg Nellie!

 46. Skulle behöva din hjälp Nellie, jag gillar en kille galet mkt & har haft ögonen för han ett bra tag! Det började med att han berättade att han tyckte om mig men jag va inte så intresserad då:( Han är en av de ”populära” killarna & ja tror eller ej så finns det redan många tjejer som oxå har ögonen för honom! Behöver tips på hur jag kan vissa att jag tycker om honom för att berätta de vet jag inte om jag kan för vet inte vad jag isåfall skulle få svara & speciellt inte när vi ändå går i samma skola ( gymnasium:) låter som en sjuåring har skrivit detta men denna situation är redan svår:((( PS dina frågestund är väldigt bra!!!

 47. Hej! Skulle gärna vilja ha lite vara på kring vad du tänkte på när du köpte din första storhäst? Är i valet av att köpa en & rider nästan bara storhästar nu men just köpet är jag inne på, vilket jag tycker är jättekul! Hon är ett sto med underbar bjudning men ett humör som inte är likt någons, Hahah!! Iallafall skulle jag vara jätte tacksam och du skrev hur var det mm….., vore väldigt väldigt väldigt uppskattat!! Dina tankar och såå:))))

 48. Hej, grym blogg och jag känner att våra personligheter är extremt lika även fast jag personligen inte känner dig haha.

  Jag är lite nyfiken, har något av dina gamla ex ”back in the days” någonsin kontaktat dig igen nu när bloggen växt och du blivit äldre eller har de på något sätt skrytit om att ni varit tillsammans?

 49. Hej! Läser du inte igenom dina inlägg innan du publicerar dem? Jag tänker på att det väldigt ofta är stavfel & särskrivningar vilket drar ned ”nivån” på texten och gör det lite ointressant att läsa..

 50. Hej Nellie! Jag är en 15-årig tjej som är väääldigt sugen på att ta en navelpiercing. Dessvärre tycker min mor att det är galenskap. Min kompis fick nyss för sig att ta en piercing och svimmade i ögonblicket. Det vet min mamma om och hon tycker att det är rent sagt helt vansinnigt hur man kan få sådana idéer och vilja göra något dylikt. Troligtvis kommer jag få vänta tills min 18-årsdag kommer, eftersom jag aldrig tänker göra något som min mamma aldrig tillåter. Men hur kändes det för dig? Gick din mamma helt med på det från början? Anser du att man som 15-åring är tillräckligt mogen för att ta ett sånt här beslut själv? //Kramiiz

 51. hade du kunnat ha ett förhållande med en tjej?
  du snackar mycket om ditt bolag? vad är det för något? hur länge har du haft den och vad går det ut på?!
  grymt att du klarar det.

 52. Hej fina Nellie
  Jag har ingen fråga Sry men jag måste bara säga några saker: Du är så j*vla cool, snygg, fin, stark, modig, duktig på det du gör och asså jag kan baa fortsätta asså. Så himla fin tjej med en jättebra personlighet❣️ Sluta aldrig med det du gör bästa Nellie❣️❤️

 53. Hej!
  När bestämde du dig för att gå upp till storhäst? Hur höga är dina hästar och hur lång är du? Sen undrar jag också vilken klubb du tävlar för?
  Tacksam för svar! Kram Sara.

 54. Lite blandade frågor

  Vart köper du dina Parlanti Passion ridstövlar?? Vill också ha ett par!! Tips på bra sidor/butiker där man kan hitta bra utrustning?? Lägg gärna upp länkar eller gör en vlogg Vilken kamera vloggar du med? Kram

 55. Hur lång är du och hade du kunnat tänka dig att bli modell (hos en modellagentur) om du blevförfrågad?? Du e så fin!

 56. Du är ju väldigt öppen med att du betalar din satsning för dina egna intjänade pengar (grymt!) men hur ser det ut för smilla?

 57. Har din pappa återhämtat sig helt efter olyckan? Känner ni er nervösa för att använda sadelskåpet med tanke på olyckan?

 58. Hur ser du på vikt och kropphets kring unga tjejer idag? Ätstörningar? Är det något du själv varit med om eller hur tänker du kring det?

 59. Hej! Skulle du kunna lägga upp dina hästars veckoscheman? Skulle ge mig lite inspiration med mina hästar!:D Tack för att du inspirerar mig till att jobba hårdare med mina hästar och att hårt arbete belönar sig! Hatten av för otroliga resultat 2017 också! Kram

 60. Hej! Kan du snälla skriva lite om vilka olika bett du använder i dagsläget, vet att du har gjort det tidigare men är nyfiken på vad du rider High Hope på nu? Trust?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>