Last week before Italy

Måndag & det är sista veckan hästarna är helt hemma på Svensk mark. Denna vecka är galet stressig och massor av pusselbitar som ska falla på plats. Två träningar i Helsingborg på det med för Sofie.Utöver det träningar med mina elever på Torsdag. Lastbilen ska städas och packas om. Sanna kommer med alla sina saker och sen är det strö, hö och packning till hästarna i massor. Mitt nya sadelskåp kommer denna vecka med. Veterinär kommer ut i början på nästa vecka för att göra ett hälsointyg på mina hästar (de måste ha de 48 timmar innan avresa). Alla ska klippas IGEN . Vi rullar Tisdag eftermiddag ner till Absolute Horses och stannar där tills Fredag. Tränar ihop med Andreas och Christian Schou. Perfekt att de öppnat sin bana ute så man får rida ordentligt på en stor ute bana med vatten m.m. Åker vidare Fredag natt till Tyskland, framme Lördag morgon. Hästarna får vila, logeras och promenera ordentligt. Har ett grymt ställe att stanna på i Tyskland. Åker Lördag kväll och framme Söndag morgon i Arezzo. Vet check Måndag förmiddag. Börjar tävla Torsdag, så bra att ha några dagar att rida in sig på plats och fortsätta träna med teamet.

Nu gäller det denna vecka att andas . Inte stressa upp sig utan njuta av få komma iväg. Ser på Fb lastbil efter lastbil som rullar utomlands…snart är det min.

Nu måste jag ta tag i dagen.

Man Can longeras idag på sele. Hilda joggas efter tävling igår, Laissa lär vara pigg as hell då hon vilade igår och Saga ska joggas. Planen för idag. Hörs lite senare vänner och vänners vänner…

img_0586

 

9 thoughts on “Last week before Italy

 1. Shit vad grymt det låter!! Så taggad att bara få följa dig denna resa!
  Men snälla Nellie, kan du inte berätta hur det fungerar när man är borta så länge med hästar? Det jag verkligen undrar är hur det går till med utevistelse för hästarna. Finns det hagar eller är det Box under hela vistelsen och bara köra promenader och ridning?
  Skulle bli väldigt glad om du kunde skriva lite om det 🙂

 2. Så spännande det kommer bli. Glad för din skull. Grym du är som kämpat dig hit!
  En fundering från en amatör här bara – om ni kör på nätterna, är det inte risk att hästarna kommer ur balans pga vänt dygnet? För de kan väl inte sova när ni kör?
  Lycka till med allt nu! Heja heja!

 3. Miasa inte att åka till Cortona och käka middag. En superfin liten stad i bergen. Ska ni bo i lastbilen? Har ni bil också? Jag är superavis!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *