28 thoughts on “Jag satte NOLLAN

 1. Snacka om nerver av stål och bäst när det gäller. Fyfan vad GRYM du är! STORT GRATTIS, njut nu! Kram

 2. Wow vad grym du är! Hoppas att turen kommer tillbaka nu så att resten av resan blir toppen för det är du och din familj värda! 😀

 3. Stort grattis! Det förtjänar du efter alla motgångar!!
  Är du kvalificerad nu eller behövs fler poäng?:)

 4. Tänker på en scen ur Emil i Lönneberga ”man blir så stark som man måste”
  Grattis & stort lycka till ❤️❤️❤️ Hoppas pappa har återhämtat sig något ❤️

 5. Fantastiskt!!! Stort grattis! Vilken jävla fighter du e!

  Imponerande att du riddar runt detta trots allt runt om ❤

  Stort grattis Nellie, såååå värd detta! ❤

 6. STORT GRATTIS NELLIE! Shit, du jobbar och du sliter. Har så många motgångar och här står du nu idag med beviset i handen att hårt jobb lönar sig! Du förtjänar detta så mycket och du inspirerar andra så mycket! You go girl! Grattis!

 7. Stort grattis till felfri runda och ett grymt bra jobb! Du är så väl värd all framgång❤️ Hoppas din pappa börjar pigga på sig och har mindre ont. Lycka till framöver!

 8. Blir SÅ imponerad av dig och för att inte tala om vilken utveckling ni stått för! Grymt bra ridet! Hårt slit lönar sig och du har verkligen bevisat det för alla att det går bara man har viljan!

 9. Fy fan va värd du är detta Nellie!! Du är en otroligt ambitiös hästmänniska och ryttare och det lönar sig verkligen i länden. Din vilja kommer ta dig till stjärnorna!

 10. Efter det här kan väl inte ens elaka ponnymorsor påstå att dina framgångar beror på fina hästar och tur? Det här är skicklighet, talang och full fokus! Det roliga är att det ser så löjligt lätt ut, vilket känns som ett bevis på att du är en duktig ryttare som rider svåra hästar med små och fina hjälper. Du är så jäkla duktig helt enkelt! Grattis! Och som många andra hoppas jag att din pappa mår bättre och att sviterna efter din krasch är borta. Fortsatt lycka till!

 11. Superstort grattis! Brukar inte kommentera men jag blev så himla glad när jag kom in och läste detta och blev stolt över dig på nåt sätt! Gillar ditt tänk att du vill göra jobbet själv, du visar verkligen att hårt slit lönar sig! Så imponerad över din förmåga att koppla bort, fokusera och leverera! Grattis igen och fortsatt lycka till

 12. Herregud vilken tjej du är Nellie!!! Med tanke på allt som hänt runt omkring så tar du dig samman o får ihop allt så bra. Bäst är du GRATTIS!

  Kramar

 13. Så jäkla bra gjort! Oerhört imponerad av hur bra du lägger om ditt fokus på tävling, trots allt som hänt längs vägen. Snacka om tävlingstalang!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.