Veckan som snart har gått!

Veckans höjdpunkt

Kommer förhoppningsvis att vara imorgon. lördag när jag ska debutera svårklass hoppning, Men annars att jag har fått in väldigt många och roliga samt stora jobb inom tv/ rörligt material. Som liksom är skrivet i sten och 100% att jag kommer medverka i. Väldigt spännande!


Veckans motgång

Skulle nog säga att veckans motgång är att Mackan har åkt. Väldigt tufft. Och att jag har mens och känner mig som ett PMS barn haha….


Veckans sång

Hela veckan har jag typ endast lyssnat på ” Don`t let me be yours” med Zara Larsson. Riktigt fet!!


Veckans tanke

Konstigt nog har jag inte tänkt så mycket denna veckan på något speciellt. Men alla tankar och diskussioner har vart ang polen då vi ska åka färja väldigt länge. Så att vi har koll på allt för att ha hästarna så fresha som möjligt tills vi kommer fram. Dvs mycket vatten och se till att dom verkligen får i sig det dom behöver på båten. Det kommer att spela en stor roll i hur hästarna kommer att prestera.


Nästa vecka ser jag fram emot

Absolut att få packat det sista och sedan bege mig till Polen och representera Sverige.


Nästa vecka ser jag inte fram emot

Att åka färjan länge. Känns läskigt och lite crazy. Ur min kontroll- Zone så att säga;)

Nästa veckans måsten

Vara mentalt förberedd, stark, Glad och taggad! Och två videos som helst ska vara klippta och klara som bara kan pumpas ut när jag kommer hem.

6 thoughts on “Veckan som snart har gått!

 1. Färjan är ganska lång och sängarna/frukosten suger iallfall den färjan jag åkte ner med. så tips är att ha med typ snacks som du kan äta till frukost eller lättare matsäck som kan stå över natten . Jag pluggar i polen så åkte ner med allt i bil på färja. Tips är att ta ut mycket pengar innan, (kostar med min bank 35 kr varje gång jag tar ut i polen så kanske växla i Sverige är smartare!) de är inte så bra på det här med kort på alla ställen. Polackers engelska är heller inte den bästa så har du tid eller ork/intresse lär dig några basic ord, typ vatten, mataffär osv så det är lättare att kommunicera.

  hoppas att resan ner går bra och att du kan prestera på top!
  KRAM <3

 2. Hej, har åkt mycket färja med hästarna mellan Tyskland o Finland, ett bra tips e o ta eget vatten med. I bland brukar vattnet på färjan smaka lite konstig då e d bra o ha me vatten som hästarna e vana med. O äppelsaft e också bra, kan man hälla i lite i vattnet.
  Lycka till

 3. Hej.
  Jag blev bara så förvånad att Mackan har åkt.
  Så jag undrar varför åkte han o var han ska åka till?

 4. varför har du inte sagt ngt om mackan förens nu? Hur tänker du kring att du bara använder väst på tävlingar som inte är i svergie? Inte dina föräldrar rädd för skador som kan ske…
  Ps har skrivit blogg i 5år och skulle gärna vilja att den får fler läsare,,,tycker jag e värld det 😉 nattstad.seelisewesterlund

 5. Hej!
  Skulle vara kul att se en video där du packar inför meeting och visar hur du gör iordning dina hästar inför tävlingar! Ha en grym resa håller tummarna för er! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *