Tomorrow …

Nu har jag chillat lite hemma i några timmar för att samla energi. I tre dagar har man ju vänt på dygnet totalt. Man är liksom trött men ändå inte. Men när jag har tiden att inte göra något tar jag vara på det. 


Imorgon ska jag till emporia kl 17:00 för att prata inför Tubecon som börjar i helgen. Två stora youtube profiler kommer att intervjua mig. Ska bli väldigt kul och spännande. Hoppas att många av er kommer dit och kollar/ lyssnar. Har ingen aning om upplägget faktiskt, så är ganska så förväntansfull…


Fredag har jag faktiskt inte så mycket planerat. Ska antagligen skritta ut alla hästarna , att skritta ut fyra hästar själv en längre bit tar sin lilla tid liksom.. ska börja imorgon och på fredag att packa in allt ifrån sadelskåp / lastbil osv. 

På lördag ska jag äntligen få träffa gommorna. Jag ska till härliga Sanna i Helsingborg för lite girls-time. Min Sanna2 ska med och klara såklart. Tror det kommer bli en bomb kväll. Dagen där efter ska jag ta flyget till Sthlm för jobb. Ska spela in en dunder kul inspelning. Mer kan jag inte berätta just nu. Men det låter super kul! Där har ni resten av min vecka! 

4 thoughts on “Tomorrow …

  1. Stort grattis till framgångarna nere i Italien! Vilken grym resa du och ni alla har gjort. Starkt och modigt att köra på trots de missödena som skedde under resans gång. En stor eloge till dig (och er alla)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *