Det är vargarna utanför som är mest hungriga

Igår var jag på ett event, Har vart på ett gäng nu under de här åren. Båda mina egna och andras. Kan vara en boksignering eller ett inbjudet event för att fokusera på någon produkt eller en person. Hur som helst så dras de ofta folk och blir en stor uppslutning. Det är alltid kul – MEN…

Nåt som ALLTID händer oavsett de rör mig eller någon annan är folket runt om just samlingen som kommit för att just kanske träffa mig eller någon annan person. Dom som ”bara går förbi” eller de ”som har stenkoll och måste gå förbi just då för att kika, men som absolut inte bryr sig”. Dom är värst. Tänk att man kan lägga så mycket fokus och energi på något man uppenbart inte tycker om. Skulle jag gå förbi en butik och typ en Paradise Hotel deltagare eller nån annan helt random vem som helst skulle ha ett event , skulle det inte röra mig ryggen. Varför skulle det? Varför skulle jag lägga fokus och energi på att smygfilma, fota, göra kräk ljud och tissla och tassla? Varför cirkulera? Varför lägga ens sin tid och energi på det? Varför visa missnöje när man istället kan visa sitt engagemang och nöje för de man brinner för som kanske uppenbart inte är jag?

Fattar inte det. Men oftast är de dom personerna som tar mest plats och hörs högst. De som ”inte gillar en” och ”råkade bara gå förbi den tidpunkten”. Eller vuxna som går förbi, stannar upp…säger till varann.

– Ser inte en enda intressant person där inne?

Men låt mig upplysa dig fru vuxen. Det som inte är intressant för dig kanske är intressant för någon annan? Eller? Världen vore ju fett tråkigt annars. Det är tragiskt bara att vuxna inte har mer vett och vidare syn än så.

– Oh my youtubers, värsta töntarna. Kräkljud och går därifrån.

Fine du tycker det. Men den tiden du strosar runt och gör ingenting sitter vi & jobbar med våra varumärken. Det år vårt jobb och vi tjänar pengar på det. Vi är uppenbart intressant för vissa medans andra inte.

Tycker det är ett väldigt tråkigt och lite gammalt beteende? Eller har jag fel? Livet är för kort för att lägga fokus på det vi inte gillar utan istället fokusera på det VI älskar?

Jajaja..lite Fredags tankar. Ikväll åker kameran med till stallet !033

9 thoughts on “Det är vargarna utanför som är mest hungriga

  • Jag tänkte precis samma. Kasta sten i glashus. Paradise hotel deltagare är i te första gången det klankats ned på

 1. Förstår inte heller det där med att lägga energi på människor man inte gillar. Det är klart att man inte kan gilla alla, de gör väl ingen, men att medvetet försöka trycka ner en person och göra sig löjlig över den är obegripligt! Kram

 2. Vet du vad Nellie jag är nästan dubbelt så gamla som dig och jag har tänkt mycket på detta igenom livet. Slutsatsen är att folk som gör så här får energi av att göra så här eller att prata skit om andra.
  Dom mår bättre av att trycka ner andra och dom finns överallt.
  Det bästa är att bara vara positiv bry dig inte om dem prata inte om dem skriv inte om dem, de är då du ger dem energi..
  Förstår att du tar upp ämnet dem är så bittra och vi som inte är som dem kan inte förstå hur man kan lägga energi på något man inte gillar.

  Önskar dig all lycka
  Kram

 3. Ja, det verkar finnas en viss procent överallt som har behov av att trycka ned andra och lägga rätt mycket av sin energi på att uttrycka hur dåliga andra är istället för att använda den till att göra något de själva mår bra av. Å andra sidan är det kanske det de mår bra av… Hur som så har jag ännu inte känt att det ger resultat att analysera deras beteende och påpeka det utan bättre att sluta lägga energi på personer man inte kan påverka.
  Så mitt råd är att fokusera på ditt och gör det du mår bra av.
  Så roligt att följa dig, dina bravader och framgångar, inspirerande!

 4. Usch hade glömt hur jobbiga folk är. Det bästa m att ha gård långt ute i skogen och bara vara i stan när man jobbar el träffar vänner. Stor kärlek t dig. Le stort mot dem och ”kör över dem m din framgång” du är ju så mycket större än det här. Är väldigt mycket äldre än du men lika hästgalen Satsar allt jag har på dottern. Du är en av våra förebilder. Kram fina du ❤️❤️❤️

 5. Alltså, jag trodde inte ens att sånt förekom längre… Det är tråkigt, men det handlar uppenbarligen bara om avundsjuka. De hade bytt plats med dig på tre röda sekunder om de haft möjlighet 🙂

 6. Det där har jag reflekterat över flera gånger, att folk orkar lägga så mycket tid på något/någon dom säger att dom inte tycker om. Jag tror att det bottnar sig i avundsjuka och osäkerhet, vilket ju ligger hos dom och inte hos dig.
  När jag såg dig jobba i Tessies monter på Eurohorse gjorde jag tvärt om, jag vände mig till min vän och sa ”där står Nellie”, och fyllde sen på med ”snacka om att hon har lyckats!” (med en uppriktigt imponerad röst, så ingen tolkar det sarkastiskt). När man får folk att reagera och vända sig om p.g.a. vem man är, då har man verkligen skapat ett kraftfullt varumärke!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *