Det kom en kommentar …

Jag har en fundering kring ditt upplägg. Du skriver ofta att du Måste ha en plan och blir helt tokig om den inte följs. Men din plan var att Hilda (och de andra också vad jag förstod) inte skulle tävlas med innan Arezzo. Jag personligen tycker inte att ”inte följa planen” är något negativt men jag har reagerat på att du väldigt ofta skriver att din plan är så viktig men att du också väääldigt ofta byter planen till något annat och är allmänt en spontan tjej. Vad är dina tankar om det? 😉
Kul kommentar som absolut kräver ett eget inlägg . Det stämmer att jag har ett sjukt kontrollbehov och måste ha en plan och den SKA följas till punkt och pricka. Tävlingar är satta med tränare och skickade till landslagsledaren. Så långt är allt helt korrekt . Sålänge allt är i den boxen är jag lugn och andas rätt. Självklart under resans gång kan det tillkomma eller falla bort saker. Hästar kan bli skadade, tävlingar blir inte av eller man blir sjuk själv . Vi jobbar med djur och man är inte mer än människa själv. Om, jag säger OM jag ändrar min plan görs det ihop med min tränare. Just nu var det landslagsträning för Svante på Flyinge. Jag har redan varit på en för Pether Markne så i min planering avstod jag denna. Kände att det fattades någon start innan Italien. Den jag gjorde idag var inte planerad . Jag skulle aldrig åka och hoppa en 1,30 bara för att. Ska det tillkomma en tävling måste det vara ett syfte bakom . Nu saknades rätt känsla på egentligen alla hästarna. Jag blivit lite på gränsen till Manisk just träningsmässigt med hästarna och de där kontroll freak saken började bli istället att jag letade fel. Hilda kändes konstig, Mackan seg och Saga olydig . Typiskt mig . Sydslätten hade Nationella starter och bra banbyggare , grymt bra underlag och ligger nära. Då innebär det att trollen i huvudet måste bort . Man lägger till en start på alla hästar för att se över dagsformen. Där får jag även svar på tal att Hilda är i superform, Mackan finare än nånsin och Saga ville vara felfri som vanligt . En viktig start för oss som ekipage och för mitt egna huvud .

Just därför jag gillar min tränare Sofie så mycket. Hon kan de där med mig. Vi gör en plan som ska ristas in i sten… men som kan ändras . Vi lämnar tomma blad mellan varven för att se över min mentala status och hur hästarna är där och då. Älskar alltså att rista i sten och allt de där…. men åter igen… vi sitter på levande djur och det får man inte glömma.

Soon Italy…

2 thoughts on “Det kom en kommentar …

  1. Tack för inlägget! Det var ett jätte bra svar och jag kan förstå det till 100%. Grattis till dagens placering och bra starter 😀

  2. Hej nellie.
    Jag är en 25årig tjej, kommenterar aldrig. MEN jag måste säga att du är så himla ambitiös,, seriös och vuxen i allt ditt tänk kring hästarna. Hästarna verkar vara i storform och likaså du. Försöka nu (precis som du sa) njuta av resan. Allt går inte alltid som planerat jämt men det kommer ge dig något för framtiden ovasett. Och visst får man hjärnspöken ibland, det löser sig.
    Du är grym så glöm inte det. Ha så jädra kul på resan nu, ska bli super roligt att följa dig på bloggen under denna resan.
    Lycka till nu!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *