Samarbete med (Daniel Wellington) 

Som ni vet sen tidigare har jag och Daniel Wellington haft ett samarbete. Väldigt lyckat sådant och trevligt. Älskar deras klockor, väldigt fina och Classy,  min stil helt enkelt. Har också märkt att ni gillar deras klockor. Nu har Daniel Wellington släppt sin nya kollektion- och jag måste säga att den är ursnygg. Klockan heter ”Classic Petite”, det är deras första 32 mm klocka någonsin och den första som har så kallat ”mesh band”. Jag personligen tycker att den är stilren och ser väldigt exklusive ut.


Jag har såklart en rabattkod till er, använd : NELLIE

Så ger den er 15% rabatt på allting www.danielwellington.se , koden fungerar över hela världen fram till och med 15e april.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *