One thought on “Tävlingsdag

  1. Hej Nellie, jag skulle vilja höra om du har några tips på hur man blir tuffare som ryttare? Jag har sedan december ridit en häst 2 gånger i veckan och till en början var den här hästen snäll och lydig och lydde fint. Men nu de senaste månaderna har det inte alls gått så bra. Hon bråkar mycket med mig, sticker iväg, bockar stort, stegrar, försöker springa på mig när jag leder henne och beter sig allmänt ”stoigt”. Problemet är även att den här hästen inte alls är likadan med ägaren och det beror mest på att ägaren är ganska bestämd som ryttare, medans jag lätt bli rädd och inte vågar säga åt hästen och blir lite handlingsförlamad. Så jag undrar ifall du har tips på hur jag skall tänka och kanske vad jag kan göra när är sådär olydig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *