Och så lite otur på det …

Saga trampade snett på framhoppningen och blev svagt halt på ena fram. Uppsökte veterinär som kollade henne och det stämde . Inget allvarligt, men det stämmer överens med de som jag kände på framhoppningen . Blir ingen start för henne denna helgen. Ska kolla henne hos veterinär imorgon igen. Så ledsamt och tråkigt . Men huvudsaken är att de inte va nåt allvarligt. Känner henne utan och innan så känner direkt när nåt e knas. 

Men i sammanhang med vad som händer i Stockholm nu så är det inget. Tragiskt ledsamt och alla tankar till de drabbade.


Var så hurtig att jag drog ut och sprang med Linde med. Grymt !

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Och så lite otur på det …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>