En sån sjuk klapp på axeln

Det var längesedan jag var så lycklig som jag är idag. Det känns om man fått en fet klapp på axeln efter arbete man lagt ner. Det sjuka med denna sporten är att inte talang är allt, tyvärr. Då hade många inte kommit längre än halvvägs- Det är en pengasport och man kan köpa till sig bra material (hästar) och sen kommit nästan högst upp på stegen. Så är det. Punkt.

För mig är det säkert så i en viss folks ögon med. Jag sitter på en extremt fin häst. Extremt. Hon kostade pengar, ja det stämmer..men inte i närheten av vissa hästar som jag tävlar mot. Det är ju billigare att köpa en unghäst med, som jag gjorde. Men jag är så lycklig idag att jag gjort de här med just Hilda. Efter Scandinavium gled vi på rosa moln hon & jag. Bucketlist check. Så var det verkligen. Men så detta. Att få chansen att åka på denna touren ihop med ett team som jag egentligen inte känner, men vågade satsa på. Trots jag har tät kontakt med tränare hemma, så var det ändå en chansning. Vågar jag? Men gick på magkänsla som ville testa vingarna. Sen väl framme kan väl ingen ha missat vad som hänt. Jag såg mig själv med uteslutnings resultat pga svagt psyke och ofokuserad själ. Men tvärtom. Jag har visat att jag kan ladda om när det väl gäller. Att fokusera och ge mig in i den uppgiften som jag har framför mig.

Sen ska vi inte prata om min häst. Ser ni hur hon hoppar? Helt fantastiskt. Hilda VILL vara felfri lika mycket som jag. Hon kämpar, vi kämpar mot samma mål.

Bättre kvalité på denna filmen. Ni bör kolla på den och hoppas ni njuter lika mycket som jag.

Sen alla fina kommentarer…

Så himla kul att se så fina ritter! Den utvecklingen du har gjort och att kunna rida så himla fint på så olika hästar. Ge dig själv en klapp på axeln Nellie det ser fantastiskt ut, hoppas verkligen att du vill fortsätta satsa på den här sporten jag tror du kan ge mycket för svensk ridsport i framtiden. Skulle inte bli förvånad om du tävlar GP klasser om några år 😉 Hoppas bara att intresset håller i sig och att du kan fortsätta utvecklas och få tillgång till bra hästar för du har så mycket talang! Oavsett så ska du vara stolt över din prestation, trots dina motgångar går du in och levererar superfin ridning det är inte vem som helst som klarar av. Jag har följt dig i några år nu och den resan du har gjort är minst sagt imponerande! Riktigt bra jobbat, ta åt dig av alla positiva kommentarer nu det är du värd <3

22 thoughts on “En sån sjuk klapp på axeln

 1. Gud så snyggt!!! Shit vad bra! Nu Nellie nu är det full fart framåt. En ljus framtid ser jag för dig! ❤⭐️

 2. Hej! Varför står du inte med på varken resultatlistan eller startlistan till den klassen? Såg ditt resultat medan det var onlineresultat men nu står du inte med nånstans?

 3. Jag har följt dig och dina hästar ända sen du började blogga och måste säga att jag är så grymt imponerad över din insats under denna tävling och allt som följer med. Den utveckling du gjort ser man sällan. Helt klart din stilrenaste och snyggast runda hittills. Det ser väldigt lätt ut för att vara 140***, vilket säger en del. Ser fram emot att få se dig och dina fina hästar i ännu större klasser och arenor i framtiden. Du är en verklig förebild för unga ryttare, inklusive mig själv. Ditt hårda jobb lyser igenom, stort grattis Nellie! Man blir stolt även om jag inte känner dig. Jag håller tummarna för dig framåt, keep up the good work ❤️

 4. Ja, vad kan man säga! Stort GRATTIS! ! Det är du mer än värd och så snygg runda, blev så glad för er skull, som ni har kämpat. Jag blev så glad för er skull och jag känner ju inte dej mer än via bloggen, har följt dej sen du köpte Laissa.
  Ja, en stor klapp på axeln och mer! Njut, låt det sjunka in att du och Hilda e ett vinnarteam tillsammans och jag skulle inte heller förvånas om ni tävlar GP om en tid!ingen pressure, utan fakta.

 5. Grattis!

  En kommentar för framtiden: du är duktig på att skriva om när det går bra. Men det som skulle hjälpa dina läsare mer, särskilt unga ridmanniskor som tränar och tävlar, är att skriva om de gånger det inte går bra alls, med.

  • Måste svara dej, har du inte läst hennes blogg den senaste veckan? Allt vad de har gått igenom? Hon har skrivit om allt vad som hänt, e inte direkt medvind att krascha in i en oxer och ha sin pappa på sjukhus..Men så kul att det går bra nu!!

 6. Wow vilken runda! Läser varje dag men brukar inte kommentera på bloggen. Men idag måste jag! Det där var den bästa rundan jag sett dig rida – otroligt imponerad! Grymt duktig är du

 7. Du är grym! När man tittat på filmen på dig och Hilda inser man att du är lätt nästa stora stjärna att ta medaljer till Sverige i framtiden. ⭐️⭐️⭐️⭐️

 8. Vilken ritt Nellie! Och vilken utveckling 😀 Har följt dig och Hilda ett tag nu och har sett vilket arbete du har behövt lägga ner för komma till det här lugnet och samspelet som ni ser ut att ha nu. Vilken stjärna du är!

 9. Vilket team ni är du och Hilda!
  Två snygga tjejer som får en 140*** att se så enkel ut! Tänker på en av dina tidiga filmer med Hilda där din far står bredvid och nästan håller andan när du hoppar Vilda Hilda… VILKEN resa ni gör tillsammans!
  Vi är många som hejar på er!!!

 10. Fyfan, på ren svenska, vad snyggt, prydligt och lugnt! Har tyckt att du drivit för mycket tidigare samtidigt som det varit en dragkamp bakåt å hilda har hoppat flackt men nu, en helt ny häst, en helt ny ryttare, en helt ny ridstil. Ser så himla fint ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *