Fredag. Dagen innan debut 

Delar av inlägget är ett samarbete med Tessie

Godmorgon . Kunde tillslut somna igår. Jag och mamma var helt förstörda igår eft Mackan åkt. Grät oss genom hela middagen. Vidrigt! Vi har hästarna så nära inpå oss och lägger så enormt mycket kärlek på dom. Enormt. Man tillgodoser deras behov mer än sina egna . Så tro fan de känns när en lämnar. Den dagen jag ser mina hästar utan känslor och så… bara som redskap, då lägger jag ner. Hade jag haft fri tillgång till pengar och eget stall, då hade Mackan fått lufsat hemma hos mig.

Kommer komma en till stöt i hjärtat när man kommer till stallet och hans Box är tom. Bara att bita ihop . På nåt sätt visar de att jag är mänsklig och väldigt engagerad i mina djur.

Vad som som står på listan idag är klippa Hilda. Trimma 3 hästar och putsa inför tävling imorgon. 1,45 debut på Skyrup. Det kommer vara högt. Punkt! Nu sätts de sista inför Polen och debuten var en plan innan. Massor som ska packas och fixas . Igår fick  jag min nya vattenmatta som jag beställt. En 3X3 m kristallblå matta. Lite tävlingskänsla på den! Nu ska jag åka och släppa ut så hörs vi lite senare…

Två galet snygga kjolar (måste ha båda) från Tessie. Jeanskjol är ett big big måste i min garderob . ( denna bit är ett samarbete med Tessie )

One thought on “Fredag. Dagen innan debut 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *