Hej kärlekar

Studsade upp ur sängen i morse. Typ svinkallt men ändå fint väder? Hösten 2017 på ingång?

Fodrade alla mina hästar och fixade lite runt allt. Släppte ut och sen fixade stallet med mamma. Älskar känslan av nymockat fixat stall. Hur härligt! Gav de lunch ute i hagen och de njöt. Majsan börjar bli lite explosiv nu, men jag vill ge dom två dagar bara vara , vila och chilla. Imorgon blir det lång uteritt med alla. Hoppas på bra väder.

Som jag skrev igår blir det Emporia på de där Tubecon upsnack kl 17. Ska bli riktigt kul. Har lite att fixa med innan det blanda annat få genom alla nyheter som kommit på TESSIE. DÖR va mycket snyggt.

Lite gott att vara tillbaka på svensk mark….

001

Hade blivit uttagen till själva Tubecon i Malmö i helgen men valde nyligen att tacka nej. Efter allt i Italien så vill jag landa, Ta det lite lugnt och fortsätta mitt fokus på mina hästar och ta igen lite tid med vänner. Men kör försnacket idag iallafall på Emporia. De kommer även livesändas..

Vetcheck med 2 hästar står på schemat.

3 thoughts on “Hej kärlekar

  1. låter klokt att låta dig själv landa, man är ofta duktig på att ge hästarna sin vila och chans för återhämtning men inte alltid lika duktig på att låta sig själv återhämtas. Stort grattis till alla fina ritter i Arezzo också! 🙂

  2. Jag har en spännande fråga till dig. hur känner du kring värnplikt? Alltså grundkurs i försvaret/militärtjänstgöring? Du gillar ju utmaningar och träning/fysiskt arbete? Dessutom verkar du lösningsfokuserad, orädd och har mycket disciplin i din vardag. Jag förstår såklart att det kanske inte är aktuellt när du har hästarna. Dessutom måste man vara 18 i guess? Men rent allmänt, hade du kunnat tänka dig värnplikt om tid och förutsättningarna fanns? Kram

  3. Vem finansierar såna här resor till dig, som Arezzo? Förutom sponsring då förstås. Du, dina föräldrar? Är ju så mycket pengar! Bränsle, stall, mat, allt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *